2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
pranayama

İnstada renklievimbeysehir diye bir sayfa var ürünlerini çok beğenmiştim hatta bu sabah puset örtüsü ve çarşafı siparişi verdim .Babyneast için ürünlerini bir incele derim .Dolgusu filan güzele benziyordu .

Kızlar babynest aldınız mı ya da almak şart mı Bebeğin doğduğu ilk günler nereye yatırmak gerek. Hep yatağına mı götüreyim ne yapayım tecrübeli anneler bir el atın
Ben almadım. Ana kucağı almıştım salon da durmasını istersem onda yatırırım. Ama genelde yatak odasında beşiğine yatırırım diye düşünüyorum rahat rahat yatsın

Kizlar 25h lik dogum yapan biri vardi kimdi ? Aklima dustu bebegin durumu nasil kendi koronaydi iyilesip bebegini gorebildi mi acaba ? Bilgisi olan var mi

Bir cok kisi yasadigina gore gatet normal surecler demekki sadece aglanmak kaliyor bize az kaldi ha gayret.
Kizlar o degilde bende acaip bir korku basladi iki cocuga yetebilecekmiyim ev isi vs yapabilcekmiyim vs vs kafamda deli sorular
ben yetip yetememeyi hiç düşünmüyorum. şuan birine bile yetemiyorum zaten, sanırım2 sine hiç yetemem. çünkü 40 çıkınca işe başlayacağım ve kendisi babannesine gidecek. abisi de okula gidiyor. işten gelince de Allah ne verdiyse ve kocam ne sipariş ettiyse onu yeriz. valla bazen düşünmeden yaşamak lazım. yoksa düşünce mantıklı olan tek çocuk ama o tek çocukta kardeşsiz mi olsun:)) ben bebek 6-7 aylık olunca abisi ile takılır diye umuyorum. bu şekilde ikiside oyalanır :)))

Kızlar bugün verdiğim idrar tahlilinde 10-15 lökosit ve bol bakteri bulundu Doktora gönderdim sonucu idrar kültürü yaptırmamı istedi. O nasıl yapılıyor idrar tahlili gibi idrar yaparak değil mi? İnternette göremedim de. Benimle aynı durumu yaşayan var mı?

senin işin iyiymiş derli toplu olmanız , bizde kimse toplu değil ben dahil :)). ben temizlik için haftada bir birini alıyorum. ama sabah 7:30 çıkıp akşam 7:00 de geliyorum. hafta sonu eşim çalışıyor bende ayda1 çalışıyorum. araya birde temizlik sokmak istemiyorum. aslında haftada 1de çok yeterli değil ama idare ediyoruz. çamaşır yıkanması ve kurutmaya atılması eşimde. bende bir iki akşam yemek yapma ve mutfak toplama işi yapıyorum. ama bizim evde maalesef kesin kurallar yok. oğlum evin heryerinde oyun oynayabiliyor ve genelde oturma odasında oynuyor. sadece akşamları odalar toplu olsun istiyorum ve 15-20 dk yatmadan önce odaları geziyorum toplamak için. ama çamaşır odam var eğer orası dağınıksa orayı çokta toplamıyorum çünkü devamlı çamaşır yıkanıyor. orası temizlikten 1 gece önce toplanıyor:))

Buyuk ihtimalle antibiyotik verebilir su en masum olanlardan. Evet kultur aynen idrar yaparak veriliyor kap icerisine tavsiyem ilk azicik disari yap sonra kapa yy apmaya devam et becerebilirsen ben beceremiyorum onu bi turlu de

Kac yas var aralarinda benimkilerin 4 yas var. Tabi bebek biraz toplayinca ozellikle tepki vermeye baslayinca zaman gecirebilirler sanirim ama ilk 6 ay baya zorlar fibime geliyor. Bakalim sabahki pskolojim suan yok aldim vitaminleri portakallari biraz kendime geldim daha direncliyim. Suan yapamiyorum ya sabki her an oyle olacak gibi

Ana kucağı ne aldınız kızlar? Benimki geceleri yatak odamızda ama park yatağında yatacak, gündüz de orda uyuturum ama uyanık olduğu vakitler nereye yatırmalıyım? Anakucağı almakta kararsızım pusetine falan mı koysam ya da koltuğun üstünde falan olmaz mı?
Kızım uyanıkken hiç yatmazdı kucak bebesiydi, bu öyle olsun istemiyorum, yattığı yerden etrafı izlesin istiyorum

bizdede tam 4 yaş olacak. abimiz 26 kasım doğumlu buda aralık sonu olacak sanırım. abimiz bebekken çok sakindi o 6 ay çok güzel geçti. ama şimdiki karnımda bile durmuyor bakalım doğunca nasıl olacak:)) artık iyice merak başladı.

Benim son tahlilde 7-8 çıkmıştı, doktor sadece bol su iç demişti.
İdrarda yanma falan var mı ya da başka belirtilerin?

Kızlar 30 hafta raporumu almaya gelmiştim nst de ağrı çıktı çpk şükür açılma falan ypk ama kontrol amaçlı yattım ciğer geliştirici vs yapıldı daha önce yaşayan var mı böyle bişey ?

Benim son tahlilde 7-8 çıkmıştı, doktor sadece bol su iç demişti.
İdrarda yanma falan var mı ya da başka belirtilerin?
Benim de 1 ay önce 7-8’di doktor sadecd bol su iç demişti sanırım uymadım yanma yok ama sürekli sıkışık halde gibiyim ve lavaboya gittiğimde hiç bir şey yok. Dışarda her gezdiğimde wc kullanasım geliyor. Bugün de tesadüfen baktırayım dedim başka doktora gidince, sonucu kendi doktoruma gönderince idrar kültürü yaptırmamı istedi

Selam kızlar dün doktora gittim. Eşimle kan uyuşmazlığımız vardı daha önce de indireckt coombs için kan vermiştim pozitif çıkmıştı acil perinatoloğa yönlendirmişti ama randevu alamamıştık. Biz de özele gittik oradaki doktorun cihazı son teknoloji bence test yanlış çıkmıştır deyip tekrar yaptırdı negatif çıkmıştı. Dün doktor tekrar istedi ve sonuç yine pozitif. Acil sevk verdi pazartesi gidicem. Çok endişeliyim ve çok üzüldüm özeldeki doktor ayrıntılı organlarına vs baktı ama içime kurt oturdu. Koca şehirde sadecce bir tane perinatolog varken bir de bana kızdı doktor niye gitmedin diye randevu düşüremedim diğer doktora da güvendim aklım karıştı moralim çok bozuldu. Bize dua edin inşallah içim sıkıldı size dökeyim dedim

Ben rapor için haftaya cumartesi gideceğim. Rapordan önce nstye mi sokuyorlar? Önlem amaçlı yatırmışlardır

Geçmiş olsun, ya niye bir pozitif bir negatif oluyor ki. Bir çözümü bulunur ama hangi teste güvenilecek bu durumda. Gebelikte kanamanız olmuşmuydu.
Şimdi ben de güvenemedim kendi yaptırdığım teste.

Ciger gelistiricinin yarari var zarari yok diye biliyorum benim degil ama eltimin basina geldi oda 30 lu haftalardaydi coger gelistiricisi yaptilar aynen agri cikmisti ama bebek 38 kusurde dogdu. Allah korktuguna ugratmasin guzel fusun artik dogsalar bile yasama oranlari cok yuksek ki gunumuzde 7 aylik dogum turp gibi kuvoze bile girmeyen bebek dolu sikma canini sen stres yaptikca daha cok etkileniyor bebek karninda kafanı dagitmaya calis allah korktuguna ugratmasin hic kimseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…