2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Elis ismi için ne düşünüyorsunuz acaba illa abiye uygun olacakmış Eliz ya da Elis diyoruz abinin adı Ediz
Bence de s ile biten daha iyi anlami ne acaba z ile bitende sorun yasar herkeze asiklama yapmak zorunda kalir gibime geldi z ile z ile diye
Bizde bengu aydilge ( sonsuz su perisi ) dusunuyoruz iki isimli cunku esimle sen koycan ben koycam kavgasi cikiyor
Oglanda da oyle oldu ilk isimler benden 2. Ler esimden

Elis nadir bulunan çiçek
Eliz emir veren prenses, hükümdar

Bir kaç anlamı daha varda aklımda kalan bunlar

Sizin isimlerde hoş gayet Aydilge hele çok kişide yok

Elis nadir bulunan çiçek
Eliz emir veren prenses, hükümdar

Bir kaç anlamı daha varda aklımda kalan bunlar

Sizin isimlerde hoş gayet Aydilge hele çok kişide yok
İsmin karaktere etkisine sonsuz inaniyorum bence o zaman kesinlikle elis
Biz genelde turk kokenli isimler seciyor esim israrla oyle bir takintisi var oglumda göktuğ noyan ( gokteki tug ve baskomutan ) gercekten ismi gibi lider savasci bir cocuk. Gecen mahallemizde erkeklerin kavgasi cikti benim oglan disardaydi laaannnnn die kavganin icine kosuyor babasi zor tuttu daha 4 yasinda bunun gibi bir cok davranisi var ki babasida bende cok oyle kavgaci vs degiliz ismine munhasir bir cocuk ergenliginden cok korkuyorum

Esasen bende Türkçe isim istiyorum ama olmadı bunda zira hepimizin ismi Türkçe bu kız farklı olacak her açıdan

Ben de atölyesell den yaptırıyorum çok içime sindi orası…

Dolabında mis gibi duruyor kıyafetleri.. 32 de hazır olması gerekirmiş zaten çantanın, bende ne olur ne olmaz diye hazırladım
Bugün oğluşumun kıyafetlerini battaniyesini vs yıkayıp ütüledim toz olurmu diye tereddüt ediyordum üstüne çarşaf orterim toz olmaz yarında benim hastane için malzemelerimi hazırlayacam inşAllah

Bugün oğluşumun kıyafetlerini battaniyesini vs yıkayıp ütüledim toz olurmu diye tereddüt ediyordum üstüne çarşaf orterim toz olmaz yarında benim hastane için malzemelerimi hazırlayacam inşAllah
Ya normalde hic birimiz dolapta duran belki 3 5 ay giymedigimiz kiyafetlerimizi ara ara cikartip yikiyormusunuz tamam cok bebek ama kapali dolap ciddi bir toz alacagini sanmiyorum az kaldi sonucta diye dusunuyorum bnde yikadim utuledim yerlestirdim icime kurt dustu simdi

Arkadaşlarım hediye almışlar sağolsunlar gayet kullanışlı gibi büyük hemde. Kiwi marka pembe renkli olanı almışlar incelemek istersen bak derim

Eklentiler

• Screenshot_20211106-215820.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 25
Bu güzelmiş canım ama daha küçük bir şey bakıyorum ben sanki bu istediğimden büyük gibi.

Kizlar kapi susu ve veya hediyelik vs dusundunuzmu guvenilir bir site oneriniz varmidir henuz neredeyse hic bakmaya baslamadim bile yavastan onlarda tamamlansa iyi olur gibime geldi. Yrn bende cantami hazirlayacagim artik ne olur ne olmaz
İsme karar verebilsek sipariş vereceğim de daha isim net değil Eşim isim konusunda çok gıcık hiçbir ismi beğenmiyor

Benim de salı günü kontrolüm var onu bekliyorum hazırlanmak için. Erken doğum riskim yoksa bekliyim diyorum biraz daha olmadı öbür haftasonu yıkar ütülerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…