2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bebek bakim cantasi demek istedmm
Ben bunu aldim https://ty.gl/gklu13lxzv gelince de hosuma gitti guzel duruyor
Ayni markanin alt açmalısı da vardi https://ty.gl/4q86hveeqv farkli desenleri de var

Ben kapi susleri ve isimlikte makromelilere bakıyorum onlar da cok hos duruyor bence

Ben kapi susleri ve isimlikte makromelilere bakıyorum onlar da cok hos duruyor bence
Kapı süsü isimlik olarak bende makrome bakıyorum. Hastane odasından sonra kendi odasının kapısında kullanmak için

Ay yok hiç düşmesin ben hicbirsey olmasa bile dolabı ikide bir açıp açıp bakıyorum ne olur ne olmaz diye bebişin kiyafetini dolabına katınca üzerine bir örtü orterim hem içimiz de rahat etsin diye

Bu konuyu destekleyen bir doktorla başladım ama özel hastahane ücretleri çok yüksek bir doulayla çalışmak istedim o da ekstradan 2000 TL civarı bir ücret istiyor bu bile lükse girdi nerden baksan doğum 10 bin bin TL yi buluyor doktor 40 hafta dolana kadar bekleriz dedi ama gerisi artık kısmet

Günaydın kızlar baksanıza sabah neler aldım 500 ml yenidoğan Mustela şampuan 14.90 a düşmüştü 2 tane aldım hatta yenidoğan merhaba çantası bile 14.90 a gördüm ama alamadım siz de bakın indirimlere şuanda da normal fiyatlarından biraz düşük seyrediyorlar benim takip ettiğim ürünler
*avent 2 li air emzik
Avent 2li 125 ml biberon
*pampers yenidoğan ıslak mendil
Bunları takip ediyorum

Eklentiler

• Screenshot_20211107_114619.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 85
Aşırı iyi fiyata bulmussunuz bende takıpteyım sampuanları 95-100 den asagı ınmıyor bunlar 500 ml mi 50 lik değil dimi?

Günaydın Dün akşamdan beri başladı sağ tarafıma yattığım zaman aşırı tekmelemeye başlıyor rahatsız mı oluyor acaba? Sol tarafıma yattığımda bir şey yok normal. Artık sol kalçam öyle ağrıdı ki sabah biraz sağa döneyim dedim yine aynı kaburgama geçirdi valla. Sıkışıyor mu anlamadım

merhaba kızlar.. bana arada böyle afakanlar basıyor sanki, bir hararettir gidiyor, sıcaktan patlıyorum resmen bunu yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…