2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim de salı günü kontrolüm var onu bekliyorum hazırlanmak için. Erken doğum riskim yoksa bekliyim diyorum biraz daha olmadı öbür haftasonu yıkar ütülerim.
Ya ben aralik 15 gibi en kotu yilbasi gecesi dogacakmis gibi hissediorum en basindan beri hep yilbasi gecesi hissi var icimde neden bilmiyorum. Yine tabi insallah bekler. Tahmini dogum tarihim 6 ocak son. Ama baya agirlastim onumuzdeki ay flan asla yapamam sanirim gibime gelio. Bide acil bisi olsa esim tum dolabi bavula tikar getirir ben ne bilim hangisini giydiricen velki lazim olur diyip hepsi burda sec der o tuzden hepsi benim duzenimde olsun istiyorum nerde neyim var ben bileyim diorum ama genelde cok plan yapinca da islemez hersey birbirine girer hayatta hayirlisi

İstanbul Anadolu yakasında olanlar Modako da yeni açılan bebek çeyiz sarayına baktınız mı? 5 li katlanır küvet seti 279 TL. Bir sürü şey aldık oradan. Sanırım iki gün daha sürüyor indirim

Benim de salı günü kontrolüm var onu bekliyorum hazırlanmak için. Erken doğum riskim yoksa bekliyim diyorum biraz daha olmadı öbür haftasonu yıkar ütülerim.
Bide bende seker varya bebek baya iriydi en son 2 h once 1600 du erken alalim der bisi olur dikkat ediyorum artik dietle pek cikmio ama nefsimi bazen tutamiyorum yiyorum o zamanda sekerim firliyor o sebeblede hazirliksiz olmak istemiyorum. En buyuk korkum oglumda kontrole gittigimde acil doguma alindim anlatmistim hatirlarsan ayni olursa o donemde annem vardi herseyi halletmisti ama simdi tekim naparim diorum. Normal zamanda da fazla detayciyim herseyde iste yapi meselesi sanirim engelleyemiorum dusunceleri surekli a plani b plani ve c plani yapiyorum

En güzelini yapıyorsun sen bana bakma benim tembelliğimden. Kimsem yok burda, annemi bekliyorum biraz da o benden daha güzel yapar daha iyi düşünür her şeyi.
Bana da erken gelecekmiş gibi geliyo bu sefer hayırlısı olsun.

Elis nadir bulunan çiçek
Eliz emir veren prenses, hükümdar

Bir kaç anlamı daha varda aklımda kalan bunlar

Sizin isimlerde hoş gayet Aydilge hele çok kişide yok
Alis var benim adım düşünürseniz Şimdiye kadar kimsede duymadım. Asil, soylu, nazik demek

Ssvd yapmayı düşünen var mı aranizda bu konuda hazırlık yapan arkadaşlar neler düşünüyor nasıl hazirkaniyorsunuz
Ben dusunuyorum ama ozel hicbir sey yapmiyorum. Cok hayallerim vardi yoga, pilates vs ama bulantiydi, tasinmaydi derken hepsi kaldi. Son bir ay belki bisi yapabilirsem.. Ilk gebeligimden tek fark simdi cok cok daha hareketliyim. Yer cekimi yardim eder belki :)
Siz neler yapiyosunuz?

Benim de öyle çıktı yaptırdım idrar kültürünü yapmadan önce sargı bezi iste önce bezle akıntını sil sona biraz yapıyosun idrarını orta idrarını kaba yapıyosun idrar kültürü sonucunda üreme var ya da yok yazıyo direk üreme varsa idrar iltihabı var demek oluyo bende çıkmadı içini ferah tut illa olcak diye bir şey yok suyu çok iç ve ev yoğurdu ye bol bol

Merhaba erkek bebeğiniz varmış Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İlk gebelikteki belirtileriniz neydi? Kasıkta ağrı olur diyorlar. ya Da göğüs hassasiyeti olur diyorlar .. sizlerde nasıl belirtiler oldu?

Ne güzelmiş hediyelikleri bayıldım. Fiyatları nasıl peki? Ayılı anahtarlıklar hoşuma gitti

Bende alt açma minderi arıyorum . Güzel bişey bulamadım acaba babynest mi alsam işime yarar mı alt açma olarak kullansam yada çok fazla yer tutmayan minder varsa paylaşırmisiniz kızlar

Bende alt açma minderi arıyorum . Güzel bişey bulamadım acaba babynest mi alsam işime yarar mı alt açma olarak kullansam yada çok fazla yer tutmayan minder varsa paylaşırmisiniz kızlar
Bu alt açma minderleri bana hiç hijyenik gelmiyor. Kullan at alt açma örtüleri kullandım kızımda bunda da yine onlardan kullanıcam. Koltukta yerde yatakta vs ser değiştir bezini bence daha iyi.

Benim beğendiğim 3 tane ürün oldu 5-8- 16 TL fiyat vermişti .5-8 TL arasında karar verecem diğeri çok pahalı gerek yok .
16 pahalıymış sayfaya yazdım bekliyorum bakalım ne diye
Bu alt açma minderleri bana hiç hijyenik gelmiyor. Kullan at alt açma örtüleri kullandım kızımda bunda da yine onlardan kullanıcam. Koltukta yerde yatakta vs ser değiştir bezini bence daha iyi.
Kullan atları yerde kullabilirmiyim ince degilmi? Zemin sert oluyor çünkü ben o yüzden minder düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…