Oyy canim! Allah anali babali saglikla buyutsun insallah, gozunuz aydin. Insallah en en en kisa zamanda hemen toparlanip yeni hayatiniza mutlulukla baslayin. Cok sukur ki ikiniz de iyiymissiniz insallah gunbegun daha da iyi olunKızlar doğum yaptım haberiniz olsun acil sezeryan çünkü enfeksiyon vardı . Bebeğin kalbi iyi değildi .
Şimdilik 2 mizde iyiyiz . Dua edin bir an önce iyi olalım . Haber veririm yine
Yikanabilir mi? Atilabilir mi? Tarafini secAhhh terlik baya gundem oldu kacirmissinyikanabilir bisi goturmek en mantiklisi canim
Rabbim hastaneden saglikla cikmanizi nasip etsin canim. Dularimiz seninle.Kızlar doğum yaptım haberiniz olsun acil sezeryan çünkü enfeksiyon vardı . Bebeğin kalbi iyi değildi .
Amin canım amin . Telaş yapma bak herşey yoluna girecek . İgnelerin yapılması iyi oldu .Şuraya Beliz kizim dogdu saglikliyiz yazacagim günü nasip et Allahim. Bu yaziyi okuyan herkese de ayni sekilde saglikla dogurdum demeyi nasip eyle insallah
Amin saglikla çıkın sizde insallah. İsmi çok güzel allah anali babali buyutsun insallah. Kacinci haftada dogum yapmis oldun peki tam olarak?Merhaba kızlar bitmeyen geceden .
Beni normal odaya aldılar . Oğlumuz Ayaz küvezde ilk aklıma gelen ismi ben koydum . Hiç bir isim yoktu aklımızda .
Oğlumuzu gördük sabah olmasını bekliyorum kucağıma verecekler inşAllah.
Tarif edilemez bir duygu inşAllah hepiniz sağlıkla alın kucağınıza .
Bu arada 1.055 gr doğdu paşamız . Solunumu iyi çok şükür ama bir kaç gün destek verecekler maskeyle . Dediler ki 32 ci haftayı beklicez taburcu için gelişimi iyi olursa çıkaracaklar inşAllah. Ben büyük ihtimal haftaya çıkarım . Böyle işte kızlar çok şükür bu serüvende bitti . Darısı hayırlısıyla sizlerin başına inşAllah.
Allah emeklerinizin karsiligini saglikla, huzurla almayi nasib etsin. Beliz kizi hayirlisiyla kucaginiza alin insallah. Kotu dusunmemek diye bir sey maalesef yok. En sorunsuz giden hamilelikte bile her annenin aklindan gunde neler geciyor. Ya oyleyse ya boyleyse diye. Endiselenmen cok normal. Hepimiz icin oyle. Guzel yuzlerini gormeden icimiz rahat etmez. Ne mutlu ki bir cok olumsuz gidisata ragmen bebekler saglikla doguyor. Senin de oyle olacak Allahin izniyle. Bizi haberdar etMerhaba kizlar,
Bende dün birden bire sancilanmaya basladim. Karnim tas kesildi ve eş zamanli boyle gaz sancisi regl agrisi gibi agrilar basladi ve 5 dk 1 seklinde devam etti. Hastaneye koştuk hemen. Nst ye girdim sanci cikti. Dr alltan muayene etti acilma başlamamış dedi. Hrmen ciger gekistirici başlandi serum takviye vs. Birde hap verdiler onu kullaniyorm evdeyim suan. Agri hafifledi resmen gozum acildi. ama cok korkuyorm bebegim henuz 2 kilo bile degil. Erken dogum riskim kesinlesti benim... bugune kadar erken dogum konusunda hic riskli degildim ama Gebeligimin basindan anomali , kalpte vsd birsuru mesele cikti benim. Suanda pozitif düşünmem gerek ama elde degil işte. Dualarinizi esirgemeyin nolur.. 15 yillik mucadelem bu bebek....
Amin insallah hepimiz saglikla kucagimiza alip buyutelim bebelerimizi insallah cok tesekkur ederim. Hep sabir ediyorum bende dua ediyorum herkes için.Allah emeklerinizin karsiligini saglikla, huzurla almayi nasib etsin. Beliz kizi hayirlisiyla kucaginiza alin insallah. Kotu dusunmemek diye bir sey maalesef yok. En sorunsuz giden hamilelikte bile her annenin aklindan gunde neler geciyor. Ya oyleyse ya boyleyse diye. Endiselenmen cok normal. Hepimiz icin oyle. Guzel yuzlerini gormeden icimiz rahat etmez. Ne mutlu ki bir cok olumsuz gidisata ragmen bebekler saglikla doguyor. Senin de oyle olacak Allahin izniyle. Bizi haberdar et
Gozunuz aydin tekrar. Insallah saglikla cikardiniz anne ogul ismiyle yasasin Ayaz. Sen simdi uyu ve iyice dinlen, sutun guzel guzel gelsin. Pasa biraz toparlaninca seni uykusuz birakacak meme, kaka, kucak:) Bizi de haberdar et gelismelerden.Merhaba kızlar bitmeyen geceden .
Beni normal odaya aldılar . Oğlumuz Ayaz küvezde ilk aklıma gelen ismi ben koydum . Hiç bir isim yoktu aklımızda .
Bu arada 1.055 gr doğdu paşamız . Solunumu iyi çok şükür ama bir kaç gün destek verecekler maskeyle . Dediler ki 32 ci haftayı beklicez taburcu için gelişimi iyi olursa çıkaracaklar inşAllah. Ben büyük ihtimal haftaya çıkarım . Böyle işte kızlar çok şükür bu serüvende bitti . Darısı hayırlısıyla sizlerin başına inşAllah.
Ay ikinci bebeğimiz de geldi hoşgeldi sefa geldi .Çok geçmiş olsun, çabucak toparlarsin yavru kuş inşallahKızlar doğum yaptım haberiniz olsun acil sezeryan çünkü enfeksiyon vardı . Bebeğin kalbi iyi değildi .
Aticam diyince ustume yuruyorlarYikanabilir mi? Atilabilir mi? Tarafini secBen atilabilirciyim.
Geçmiş olsun. Benim de riskim var. İlaç kullanıyorum. Merak etme Allah izni ile ileriki haftalara kadar bizi tasiyacaktirMerhaba kizlar,
Bende dün birden bire sancilanmaya basladim. Karnim tas kesildi ve eş zamanli boyle gaz sancisi regl agrisi gibi agrilar basladi ve 5 dk 1 seklinde devam etti. Hastaneye koştuk hemen. Nst ye girdim sanci cikti. Dr alltan muayene etti acilma başlamamış dedi. Hrmen ciger gekistirici başlandi serum takviye vs. Birde hap verdiler onu kullaniyorm evdeyim suan. Agri hafifledi resmen gozum acildi. ama cok korkuyorm bebegim henuz 2 kilo bile degil. Erken dogum riskim kesinlesti benim... bugune kadar erken dogum konusunda hic riskli degildim ama Gebeligimin basindan anomali , kalpte vsd birsuru mesele cikti benim. Suanda pozitif düşünmem gerek ama elde degil işte. Dualarinizi esirgemeyin nolur.. 15 yillik mucadelem bu bebek....
Gözünüz aydın, çok güzel Bi isim bulmuşsunuz, iki hafta çabucak geçer inşallahMerhaba kızlar bitmeyen geceden .
Ankara da zahide kucuk var bi arastir istersenMerhaba hanımlar aranızda Ankara da olup da doktor seçiminden bahsetmek isteyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?