Ayyy çok heyecanlandım gözün aydın ikinizin de iyi olmasına sevindimKızlar doğum yaptım haberiniz olsun acil sezeryan çünkü enfeksiyon vardı . Bebeğin kalbi iyi değildi .
Şimdilik 2 mizde iyiyiz . Dua edin bir an önce iyi olalım . Haber veririm yine
Ya ne güzel kucağınıza verecekler ve 2 haftaya çıkıyorsunuz o halde durumlar güzel bu haftada doğmasına rağmenMerhaba kızlar bitmeyen geceden .
Beni normal odaya aldılar . Oğlumuz Ayaz küvezde ilk aklıma gelen ismi ben koydum . Hiç bir isim yoktu aklımızda .
Oğlumuzu gördük sabah olmasını bekliyorum kucağıma verecekler inşAllah.
Tarif edilemez bir duygu inşAllah hepiniz sağlıkla alın kucağınıza .
Bu arada 1.055 gr doğdu paşamız . Solunumu iyi çok şükür ama bir kaç gün destek verecekler maskeyle . Dediler ki 32 ci haftayı beklicez taburcu için gelişimi iyi olursa çıkaracaklar inşAllah. Ben büyük ihtimal haftaya çıkarım . Böyle işte kızlar çok şükür bu serüvende bitti . Darısı hayırlısıyla sizlerin başına inşAllah.
Ayni şey bende de oldu .Giderek arttı ve bacağıma kadar indi .En son bacağımı suruyecek hale geldim.Doktora gittim.Siyatik dedi.Bebek büyüdüğü icin sinire baskı yapıyor dedi.Bende fıtık vardı zaten .Kalsiyum verdi .Belini koruyacaksin yere eğilirken ,yataktan kalkarken birden kalkma beline ağırlık vermeden bacaklarının üstünde yapacaksın her hareketi dedi.İgne yaptı bir de .Ben cok kötü heldeydim ama o iğneden sonra daha beter oldum .Şu an daha iyiyim ama yine de sikkey ediyorum.Merhabalar başlığı takip ediyorum ama hiç daha önce yazmamıştım bende hayırlısıyla ocak ortası anne olucam
Şöyle bi şikayetim var son 1 haftadır sol kalçamda sızı gibi ağrı vardı ama dünden beri belime vuran bi hale geldi. Yürürken topallamaya başladım resmen. Salı günü kontrolüm vardı doktor normal dedi gerekirse masaj yaptırın o bölgeye falan dedi. Neredeyse 16. Haftadan beri magnezyum kalsiyum içeren vitaminler kullanıyorum benim gibi olupta ek takviye alan var mı böyle devam ederse doktora tekrar gitmeyi düşünüyorum.
Ya erken doğum riski olan bir anne adayı olarak umut oldun canım bana şuan evde kontrol altındayım ama yazdıklarını görünce rahatladım birde ciğer geliştirici yapılmış mıydı sanada ? Rabbim en kısa sürede kavuşmak nasip etsin size dualarımız seninleMerhaba kızlar bitmeyen geceden .
Beni normal odaya aldılar . Oğlumuz Ayaz küvezde ilk aklıma gelen ismi ben koydum . Hiç bir isim yoktu aklımızda .
Bu arada 1.055 gr doğdu paşamız . Solunumu iyi çok şükür ama bir kaç gün destek verecekler maskeyle . Dediler ki 32 ci haftayı beklicez taburcu için gelişimi iyi olursa çıkaracaklar inşAllah. Ben büyük ihtimal haftaya çıkarım . Böyle işte kızlar çok şükür bu serüvende bitti . Darısı hayırlısıyla sizlerin başına inşAllah.
Gozunuz aydın .Sağlıkla büyüsün inşallah .Adı ile yaşasın .Çok güzel bir isim .Darısı bizim başımıza .Merhaba kızlar bitmeyen geceden .
Benim kızımı yikamadilar.Sadece ıslak havlu ile silmislerdi .Ben de erken doğum yapanlari görünce korktum .Hicbir hazırlığım.yok.Ben de hazirlayayim bari çantamı .Ahh canimsu dogru yaa ondan hic ses seda yok umarim iyidir
Bizde esimle cantayi hazirladik bi tek benim esyalarimi koymadik koca bavul oldu iyimio degilde aklima ne takildi bebegi yikiyorlar mi yaa devlet yikamamisti havlu isterlermi acaba
Calisamaz raporunun tarihi sisteme isledigi icin is yerine gec vermen sorun teskil etmez ama telefonla bilgi vermistim ben. İstersen bilgi ver zaten sistemden goreceklerdir muhasebe departmani.Bende bugün çalışamaz raporumu aldım, pazartesi iş yerine versem sıkıntı olmaz herhalde. Kızımı göremedim ama doktor ameliyata girmiş, salı gününe kaldı
Hangi markanın aldın canım bende bakıyorum kararsızımBebek deterjanı aldım gelsin hemen başlicam hazırlıklara tutuştum bir anda
Gözünüz aydın canım Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallahMerhaba kızlar bitmeyen geceden .
Hangi markanın aldın canım bende bakıyorum kararsızım
Bende sabah buna baktım %100 bitkisel miş bende onu denemeye başlıyayım ozaman teşekkür ederimBu defa bunu deniyim dedim canım yorumları da baya iyi. İndirimdeymiş de şu an.Green Clean Bebek Çamaşır Deterjanı 1 lt x2 + Emzik Biberon Temizleyici 500 ml Fiyatı
Genel Markalar Baby Çamaşır Deterjanı 1 lt. + Çamaşır Deterjanı 1 lt Emzik Biberon Temizleyici 500 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aynısı bana ilk gebeliğimde oldu. Sağ bacağımı basarken topallıyordum ve bu doğumdan sonra bir ay kadar bile sürmüştü. Çok şükür bu gebeliğimde olmadı bunda magnezyum kullanıyorum onun etkisi var mıdır bilmem.Merhabalar başlığı takip ediyorum ama hiç daha önce yazmamıştım bende hayırlısıyla ocak ortası anne olucam
Şöyle bi şikayetim var son 1 haftadır sol kalçamda sızı gibi ağrı vardı ama dünden beri belime vuran bi hale geldi. Yürürken topallamaya başladım resmen. Salı günü kontrolüm vardı doktor normal dedi gerekirse masaj yaptırın o bölgeye falan dedi. Neredeyse 16. Haftadan beri magnezyum kalsiyum içeren vitaminler kullanıyorum benim gibi olupta ek takviye alan var mı böyle devam ederse doktora tekrar gitmeyi düşünüyorum.
Oyy çok güzel bi haber bu.Merhaba kızlar bitmeyen geceden .
Canım açılma yoksa korkma Allahın izniyle hiçbir şey olmaz. Ahh o anomaliler bende de neler neler çıktı da çok şükür amniyosentez sonucum temiz geldi. İnşallah senin bebeğin de çok sağlıklıdır ve sağlıkla kucağımıza alırız inşallahMerhaba kizlar,
Bende dün birden bire sancilanmaya basladim. Karnim tas kesildi ve eş zamanli boyle gaz sancisi regl agrisi gibi agrilar basladi ve 5 dk 1 seklinde devam etti. Hastaneye koştuk hemen. Nst ye girdim sanci cikti. Dr alltan muayene etti acilma başlamamış dedi. Hrmen ciger gekistirici başlandi serum takviye vs. Birde hap verdiler onu kullaniyorm evdeyim suan. Agri hafifledi resmen gozum acildi. ama cok korkuyorm bebegim henuz 2 kilo bile degil. Erken dogum riskim kesinlesti benim... bugune kadar erken dogum konusunda hic riskli degildim ama Gebeligimin basindan anomali , kalpte vsd birsuru mesele cikti benim. Suanda pozitif düşünmem gerek ama elde degil işte. Dualarinizi esirgemeyin nolur.. 15 yillik mucadelem bu bebek....
Çok mantıklı canim. Hatirlarsan veya bulursan yazabilir misin.Ben bi de bebeğin kıyafetlerini yıkamadan önce çamaşır makinesini temizliyim diyorum şu makine temizleyicilerle ama onlar da çok aşırı kimyasal. Önce onlarla temizlesem, sonra benim bildiğim bi formül vardı sirkeyle karbonatla falan boş çalıştırıyordum yüksek ısıda ama unuttum tarifi kimyasal kalmaz değil mi? Sizin var mı böyle sirkeli falan tarifiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?