2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar doğum yaptım haberiniz olsun acil sezeryan çünkü enfeksiyon vardı . Bebeğin kalbi iyi değildi .
Şimdilik 2 mizde iyiyiz . Dua edin bir an önce iyi olalım . Haber veririm yine
Ayyy çok heyecanlandım gözün aydın ikinizin de iyi olmasına sevindim . Sağ Salim kucağına alıp evine gitmek nasip olsun. darısı bizim başımıza

Ya ne güzel kucağınıza verecekler ve 2 haftaya çıkıyorsunuz o halde durumlar güzel bu haftada doğmasına rağmen benim eşim gibi akrep burcu oldu oğlunuz da akrep erkekleri annelerini çok sever duygusaldır Enfeksiyonunuz idrar yolları mıydı acaba? Bende de o var ama kültürde sonuç temiz çıktı çok şükür yine de bitmiş değil. Böyle erken doğan bebekler tosuncuk oluyor sonra görün nasıl gürbüz bir oğlan olacak birkaç ayda

Ayni şey bende de oldu .Giderek arttı ve bacağıma kadar indi .En son bacağımı suruyecek hale geldim.Doktora gittim.Siyatik dedi.Bebek büyüdüğü icin sinire baskı yapıyor dedi.Bende fıtık vardı zaten .Kalsiyum verdi .Belini koruyacaksin yere eğilirken ,yataktan kalkarken birden kalkma beline ağırlık vermeden bacaklarının üstünde yapacaksın her hareketi dedi.İgne yaptı bir de .Ben cok kötü heldeydim ama o iğneden sonra daha beter oldum .Şu an daha iyiyim ama yine de sikkey ediyorum.

Ya erken doğum riski olan bir anne adayı olarak umut oldun canım bana şuan evde kontrol altındayım ama yazdıklarını görünce rahatladım birde ciğer geliştirici yapılmış mıydı sanada ? Rabbim en kısa sürede kavuşmak nasip etsin size dualarımız seninle

Gozunuz aydın .Sağlıkla büyüsün inşallah .Adı ile yaşasın .Çok güzel bir isim .Darısı bizim başımıza .

Ahh canimsu dogru yaa ondan hic ses seda yok umarim iyidir
Bizde esimle cantayi hazirladik bi tek benim esyalarimi koymadik koca bavul oldu iyimi o degilde aklima ne takildi bebegi yikiyorlar mi yaa devlet yikamamisti havlu isterlermi acaba
Benim kızımı yikamadilar.Sadece ıslak havlu ile silmislerdi .Ben de erken doğum yapanlari görünce korktum .Hicbir hazırlığım.yok.Ben de hazirlayayim bari çantamı .

Bende bugün çalışamaz raporumu aldım, pazartesi iş yerine versem sıkıntı olmaz herhalde. Kızımı göremedim ama doktor ameliyata girmiş, salı gününe kaldı

Gunaydin kizlar. Bugun mahallede muge anliya konu olucak berbat bir olayla uyandim anlatmiyim sizde etkilenmeyin sabah beri agliyorum tutamiyorum kendimi
Cantam hazir hastaneye emzik goturucem ne olur ne olmaz biberonu bile kaynattim kilitli posetler cok is gordu hakkaten mukemmel duzenli oldu bavul akli verenin aklina kurbansu

Bende bugün çalışamaz raporumu aldım, pazartesi iş yerine versem sıkıntı olmaz herhalde. Kızımı göremedim ama doktor ameliyata girmiş, salı gününe kaldı
Calisamaz raporunun tarihi sisteme isledigi icin is yerine gec vermen sorun teskil etmez ama telefonla bilgi vermistim ben. İstersen bilgi ver zaten sistemden goreceklerdir muhasebe departmani.
Kizi mi goremedim derken

Gözünüz aydın canım Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah

Selam kızlar bayadır buralardan uzağım arada girip okuyorum konuştuklarınızı rabbim hepimize hayırlı zamanında doğumlar nasip etsin dağıtmak için hediyelik yaptırdınız mı yaptıran varsa fikir verebilir mi çok kararsız kaldım çok güzel şeyler var

Bende sabah buna baktım %100 bitkisel miş bende onu denemeye başlıyayım ozaman teşekkür ederim

Ben bi de bebeğin kıyafetlerini yıkamadan önce çamaşır makinesini temizliyim diyorum şu makine temizleyicilerle ama onlar da çok aşırı kimyasal. Önce onlarla temizlesem, sonra benim bildiğim bi formül vardı sirkeyle karbonatla falan boş çalıştırıyordum yüksek ısıda ama unuttum tarifi kimyasal kalmaz değil mi? Sizin var mı böyle sirkeli falan tarifiniz

Aynısı bana ilk gebeliğimde oldu. Sağ bacağımı basarken topallıyordum ve bu doğumdan sonra bir ay kadar bile sürmüştü. Çok şükür bu gebeliğimde olmadı bunda magnezyum kullanıyorum onun etkisi var mıdır bilmem.

0 Oyy çok güzel bi haber bu. senin adına çok sevindim aynı zamanda hepimiz adına sevindim.. çok şükür umut oldun.. demek ki kritik dönemleri hepimiz de atlatmışız çok şükür

Canım açılma yoksa korkma Allahın izniyle hiçbir şey olmaz. Ahh o anomaliler bende de neler neler çıktı da çok şükür amniyosentez sonucum temiz geldi. İnşallah senin bebeğin de çok sağlıklıdır ve sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Çok mantıklı canim. Hatirlarsan veya bulursan yazabilir misin.

Kızlar bir de bebek havlusu soracaktim. Var mı alıp memnun kaldığınız bir marka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…