2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Eki Görüntüle 2950834
Sabahtan beri buna ağlıyorum ah şu hormonlar..
Ben bunu bizzat yaşadım, odaya çıktım eşim oda da bebeğimizle sonradan bir gün esprisini yaptım bir annem vardı kapıda diye kızımız karışmasın diye onla odaya çıktık hemşire siz benle gelin dedi yoksa seni bırakmazdım dedi ama ben bilmem dedim bir annem vardı

Midem bulanmadı. Bende ağrı birazcık oldu, kolumu yukarı kaldırırsam hissediyordum

Kızlar bebişin hareketlerini çok az hissediyorum yeri daraldığı için olabilir mi?
Bebeğini en iyi sen tanırsın. 33. Haftaya gireceğiz gün geçtikçe daha da hareketlendi mesela.Büyüdükçe hareketleri azalır diye düşünmüştüm. Şimdi bi durulsa bende endişelenirim. Sadece 3 hafta önce 2 gün boyunca çok durgundu o zaman kafama takmıştım sonra bir başladı daha durmak yok hemen endişelenme takip et sende bakalım

Son düzenleme:
Kızlar doğum yaptım haberiniz olsun acil sezeryan çünkü enfeksiyon vardı . Bebeğin kalbi iyi değildi .
Şimdilik 2 mizde iyiyiz . Dua edin bir an önce iyi olalım . Haber veririm yine
Dualarım seninle canım.. İnşallah sağlıkla en kısa sürede hastaneden çıkarsınız. Haberlerini bekliyoruz

Kızlar doğum yaptım haberiniz olsun acil sezeryan çünkü enfeksiyon vardı . Bebeğin kalbi iyi değildi .
Tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün, ikiniz de bir an önce çok sağlıklı ve iyi olun inşallah

Çok geçmiş olsun canım ikinize de. İnşallah bir an evvel sağlığınıza ve birbirinize kavuşursunuz

Canım Allah yavrunada sanada sağlık versin, dualarımız sizinle, inşallah hayırlısıyla atlatırsınız bu günleri ve bebişinle evinize geçersiniz

Oyy hosgelmis dünyaya
İkinizde biran önce sağlığınıza kavuşur
Evinize taburcu olursunuz ins
Guzel haberlerinizi bekliyoruz

Allah analı babalı büyütsün umarım ikinizde çok iyi olursunuz, sağlıkla ayrilirsiniz hastaneden . Dualarım sizinle

Gozunaydin cnm analı babalı büyüsün ins sağlıkla evinize çıkarsınız ins bebeginle..

Ayyyy allah anali babali buyutsun bi an once ikinizde evinize sagsaglim gidin insallah gene haber ver bize dualarim sizinle anladigim kadariyla kuvozde degil umarim yanilmiyorumdur eger oyleysede sayili gun cabuk gecer derler bir an once kavusun gozyasim pit pit resmen ilk doguranimizsin

2. canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…