2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Wala iste aslina bakarsan her doktor farkli konusuyor buyur iste bizede direk yikayin cabuk duser dediler 5. Gunmu ne yalan olmasin dustuydu gobegi ama simdi doktor ne derse onu yaparim tabikide

Valla 12 yıllık makinem en az 3 defa yapmışımdır o sirkeli tariften hiç de bir şey olmadı. Madem öyle bir şey var kimseye tavsiye etmiyorum ben yapıyorum
Yengemin bulasik makinasi sirke yuzunden delinmisti
90 derece ayarda kazan temizleme yapılması yeterli ya
Benimde çamaşır makinasina yapmadığım kalmadı ama bisi olmadı
Ama korktum daha bisi yapmıyorum
Sirkeler karbonatlar bulasik makinasi tabletleri
Sodalar ne duyduysam herseyi denedim

Kizlar yaaa aklima dusurdunuz ben hic akil edemedim makinayi temizlemeyi deterjan gozunu temizledim okadar bisi olmaz umarim cok fenasiniz nerdeyse kiyafetleri teniden yikicam hahahahhahaa

Kizlar yaaa aklima dusurdunuz ben hic akil edemedim makinayi temizlemeyi deterjan gozunu temizledim okadar bisi olmaz umarim cok fenasiniz nerdeyse kiyafetleri teniden yikicam hahahahhahaa

Valla ben de öyle yaptım. Bu kadar masrafın arasında makineye bir şey olur diye korktum
Buharı bastım her bir zerrelerine temizlenmiştir herhalde ya. Ne biliyim benim içime sindi

Valla ben de öyle yaptım. Bu kadar masrafın arasında makineye bir şey olur diye korktum
Buharı bastım her bir zerrelerine temizlenmiştir herhalde ya. Ne biliyim benim içime sindi
Bende gözünü temizledim sadece . Zaten ütü yaptım bol bol heryerlerine sakınan göze çöp batarmış çokta şey yapmayın

Kızlar emzirme atleti ve sütyeni nerden alayım ? Varmı tavsiye edeceğiniz marka yer ? Bebek için alışverişe az bı ara vereyim de bunlar çıksın aradan
Emzirme sütyenini annem bana almış ama asla olmadı resmen ya sütten dar kalıp ya da benim göğüslerim 2-3 beden büyümüş.
Atleti şurdan aldım ve çok beğendim 4 tane aldım m-l beden. Hamile değilken m giyerdim. https://ty.gl/ipmrxiaepz 4 taneye 130 vermiştim şimdi artmış sanırım ya da paketleri de var çoklu

Kaplı mı kapsız mı canım?

Ben Lcw den aldım gayet güzel memnunum ikisinden de normal sütyenlerim denk gelmez oldu şuan kullanıyorum atlet kaplı aldım oda çok güzel

Teşekkür ederim canimlar bakayım trendyolda çok ayiramadim olumsuz yorum yazan çok yere denk geldim şu an idare ediyorum da doğum sonu lazım olacak 2-3 alayım sütyen de lazım çeyiz duzuyorum sanki

Lcw den atlet aldım. L beden tercih ettim üstüme yapışsın istemedim. Normalde s bile bol gelirdi. Bol bol giyerim daha iyi daralmaya gelemiyorum bu aralarda.

80 b olan sütyenlerimin bel kısmı dar geliyor agrafla büyüttüm biraz.

Suwen den emzirme sütyeni aldım 85 c kafam kadar değiştireceğim onu.

suwenin kalıpları geniş. Eğer geniş kup arıyorsanız.

Kızlar siz de kasıklarınızda baskı hissediyor musunuz. Sanki bebeğim bazen hareket ederken geriniyor ve kasıklarımı itiyormuş gibi normal mi ki?

Kızlar siz de kasıklarınızda baskı hissediyor musunuz. Sanki bebeğim bazen hareket ederken geriniyor ve kasıklarımı itiyormuş gibi normal mi ki?

Yürürken baskı oluyor ama hareket ederken itme gibi bir şey olmuyor. Kafası aşağıda olduğu için gerinmelerini kaburgalarımda hissediyorum .
Ayakları aşağıda mı acaba ?

Yürürken baskı oluyor ama hareket ederken itme gibi bir şey olmuyor. Kafası aşağıda olduğu için gerinmelerini kaburgalarımda hissediyorum .
Ayakları aşağıda mı acaba ?
Son kontrolde baş aşağı dönmüştü. Kafasıyla mı itiyor napıyor ya da yine mi ters döndü acaba anlamadım

Bende baş aşağı olan kızımda haftalardır var o şimdi diğer kızım da baş aşağı döndü iki kasıkdada hem hareket hem hem baskı hissediyorum normaldir bence yoksa elli kere doğurmam lazımdı

Kaplı mı kapsız mı canım?
Kapsız canım ama böyle üst kısmı iç içe geçmiş atlet gibi Nasıl desem hani genç kızken giyilen yarım atletler varya iç kısmı öyle ama meme yeri kocaman delik, dış kısmı normal uzun atlet. Ben kullanışlı buldum kumaşı da iyiydi ama siteyi karıştırınca kampanyalı versiyonları var benim aldığım satıcının fiyatı yükselmiş aldığım güne göre

Teşekkür ederim canimlar bakayım trendyolda çok ayiramadim olumsuz yorum yazan çok yere denk geldim şu an idare ediyorum da doğum sonu lazım olacak 2-3 alayım sütyen de lazım çeyiz duzuyorum sanki
Rica ederim canım, bu arada lcw’de de güzel vardı ama bana pahalı geldi çok alacağım için. Ordaki 45 tl falandı, bunu ben tanesi 30 tlye almış olmuştum kampanyayla

Ahh canimsu dogru yaa ondan hic ses seda yok umarim iyidir
Bizde esimle cantayi hazirladik bi tek benim esyalarimi koymadik koca bavul oldu iyimi o degilde aklima ne takildi bebegi yikiyorlar mi yaa devlet yikamamisti havlu isterlermi acaba
Hemen yikayip giydirmislerdi kizimi ozel hasteneydi. Hatta bizim getirdiklerimizi heralde bizimkiler vermemis hastanenin takimlarini giydirmislerdi, reklam bebesi olarak gelmisti bizim kiz Yeniydi tabi takimlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…