2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kac havuctan 1 bardak cikio acaba? Bir de hangi sikacagi kullaniyodun ben de alsam mi diyorum da arastirmam lazim useniyorum( her seyi arastiriyoz bu ara bayginlik geldi
3-4 büyük havuçtan bir bardak çıkıyor canım ben philips aldım mediamarktan, baya araştırdım o gün. benimki hem kolay temizleniyor hem küçük az yer kaplıyor.

Kizlar selam
ogretmen arkadaslarimizin ve bence annelerinde gunu kutlu olsun evdeki en guzel öğretmen annelerdir cunku
Emzirme yastigi aldiniz mi ? Ne dusunuyorsunuz ben oglumda hep yastik kullandim ama fena halde alismisti yastiga yastik olmadan emmiyordu resmen simdi yine aldim Bir heves ama kararsizim kullanip kullanmamakta cunku kucuk bisi degil her gittigin yere goturmek zorunda kaliyorsun bu defa.
Bu arada bez siparislerim geldi daha paketi acmadan mis gibi resmen bebek kokusu sindi etrafa

Cok sagol bakayim buna ben de
Saronsucum sen simdi sagma mi diosun ?
Yazdiklarini dusununce evet gece uykusuz kalmalar vs hepsi ok oluyor gercektende
Dusundukce hatami ettim acaba die ikileme dustum.
Bebegim emiyordu uzerine sagiyordum atiyorum yarim saat sonra yine meme istiyordu bu defa sut dolmadigindan acmi die dusunerek bende mama vermeye baslamistim ( bi tek uyursa emmezse sisiyordu goguslerim Aciyordu ekstra sagiyordum )
Hic bu yonden bakmamistim olaya
Farkli aci kazandirdin bana saol gercektende

Gule gule kullan bayiliriz masrafa kucuk sepetlerden alayim diodum bende ama bunlar daha guzel

Doğum için de konuştuk bugün tahmini sezaryen 15 Ocakta olur dedi erken doğum vs olmazsa 1 ocağa kadar 3000₺ olur takipli hasta olduğun için ama 1 ocakta zam gelecek yine indirim yaparız ama nasıl bir zam gelir fiyatlar nasıl olur bilmiyoruz şuan için dedi her türlü zamlı fiyattan doğuracaz yani

Canım benim bebeğin de kilosu ve karın çevresi geride. Protein beslen dedi doktor bana ve gerçekten çok zorlanıyorum ben sebzeciyimdir. Sabahları 2 haşlanmış yumurta, peynir, gece 1 bardak süt, gün içinde yoğurt, tavuk ve yanında mercimek, kuru fasülye gibi baklagil mutlaka olsun. Suyu artırmak için de bol su tüketelim. Bir de yemek sonrası mutfağı bile toplamadan 15 dk sola yatmak gerekirmiş. Anneme zamanında doktoru böyle demiş hepimiz 3500 ve üstü doğduk.

Bende et hiç aramam ama bebeğim için mecbur fazla yicem. Yemekten sonra sola yatmayı yeni öğrendim yapmaya başladım onu da ev yoğurdu yapıyorum onu günde 3 kase falan yemeye çalışcam bir haftada elimden geleni yapmam lazım haftaya tekrar kontrol edilecek.cok sağol canım senin ne kadar oldu bebeğin ne kadar geride

Ben kızımda almıştım emzirme minderi ama kullanamadım nedense kucağımda daha pratik geldi.
Destekli oturmaya başladığında lazım oldu bana.
Şimdi yine kullanmayı düşünmüyorum.

Ben kızımda almıştım emzirme minderi ama kullanamadım nedense kucağımda daha pratik geldi.
Destekli oturmaya başladığında lazım oldu bana.
Şimdi yine kullanmayı düşünmüyorum.
Yok ben cok rahat etmistim tek sorun alisiyor el kadar velet anliyor o olmayinca

Kızlar beklenen kredi kartı kesimim gerçekleşti ve alışverişe başladım. Tek günde bitiricem limitimi
Katlanan küvet aldm ebebekten, trendyolda sleepy bio natural yenidoğan başlangıç seti diye bişey buldm onu ekledim, 1 beden 32li 2 beden 34lü, 1 adet de ıslak mendil vardı içinde. Xiaomi'nin şu digital termometre ve nem ölçerini ekledim, materni bebek kaşığı ekledim. tarak, tırnak makası, daha ne olsn...
Pişik kremi olarak ne kullanıyodunuz genel olarak? Sudocrem sanırım çok duyuyodm ama mühendisinoğlu sayfasında temiz içerikli kremler içinde değiller. Ebebekin baby me kremi mühendisinoğlu beğenmişti diye hatırlıorm baya da uygun kullanan var mı? Onun dışında yine mühendisinoğlu yıldızları arasında baya pahalı markalar var earth mama fln gördüm baya büyükmüş kavonozu gerçi ama 250tl şuan. Biri 17 biri 250 yani... Ama paraya kıyamadm diye bebeğimin popişinin zarar görmesini de istemem. Benim cildim kdr değeri yok mu bebeğin dedim kendime nemlendirici alıyorum o fiyatlara =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…