- 13 Şubat 2016
- 1.281
- 1.741
- 133
- 35
Günlerimiz aynı canim öyleyse benim de herşey yolunda giderse Ocak 15 gibi olur insaAllahDoğum için de konuştuk bugün tahmini sezaryen 15 Ocakta olur dedi erken doğum vs olmazsa 1 ocağa kadar 3000₺ olur takipli hasta olduğun için ama 1 ocakta zam gelecek yine indirim yaparız ama nasıl bir zam gelir fiyatlar nasıl olur bilmiyoruz şuan için dedi her türlü zamlı fiyattan doğuracaz yani
İnşallah sağlıkla gelsin miniklerimizGünlerimiz aynı canim öyleyse benim de herşey yolunda giderse Ocak 15 gibi olur insaAllah
Bu saydiklarinla sanirim limitin ust seviyelere dolmusturKızlar beklenen kredi kartı kesimim gerçekleşti ve alışverişe başladım. Tek günde bitiricem limitimi
Katlanan küvet aldm ebebekten, trendyolda sleepy bio natural yenidoğan başlangıç seti diye bişey buldm onu ekledim, 1 beden 32li 2 beden 34lü, 1 adet de ıslak mendil vardı içinde. Xiaomi'nin şu digital termometre ve nem ölçerini ekledim, materni bebek kaşığı ekledim. tarak, tırnak makası, daha ne olsn...
Pişik kremi olarak ne kullanıyodunuz genel olarak? Sudocrem sanırım çok duyuyodm ama mühendisinoğlu sayfasında temiz içerikli kremler içinde değiller. Ebebekin baby me kremi mühendisinoğlu beğenmişti diye hatırlıorm baya da uygun kullanan var mı? Onun dışında yine mühendisinoğlu yıldızları arasında baya pahalı markalar var earth mama fln gördüm baya büyükmüş kavonozu gerçi ama 250tl şuan. Biri 17 biri 250 yani... Ama paraya kıyamadm diye bebeğimin popişinin zarar görmesini de istemem. Benim cildim kdr değeri yok mu bebeğin dedim kendime nemlendirici alıyorum o fiyatlara =)
Beni ayda bir cagiriyordu suan 15 te bir cagirdi sanirim daha sonra haftada 1 e dusucez zaten bir kac defa daha gidip hopppp doguma kismetse bisi kalmadiİnşallah sağlıkla gelsin miniklerimizkontrolü 2 haftaya düşürdü 3 haftada birdi normalde sizin nasıl
Valla öyle birşey kalmadı heyecan sardıBeni ayda bir cagiriyordu suan 15 te bir cagirdi sanirim daha sonra haftada 1 e dusucez zaten bir kac defa daha gidip hopppp doguma kismetse bisi kalmadi
Simdi bidaha baktm da baby me yokmus muhendisinoglu yildizlar arasinda yanilmisim..Kızlar beklenen kredi kartı kesimim gerçekleşti ve alışverişe başladım. Tek günde bitiricem limitimi
Katlanan küvet aldm ebebekten, trendyolda sleepy bio natural yenidoğan başlangıç seti diye bişey buldm onu ekledim, 1 beden 32li 2 beden 34lü, 1 adet de ıslak mendil vardı içinde. Xiaomi'nin şu digital termometre ve nem ölçerini ekledim, materni bebek kaşığı ekledim. tarak, tırnak makası, daha ne olsn...
Pişik kremi olarak ne kullanıyodunuz genel olarak? Sudocrem sanırım çok duyuyodm ama mühendisinoğlu sayfasında temiz içerikli kremler içinde değiller. Ebebekin baby me kremi mühendisinoğlu beğenmişti diye hatırlıorm baya da uygun kullanan var mı? Onun dışında yine mühendisinoğlu yıldızları arasında baya pahalı markalar var earth mama fln gördüm baya büyükmüş kavonozu gerçi ama 250tl şuan. Biri 17 biri 250 yani... Ama paraya kıyamadm diye bebeğimin popişinin zarar görmesini de istemem. Benim cildim kdr değeri yok mu bebeğin dedim kendime nemlendirici alıyorum o fiyatlara =)
Bence daha oncesinde senlenebilirValla öyle birşey kalmadı heyecan sardıyılbaşından sonra şenlenir buralar sancılar vs.
Ben penaten aldım o da mühendisinoglunda yazmıyordu ama tecrübeyle sabit baya iyi geliyordu pişige falan , sudocrem de aynı sekilde iyi gelmişti 3 tane 2 yasina yakın yeğen var bende 3 üne de kullanıyorlar bunları gayet memnunlar bence kafanı bulandırmaSimdi bidaha baktm da baby me yokmus muhendisinoglu yildizlar arasinda yanilmisim..
Sudocrem ve bepanthol de yok. Hep bilmedigim markalar varmis
Orası öyle Aralık ortasından itibaren başlar çoğunluk ocağa bizim gibi sonundakiler kalır gibi geliyorBence daha oncesinde senlenebilir
Ben incia aldimSimdi bidaha baktm da baby me yokmus muhendisinoglu yildizlar arasinda yanilmisim..
Bence de aralik ortasi basalriz ben aralik 15 20 arasi diyorum kendim icinBen penaten aldım o da mühendisinoglunda yazmıyordu ama tecrübeyle sabit baya iyi geliyordu pişige falan , sudocrem de aynı sekilde iyi gelmişti 3 tane 2 yasina yakın yeğen var bende 3 üne de kullanıyorlar bunları gayet memnunlar bence kafanı bulandırma
Orası öyle Aralık ortasından itibaren başlar çoğunluk ocağa bizim gibi sonundakiler kalır gibi geliyor
Ayy hayırlısıyla inşallahBence de aralik ortasi basalriz ben aralik 15 20 arasi diyorum kendim icin
Benimki ilkine çekerse ocak ortasını bile bulabilirBence de aralik ortasi basalriz ben aralik 15 20 arasi diyorum kendim icin
İsteeee benimkide 38+4 te dogdugundan 40 42 hayal gibi bana tecrubelerinden konusuyor insanBenimki ilkine çekerse ocak ortasını bile bulabilir
Acaba bendede bakteri varmıdır? Daha önce çıkmıştı bol su dedi. Hafta sonu gittiğimde olmadı tahlil yaptırım. Çünkü hala ağrım devam ediyorBen ama doktoruma şimdi sordum idrar tahlili vermemi söyledi. Benim bol bakteri çıkmıştı sonra kültür verdim birşey çıkmadı. Ama yine tahlil verip takip etmemi söyledi. Çünkü 3 gündür karın ağrısı bel ağrısı yaşıyorum sabahları ve bulantım da başladı yavaştan. Tahlil sonucuna göre ilaca başlayacağım
Bepanthol pişik kremi aldım e bebekten 2li. Yılların markası diye güveniyorum kullanan da memnun kalıyor. Antin kuntin geliyor diğer pişik kremleriSimdi bidaha baktm da baby me yokmus muhendisinoglu yildizlar arasinda yanilmisim..
41+3'te doğmuştu evetİsteeee benimkide 38+4 te dogdugundan 40 42 hayal gibi bana tecrubelerinden konusuyor insan
Senin kizce 42 de dogmustu dimi ?
Ben boyle diorumda benimkide beklermis olabilir ki beklesin keske anne karninda 1 gun 1 gundur
Aminnn aminnnnn insallah. Dogacaklari gun saat hersey belli nasilsa biz ne desek bos hayirli saglikli dogumlarimiz olsun insallah41+3'te doğmuştu evet
Ama gelişimi son zamanlar 3 hafta geriden geliyordu o yüzden belki de iyi olmuştur geç doğması
Bakalım bu beyefendi ne zaman gelecekbunda daha fazla kasılma hissediyorum sanki ilkinde hiç bilmezdim yalancı kasılma falan hiçbir risk de olmayınca doktor bekledi son zamana kadar,
Bunda tek arterden ya da su azalmasından dolayı falan erken alma ihtimali olacak mı onu da bilmiyorum hayırlı vakitte gelsinler inşallah..
Tam da günlükte yazan kilo yeni farkettimBende geldim kontrolden kızlar bizimki de 42 cm 1650 kg olmuş haftasıyla uyumluymuşBen kilo vermişim ama bebeğim almış şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?