Canım çok geçmiş olsun. Stres falan yapma sakın. Limonlu su falan iç bol bol. Birde C vitamini tüket sürekli. İdrar yolları için en iyi çözüm bunlar. Doktorum bana C vitamini veriyor lökosit miktarı idrarda fazla çıktığı zaman. Daha önceden tansiyon ile ilgili birşeyin yoktu demi?
Hayır yoktu ilk kez oldu idrarda bir problem yok bu arada. Karın ağrım var ve tansiyonum, bir de karaciğer değerlerim şok yüksek tansiyonla ilişkiliymiş bu da. Gebelik tansiyonu yenilenle içilenle alakasızmış nedeni bulunamamış ve herkeste olabilirmiş sadece önceden tespit etmek gerekirmiş
Kızlar malesef tansiyonum çok daha çıktı evde ve yatış aldım yine hastaneye gidince, dua edin lütfen şu dönemde hastanede kalmak cidden zor tansiyonum yükselmemek üzere normal olsun
Hayır yoktu ilk kez oldu idrarda bir problem yok bu arada. Karın ağrım var ve tansiyonum, bir de karaciğer değerlerim şok yüksek tansiyonla ilişkiliymiş bu da. Gebelik tansiyonu yenilenle içilenle alakasızmış nedeni bulunamamış ve herkeste olabilirmiş sadece önceden tespit etmek gerekirmiş
Ya ne değişik şeyler yaşadık gebelik sürecimizde. Her gün yeni birşey öğreniyorum. gebelikte tansiyon yükseldiği an doktora gitmek şart o zaman. Bence hastanede olman daha iyi bu süreçte. En azından hemşireler sürekli tansiyonunu ölçer ve anında müdahalede bulunurlar. İnş bebişin zamanında gelir tabi ama önemli olan onlara sağlıkla kavuşmamız Ne zaman isterlerse buyursunlar yeterki sağlıkla kucağımıza alalım meleklerimizi
Kızlar malesef tansiyonum çok daha çıktı evde ve yatış aldım yine hastaneye gidince, dua edin lütfen şu dönemde hastanede kalmak cidden zor tansiyonum yükselmemek üzere normal olsun
Zencefil limon tarcin cayi oneririm bende bol bol da c vitamini. Bende ayniyim burnum asla acilmiyor ama enterasan sekilde koku aliyorum alamasam covitim die gidicem gene
Gule gule kullan kilolarini ben tartilmadim aksama tartilayim bakayim gene vermemisimdir umarim gerci diyete uymuyorum cok fazla.
Dun aksamki doktor ultrasondan bakinca seker mi var sende dedi direk dedim evet ama diete uyunca boyle boyle sekerim 65 lere kadar dussuyor ve kilo veriyorum arada yiyorum ama evet var seker dedim o zaman iyi yapiyorsun dusmesi de iyi degil ye dedi. Arada cikilop vs gomuyorum
Çok geçmiş olsun canım Karaciğer enzimlerin ilaçlardan yükselmiştir benim de öyle olmuştu hemen ilaçları kesti doktorum. Peki tansiyonunun yükseldiğini nasıl anladın? Tesadüfen ölçünce mi fark ettin?
Ben bir süredir 10-10,5 arası gidip geliyorum. 12 kiloyla tamamlarım inşallah Ama asıl emzirirken çok acıkıp tatlıya abanmamak lazım. Bizim gelin hamileyken 12 kilo almıştı. Emzirirken çıldırmış gibi yiyordu. Asıl kiloyu sonradan aldı yani.
Bu koroplast dediğiniz şeyin linkini payalaşabilir misinizben de bebeğin kıyafetlerini koymak için bez kese yaptırmayı düşünüyordum.. Sizin dediğiniz şey daha pratik olur..
Ben bir süredir 10-10,5 arası gidip geliyorum. 12 kiloyla tamamlarım inşallah Ama asıl emzirirken çok acıkıp tatlıya abanmamak lazım. Bizim gelin hamileyken 12 kilo almıştı. Emzirirken çıldırmış gibi yiyordu. Asıl kiloyu sonradan aldı yani.
Ben de birincide öyleydim hamilelikte canim hicbirseeeyyy çekmiyordu. Doğumdan sonra emzirirken aç kurt gibi yiyordum. Bu hamileliğimde de öyle canim hicbirseyy istemez bebek beslensin diye yiyorum. Acaba progestan kullandığım için mi iştahım yerinde değil diye düşünüyorum. İnanın zorla yemek yiyorum.keske seve seve kana kana yesem keyifle...
Ben de birincide öyleydim hamilelikte canim hicbirseeeyyy çekmiyordu. Doğumdan sonra emzirirken aç kurt gibi yiyordum. Bu hamileliğimde de öyle canim hicbirseyy istemez bebek beslensin diye yiyorum. Acaba progestan kullandığım için mi iştahım yerinde değil diye düşünüyorum. İnanın zorla yemek yiyorum.keske seve seve kana kana yesem keyifle...
Progestan ben de kullanıyorum. Benim iştahım gayet açık. Minnoşum midemi daraltmasa daha fazla yiyeceğim. Hemen şişiyorum o yüzden yiyemiyorum keşke daha fazla yerim olsa
Bu koroplast dediğiniz şeyin linkini payalaşabilir misinizben de bebeğin kıyafetlerini koymak için bez kese yaptırmayı düşünüyordum.. Sizin dediğiniz şey daha pratik olur..
Gule gule kullan kilolarini ben tartilmadim aksama tartilayim bakayim gene vermemisimdir umarim gerci diyete uymuyorum cok fazla.
Dun aksamki doktor ultrasondan bakinca seker mi var sende dedi direk dedim evet ama diete uyunca boyle boyle sekerim 65 lere kadar dussuyor ve kilo veriyorum arada yiyorum ama evet var seker dedim o zaman iyi yapiyorsun dusmesi de iyi degil ye dedi. Arada cikilop vs gomuyorum
Ben de çok yiyorum çikolata tatlı falan aman dikkat edeyim diye düşünmedim hiç, doğumdan sonra veririm ben
Kız akşam tartılma direk +1 demek, en doğru sonuç sabah tuvalet ihtiyacından sonra
bnm de cnm bişey çekmedi merak ediyorum bu acaba bebeğin iştahsızlığı manasına mı geliyor diye. Senin bebiş nasıl iştahı şuan?
Şimdi ismini vermiyim kimsenin canı çekmesin de bi yiyeceğimiz vardır meşhur=) nerdeyse hamileliğimde hiç o yemekten yemediğimi fark ettim normalde çok severim, eşimin de en sevdiği yemektir nee nası yemedin bundan snr sana her gün ondan yediricem bebeğimiz sevmicek mi fln diyo annesi eşime hamileyken sürekli bu yemeği yermiş hep bunu aşerirmiş.