MasallahKızlar selam . Dün doktora gittim. Bebek 1 hafta önde dedi . 2540 gram olmuş .Böyle olan var mı ? Bir de 2 hafta sonra gün verecek sezaryen dedi. İlk doğumum olacak . Epidural önerir misiniz ?
He bu arada bence tabiki epidural ol ilk gor bebegini vsKızlar selam . Dün doktora gittim. Bebek 1 hafta önde dedi . 2540 gram olmuş .Böyle olan var mı ? Bir de 2 hafta sonra gün verecek sezaryen dedi. İlk doğumum olacak . Epidural önerir misiniz ?
İnşaallah cümlemiz canımMasallahSağlıkla kavuşursunuz inşallah
Amin canım cümlemiz inşallahAnladim olabilir... Saglikla al kucagina insalalh
Kızlar ben de bugün tekrar gittim suyum 57 mm olmuş ama bebegim inanılmaz hareketli suyu az olan bebek nasıl bu kadar hareketli oluyor. Doktor yarın bile alabiliriz dedi sonra bende nst iyiyse beklesek perinatologla görüşsem pazartesi dedim nst güzel çıktı hemşire bile ne kadar hareketli dedi. Doktor pazartesiyi bekler dedi pazartesi 35 hafta oluyoruz tam. Perinatolog iyi derse peki dedim takip ederiz 2 3 güne bir ama 38i bile beklemeyecegi kesin dedikafam çok karışık hala ters duruyor bu da etkiliyor bence ölçümleri suyu nasıl bu kadar hızlı düştü anlamıyorum
Evet. 29 30 hafta olsa risk alırdık ama 34 hafta bitiyor bebek ciğer gelişiminin bir kısmını tamamladı risk almaya gerek yok diyor. Suyun daha fazla azalması anne karnında ani ölümlere neden olabiliyor diyor napcagimi şaşırdım pazartesiyi bekleyecegimSuyun oranını bilmiyorum. Sırf suyu azaldığı için mi erken doğmasını öneriyorlar merakımdan soruyorum.
Evet. 29 30 hafta olsa risk alırdık ama 34 hafta bitiyor bebek ciğer gelişiminin bir kısmını tamamladı risk almaya gerek yok diyor. Suyun daha fazla azalması anne karnında ani ölümlere neden olabiliyor diyor napcagimi şaşırdım pazartesiyi bekleyecegim
Salıdan beri iciyorum bende devam edicem artıkEvet 34. Haftayı geçmiş sağlıklı bir şekilde tutunur dünyaya.
Havuç suyu içiyordu suyu azalan arkadaşlar. Pazartesiye kadar bol su ve havuç suyu içmeyi deneseniz zararı olmaz
2 gecelik 1 pijama sabahlikli olarak 3 takim camasir koydum. Bebek icin 4 takim 1 hastane cikisi 2 ince battaniye bir kalin battaniye 1 de muslim ortu koydum guncel hali ile. Arada acip bakiyorum az gelen cok gelen varsa degisiklik yapiorum wala bir dogsalardi hayirlisi ileKızlar kendiniz için kaç tane pijama -gecelik takımı alacaksınız yanınıza ? Bir gecelik bir sabahlık 1 pijama takımı ve 1 alt aldım sadece yeter mi ki ?
Bebek için de 3 takım hastane çıkışı hazirladim patikli çoraplı olacak şekilde 1 Pamuk battaniye koydum .Allah nasip ederse taburcu olacağımiz gün evden daha kalın battaniye isterim diye düşündüm ama bilemedim yine de .
Bir de kendiniz için iç çamaşırı ne kadar alacaksınız 3 takım yeter mi ?
Kızlar ben de bugün tekrar gittim suyum 57 mm olmuş ama bebegim inanılmaz hareketli suyu az olan bebek nasıl bu kadar hareketli oluyor. Doktor yarın bile alabiliriz dedi sonra bende nst iyiyse beklesek perinatologla görüşsem pazartesi dedim nst güzel çıktı hemşire bile ne kadar hareketli dedi. Doktor pazartesiyi bekler dedi pazartesi 35 hafta oluyoruz tam. Perinatolog iyi derse peki dedim takip ederiz 2 3 güne bir ama 38i bile beklemeyecegi kesin dedikafam çok karışık hala ters duruyor bu da etkiliyor bence ölçümleri suyu nasıl bu kadar hızlı düştü anlamıyorum
Saol can ben iyiyim korktum ama ilac tedavisi sadece suan icin. Umarim duzelir
Benim bebegin takımlarındaki pantolonlar hep kendinden patikli, ilaveten corap koymak gerekir mi?Kızlar kendiniz için kaç tane pijama -gecelik takımı alacaksınız yanınıza ? Bir gecelik bir sabahlık 1 pijama takımı ve 1 alt aldım sadece yeter mi ki ?
Bebek için de 3 takım hastane çıkışı hazirladim patikli çoraplı olacak şekilde 1 Pamuk battaniye koydum .Allah nasip ederse taburcu olacağımiz gün evden daha kalın battaniye isterim diye düşündüm ama bilemedim yine de .
Ayagini isitamazki o bebeBenim bebegin takımlarındaki pantolonlar hep kendinden patikli, ilaveten corap koymak gerekir mi?
ben de sadece 2 gecelik 2 sabahlık takım şeklinde koymayı düşündüm ama hastaneden bana verilen broşürde 2 gecelik 2 pijama şeklinde yazılmış bana çok geldi ztn 2 gece kalıcam bi de ilk günün yarısını ztn amelyat önlüğüyle geçiricem 2 yeter gibi düşündüm.Kızlar kendiniz için kaç tane pijama -gecelik takımı alacaksınız yanınıza ? Bir gecelik bir sabahlık 1 pijama takımı ve 1 alt aldım sadece yeter mi ki ?
Kuzenimin doğum zamanı gelmişti artık son zamanlarıydı normal doğumu bekledi bir türlü gelmeyince suyu azaldı ve sezeryana aldılar. Ama senin daha haftan var yani.. bir doktora daha görünmeni tavsiye ederimEvet. 29 30 hafta olsa risk alırdık ama 34 hafta bitiyor bebek ciğer gelişiminin bir kısmını tamamladı risk almaya gerek yok diyor. Suyun daha fazla azalması anne karnında ani ölümlere neden olabiliyor diyor napcagimi şaşırdım pazartesiyi bekleyecegim
Ben de perinatologa gorunmeni tavsiye ederim ama Pzt gununden once yok mu perinatolog bulamiyo musunEvet. 29 30 hafta olsa risk alırdık ama 34 hafta bitiyor bebek ciğer gelişiminin bir kısmını tamamladı risk almaya gerek yok diyor. Suyun daha fazla azalması anne karnında ani ölümlere neden olabiliyor diyor napcagimi şaşırdım pazartesiyi bekleyecegim
1 gecelik, 2 takım pijama ve 1 normal 1 polar sabahlık. (Hırka da olabilir) Bebek için 1 hastane çıkışı 10lu, yedek 2 takım, yedek zıbın, çorap. 1 patik. 2 penye battaniye, 1 kalın battaniye, 1 müslin örtü.Kızlar kendiniz için kaç tane pijama -gecelik takımı alacaksınız yanınıza ? Bir gecelik bir sabahlık 1 pijama takımı ve 1 alt aldım sadece yeter mi ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?