Benim doğumdan sonra hiç iştahım yoktu öyle lohusa iştahım olmadı hiç. Ama tatlı şeyler çok içiyordum ben de lohusa şerbeti, hoşaf falan, çok susuyorsun emzirirken, sürekli tatlı sıvı şeyler tüketesim geliyordu ona rağmen verdim kiloları.Ben bir süredir 10-10,5 arası gidip geliyorum. 12 kiloyla tamamlarım inşallahAma asıl emzirirken çok acıkıp tatlıya abanmamak lazım. Bizim gelin hamileyken 12 kilo almıştı. Emzirirken çıldırmış gibi yiyordu. Asıl kiloyu sonradan aldı yani.
Ben de çok yiyorum çikolata tatlı falan aman dikkat edeyim diye düşünmedim hiç, doğumdan sonra veririm ben
Kız akşam tartılma direk +1 demek, en doğru sonuç sabah tuvalet ihtiyacından sonra
Kiz biliom bilmemmmiii kilo vermis gorunce asabim bozuluyor evham yapiyorum ondanBen de çok yiyorum çikolata tatlı falan aman dikkat edeyim diye düşünmedim hiç, doğumdan sonra veririm ben
Kız akşam tartılma direk +1 demek, en doğru sonuç sabah tuvalet ihtiyacından sonra
Bebek annenin yedikleri şeyleri doğduktan sonra severmişbnm de cnm bişey çekmedi merak ediyorum bu acaba bebeğin iştahsızlığı manasına mı geliyor diye. Senin bebiş nasıl iştahı şuan?
Şimdi ismini vermiyim kimsenin canı çekmesin de bi yiyeceğimiz vardır meşhur=) nerdeyse hamileliğimde hiç o yemekten yemediğimi fark ettim normalde çok severim, eşimin de en sevdiği yemektir nee nası yemedin bundan snr sana her gün ondan yediricem bebeğimiz sevmicek mi fln diyo annesi eşime hamileyken sürekli bu yemeği yermiş hep bunu aşerirmiş.
Bende sabahları tartılıyorumBen de çok yiyorum çikolata tatlı falan aman dikkat edeyim diye düşünmedim hiç, doğumdan sonra veririm ben
Ben bundan aldim Rossmandan canim fiyat olarak 14 lira civariydi yanlış hatırlamıyorsam tanesi 1 liraya bile gelmiyor. İkeaninki de bu boysa bu daha uygun fiyatlı bencekızlar ben bundan almaya karar verdim daha pahalı gibi duruyor ama koroplastınki 10 adet bunda 30 adet var ve daha büyük ebatları
Tavuğu haşla ama göğüs değil kemikli kısımlarından biraz fazla haşla (düdüklü daha iyi haşlanıyor) iyice vitamini çıksın sonra un şehriye kavur karabiber ve limon sık sıcak sıcak hatta kaynara yakın iç öyle Bi ter attırıyor ki Bi gün boyunca bunu iç bişey in kalmaz inşallahSağol canım.. Burun spreyi alayım bugün
evet ikeanın en büyük boyu bunlar. 28x41 boyutunda 15 tanesi. 30 tane çok zaten kalanı normal gıda için kullanırım bi de yıkanıp yeniden kullanılabiliyor yazıyor ne kdr doğru bilemem ama olabilir yani. Diğerlerine battaniye fln sığmaz diye düşündüm. Bunları bi ebenin instagram sayfasında görmüştm.Ben bundan aldim Rossmandan canim fiyat olarak 14 lira civariydi yanlış hatırlamıyorsam tanesi 1 liraya bile gelmiyor. İkeaninki de bu boysa bu daha uygun fiyatlı bence
Edit: Simdi baktim ikeaninkinde 15 tanesi 6 lt 6 tanesi 4.5mus. O zaman ikeaninki daha büyük bunlardan da
Öyleyse benim hamileliklerim böyle diyelimProgestan ben de kullanıyorum. Benim iştahım gayet açık. Minnoşum midemi daraltmasa daha fazla yiyeceğim. Hemen şişiyorum o yüzden yiyemiyorumkeşke daha fazla yerim olsa
bnm de cnm bişey çekmedi merak ediyorum bu acaba bebeğin iştahsızlığı manasına mı geliyor diye. Senin bebiş nasıl iştahı şuan?
Şimdi ismini vermiyim kimsenin canı çekmesin de bi yiyeceğimiz vardır meşhur=) nerdeyse hamileliğimde hiç o yemekten yemediğimi fark ettim normalde çok severim, eşimin de en sevdiği yemektir nee nası yemedin bundan snr sana her gün ondan yediricem bebeğimiz sevmicek mi fln diyo annesi eşime hamileyken sürekli bu yemeği yermiş hep bunu aşerirmis
Doğduğundan beri yemege mesafeli bir çocuk. Sütümü çok severdi ama ek gıdaya geçtiğimizde de yine tek sütümü istiyordu. Resmen ben işten eve gelene kadar aç kalıp beni beklerdi aut içmek için. Ben de daha erken sütten kestim. Hala da iştahsız. Acıktım anne dediği çok nadirdir..
Doğduğundan beri yemege mesafeli bir çocuk. Sütümü çok severdi ama ek gıdaya geçtiğimizde de yine tek sütümü istiyordu. Resmen ben işten eve gelene kadar aç kalıp beni beklerdi aut içmek için. Ben de daha erken sütten kestim. Hala da iştahsız. Acıktım anne dediği çok nadirdir..bnm de cnm bişey çekmedi merak ediyorum bu acaba bebeğin iştahsızlığı manasına mı geliyor diye. Senin bebiş nasıl iştahı şuan?
Şimdi ismini vermiyim kimsenin canı çekmesin de bi yiyeceğimiz vardır meşhur=) nerdeyse hamileliğimde hiç o yemekten yemediğimi fark ettim normalde çok severim, eşimin de en sevdiği yemektir nee nası yemedin bundan snr sana her gün ondan yediricem bebeğimiz sevmicek mi fln diyo annesi eşime hamileyken sürekli bu yemeği yermiş hep bunu aşerirmiş.
Kiz dikkat edip kilo almamak icin degil ben 30 kg da alsam takmam şeker illeti yuzunden kontrollu gidiyorum yoksa bildigin ulker cikolatali gofret as eriyorum biraksalar sadece onunla beslenirimBen de çok yiyorum çikolata tatlı falan aman dikkat edeyim diye düşünmedim hiç, doğumdan sonra veririm ben
ya bende şeker yüklemesinde açlık 90, 1. saat şeker 150 çıkmıştı 2. saat 107 idi, 75 gr test. Dr sorun yok dedi ama bana şeker hiç yaramıyo sanırım kendimi çok kötü hissediyorum meyve bile yesem. Ben normalde meyveli yoğurtlu yulaf yemeyi çok severim mesela sabah yedim özellikle de içine birsürü tarçın döktm şekeri dengelesin diye ama şuan bi tuhafım. Acıktım şekerim düştü gibi hissediyorum. Öğlen yemeğime de daha vakit var yemekhanenin boşalmasını bekliyorum kalabalıkta çıkmıyorum bgn cuma namazdan dönenler fln filan boşalması 2yi buluyo.=( Çikolata fln hiç olmuyo zaten yiyorm yerken gzl sonra dokunuyo midemi bulandırıyo bişeyler oluyo anlamadm meyve de sadece muz, armut yeşil elma iyi gelio mandalina yine yiyemiyorm hemen arkasndan midemi bulandırıyo o da.. Dün dayanamayıp biraz çikolatalar bişeyler götürdüm ama akşamları hep midemde bişeylerden tiksinme bulanma hali oluyo...Kiz dikkat edip kilo almamak icin degil ben 30 kg da alsam takmam şeker illeti yuzunden kontrollu gidiyorum yoksa bildigin ulker cikolatali gofret as eriyorum biraksalar sadece onunla beslenirim
Bildigim ve yasadigim kadariyla sekerim yukselince boyle fenalik gibi uyku hali gibi oluyor bende hic oyle hani mide bulantisi gibi vs bi durum olmuyor. Benimde 75 gr aclik yuklemede 2. Saatin sonunda tokluk 200 cikti doktor direk fazla diyet dedi ama bende bendeki durumu anlamiyorum iste uyunca dipte uymassam gokte arada olcerek dengelemeye calisiyorum. He unutmadan el ayak titremesi asiri acikmis gibi hissetme durumu seker cikmasindan degil dusmesinden oluyor yani bende oyle ne zaman olsam olcerim ve diptedir sekerim yemek saatine kadar en azindan yaninda meyve suyu bulundur bu tarz durumlarda kisa sureli cozum olabilir.seker olcen eczaneler var yakininda varsa eger bi olctursene ona gore hareket edersinya bende şeker yüklemesinde açlık 90, 1. saat şeker 150 çıkmıştı 2. saat 107 idi, 75 gr test. Dr sorun yok dedi ama bana şeker hiç yaramıyo sanırım kendimi çok kötü hissediyorum meyve bile yesem. Ben normalde meyveli yoğurtlu yulaf yemeyi çok severim mesela sabah yedim özellikle de içine birsürü tarçın döktm şekeri dengelesin diye ama şuan bi tuhafım. Acıktım şekerim düştü gibi hissediyorum. Öğlen yemeğime de daha vakit var yemekhanenin boşalmasını bekliyorum kalabalıkta çıkmıyorum bgn cuma namazdan dönenler fln filan boşalması 2yi buluyo.=( Çikolata fln hiç olmuyo zaten yiyorm yerken gzl sonra dokunuyo midemi bulandırıyo bişeyler oluyo anlamadm meyve de sadece muz, armut yeşil elma iyi gelio mandalina yine yiyemiyorm hemen arkasndan midemi bulandırıyo o da.. Dün dayanamayıp biraz çikolatalar bişeyler götürdüm ama akşamları hep midemde bişeylerden tiksinme bulanma hali oluyo...
Şeker düşmesi de gizli şeker denir ya ne bileyim hiç daha önce yaşamadığım şeyler ben acıkmak nedir bilmezdim ramazanda fln okdr saat tuttuk hiç dokunmazdı bana şimdi bunu anlayamıyorum. Kuruyemiş fln yedim bi 15 dk daha idare ederim artık yemeğe kdr. Eczane hiç yok yakınlarda sanayi bölgesindeyz biz =(Bildigim ve yasadigim kadariyla sekerim yukselince boyle fenalik gibi uyku hali gibi oluyor bende hic oyle hani mide bulantisi gibi vs bi durum olmuyor. Benimde 75 gr aclik yuklemede 2. Saatin sonunda tokluk 200 cikti doktor direk fazla diyet dedi ama bende bendeki durumu anlamiyorum iste uyunca dipte uymassam gokte arada olcerek dengelemeye calisiyorum. He unutmadan el ayak titremesi asiri acikmis gibi hissetme durumu seker cikmasindan degil dusmesinden oluyor yani bende oyle ne zaman olsam olcerim ve diptedir sekerim yemek saatine kadar en azindan yaninda meyve suyu bulundur bu tarz durumlarda kisa sureli cozum olabilir.seker olcen eczaneler var yakininda varsa eger bi olctursene ona gore hareket edersin
Ee ama icinde bi can daha var acikman normal degil miŞeker düşmesi de gizli şeker denir ya ne bileyim hiç daha önce yaşamadığım şeyler ben acıkmak nedir bilmezdim ramazanda fln okdr saat tuttuk hiç dokunmazdı bana şimdi bunu anlayamıyorum. Kuruyemiş fln yedim bi 15 dk daha idare ederim artık yemeğe kdr. Eczane hiç yok yakınlarda sanayi bölgesindeyz biz =(
Bu arada bu sene ramazanda kısmetse emziriyo olacağız acaba tutabilir miyiz merak ediyorum.
Yolunda gitmeyen neKızlar selam . Dün doktora gittim. Bebek 1 hafta önde dedi . 2540 gram olmuş .Böyle olan var mı ? Bir de 2 hafta sonra gün verecek sezaryen dedi. İlk doğumum olacak . Epidural önerir misiniz ?
Tüp bebek tedavisi ile olmuştu. Ayrıca kanda pıhtılaşma var hergün iğne kullanıyorum. Riske atmayalım dedi. Sanıyorum bu durumdan kaynaklıYolunda gitmeyen neilk dogum icin direk sezeryan neden dedi acaba. Hayirlisi olsun insallah
Anladim olabilir... Saglikla al kucagina insalalhTüp bebek tedavisi ile olmuştu. Ayrıca kanda pıhtılaşma var hergün iğne kullanıyorum. Riske atmayalım dedi. Sanıyorum bu durumdan kaynaklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?