2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende benim kocamda sıkıntı var sanıyordum 🤣🤣 şimdiden başladı ben ilk doğduğunda tutamam bak zorlama falan demeye incitirim diyor bir tarafını 😂 bana bile dokunmaya korkuyor kalkarken falan yardım istiyorum çekiniyor 😂 evde tam Bir komediyiz yani 🤣🤣🤭
Tutma kucaklama konusunda benim esim de cok cekingen. Hayatinda yeni dogmus bebek tutmamis adam. Cok zor diil atomu parcalamiosn dedm ztn insan soyle bi bakinca tahmin ediyo nasi kucaklamasi gerektigini. Hemen sanki kolu bacagi cikacakmis gibi dusunuyolar sanirim yazik:)

Tutma kucaklama konusunda benim esim de cok cekingen. Hayatinda yeni dogmus bebek tutmamis adam. Cok zor diil atomu parcalamiosn dedm ztn insan soyle bi bakinca tahmin ediyo nasi kucaklamasi gerektigini. Hemen sanki kolu bacagi cikacakmis gibi dusunuyolar sanirim yazik:)
Gerçekten öyle bazen çok komik oluyorlar 🤭

Kızlar hastaneye götüreceğiniz takımların altına başka alt koydunuz mu?
Ben hep patikli almışım, e patikli altın içine patikli giyilmez, tek kat yeterli mi sizce hastanede?
Ben üst için aldım bi kaç tane düz zıbın, alt için almadım. Yani aynı sebepten patikli altın içine giyilmez diye onun üstüne birşeyler aldım daha kalın peluş bir alt vardı onu aldım. Örgü pantolon falan varsa öyle bir şey de olabilir.
9CA2664A-5845-41C9-BA8A-154CF89D5FA5.webp

Ben üst için aldım bi kaç tane düz zıbın, alt için almadım. Yani aynı sebepten patikli altın içine giyilmez diye onun üstüne birşeyler aldım daha kalın peluş bir alt vardı onu aldım. Örgü pantolon falan varsa öyle bir şey de olabilir.
Eki Görüntüle 2961506
Ben de böyle patiksizlerin altına patikli pantolon giydiriyorum normalde ama şu an alt üst takımların hepsini patikli almışım. Sanırım tek alt yeterli olur zaten battaniyeye sarılı oluyorlar ilk günler.

Kızlar hastaneye götüreceğiniz takımların altına başka alt koydunuz mu?
Ben hep patikli almışım, e patikli altın içine patikli giyilmez, tek kat yeterli mi sizce hastanede?

Hastane sıcak sıcak diyip kısa kollu aldırdınız😀 bebelere niye 2. Katı giydireceğiz 😀

Bir de bir şey duydum yeni doğan bebeği giyindirmeden annesinin koynunda yatırıyorlarmış. En iyi vücut ısısıyla ısınır diye. Sadece yatağına yatırmaları gerekirse üstünü giydirmişler. Yeni arkadaşım Doğum yaptı öyle yapmışlar hep.

Hastane sıcak sıcak diyip kısa kollu aldırdınız😀 bebelere niye 2. Katı giydireceğiz 😀

Bir de bir şey duydum yeni doğan bebeği giyindirmeden annesinin koynunda yatırıyorlarmış. En iyi vücut ısısıyla ısınır diye. Sadece yatağına yatırmaları gerekirse üstünü giydirmişler. Yeni arkadaşım Doğum yaptı öyle yapmışlar hep.
Ya doğunca hemen koynuna veriyorlar da ıslak köpek gibi yavrucuk titriyor sonra 36 derece suyun içinden çıkmış zaten şöyle bi koklatıp alıyorlar hemen giydiriyorlar. Sonrasında bilmiyorum ama biz hastanede pencereyi açtık diye ebe bildiğin azarlamıştı size sıcak gelebilir ama bebek üşütür diye.
Ben zıbınları uzun kollu aldım kısa kollu yedek de koyacağım ama ilk etapta uzun kollu giydiririm. Altına kararsız kaldım 🤔

Ya doğunca hemen koynuna veriyorlar da ıslak köpek gibi yavrucuk titriyor sonra 36 derece suyun içinden çıkmış zaten şöyle bi koklatıp alıyorlar hemen giydiriyorlar. Sonrasında bilmiyorum ama biz hastanede pencereyi açtık diye ebe bildiğin azarlamıştı size sıcak gelebilir ama bebek üşütür diye.
Ben zıbınları uzun kollu aldım kısa kollu yedek de koyacağım ama ilk etapta uzun kollu giydiririm. Altına kararsız kaldım 🤔

Yenidoğan hemşiresi gelmiş çocuğu soymuş öyle emzirmeye vermiş. Hem ten teması kursunlar hem de vücut daha iyi ısıtır diye.
Anne tuvalete gideceği, yemek yiyeceği zaman yatağına yatırması gerektiği için giydirmişler. Onun dışında hep koynunda çıplak yatmış. Anne de çıplak.
Mantıklı geldi bana hastanede öyle yaparlarsa kabul ederim .

Yenidoğan hemşiresi gelmiş çocuğu soymuş öyle emzirmeye vermiş. Hem ten teması kursunlar hem de vücut daha iyi ısıtır diye.
Anne tuvalete gideceği, yemek yiyeceği zaman yatağına yatırması gerektiği için giydirmişler. Onun dışında hep koynunda çıplak yatmış. Anne de çıplak.
Mantıklı geldi bana hastanede öyle yaparlarsa kabul ederim .
Cok guzelmis. Her hastane boyle yapmayabilir ama bence 😕

Bende benim kocamda sıkıntı var sanıyordum 🤣🤣 şimdiden başladı ben ilk doğduğunda tutamam bak zorlama falan demeye incitirim diyor bir tarafını 😂 bana bile dokunmaya korkuyor kalkarken falan yardım istiyorum çekiniyor 😂 evde tam Bir komediyiz yani 🤣🤣🤭
Benim ki Van depreminde doğum yaptırdığı için aşırı rahat 😂😂 ben daha paniğim doğum konusunda sağlık personeli olmama rağmen doğum yaklaştıkça gerilmeye başladım

Ooo daha dur ilk cocukta benim esimde oyleydi. Ama mesela bebek dogdu evet tabi seviodu ilgileniodu ama simdi simdi dioki ben babalik duygusunu neredeyse 1 yasinda anca tattim ondan evvel bebek gibiydi ama ne zaman bisiler paylasmaya basladik baba dedi bambaska bisi dio 🤣🤣 dedim o bambaska duygusu bize daha rahme dusunce baslio 🤣🤣
Bana düşmedi ya, ben çocuk sevmezdim hiç ilk çocukta 9 ay dedim acaba bunu sever miyim. Sonra bir doğdu aman Allah aklımı yitirecektim sevgiden. Benimki doğumla geldi

Bana düşmedi ya, ben çocuk sevmezdim hiç ilk çocukta 9 ay dedim acaba bunu sever miyim. Sonra bir doğdu aman Allah aklımı yitirecektim sevgiden. Benimki doğumla geldi

Bana da içimde oynamaya başlayınca geldi. Doğunca hayal bile edemiyorum. Kimseyle paylaşamam.

Adamlar haklı bence 😅 neden derseniz ben geçen gün bebek hayırlamaya gitmiştim çocuğu tutmayı unutmuşum 😂 göbeğimden mi rahat edemedim bilmiyorum, yani o anki halimi gören bir bebek büyütmüş demez, beceriksiz biri de değilimdir bebiş 2,5 aylık filandı bir türlü doğru pozisyonu ayarlayamadım çok komikti şok oldum🤣

Oyle deme hicmi evhamlanmadin hamileyken hic mi korkmadin ? Benimde oyle olmezdim sevgiden hamileyken ama evhamlanirdim vs ondan bahsediorum. Dogurdum cocugu getirdiler yanima optum ama hic bisi hissetmedim sonra odaya ciminca sakince aldim kucagima iste o an baska bisi oldu 🥰🥰 suan kizimada severmiyim acaba oglum gibi die dusunuyorum nasil olucak sevgimmi boluncek vb bi suru aptal dusunce kafamda. Anneme diorum senin 4 tane nasil ouyor sevgisi diyorki elini gisterip bak 5 parmak var hangisi kessen acimaz veya daha az acir soyleyebilirmisin. Hayir hepsi ayni acidir iste her cocukta oyledir hepsi ayni sevgi hepsi ayni duygudur diyor 😁

Kızlar ben bugün bebeğimi çok az hissettim. Şuan hiç tepki vermiyor hareketlerime. Sizce hemen doktora gideyim öi yoksa böyle hareketsizlikler artık büyüdüğü için normal mi?

Kızlar ben bugün bebeğimi çok az hissettim. Şuan hiç tepki vermiyor hareketlerime. Sizce hemen doktora gideyim öi yoksa böyle hareketsizlikler artık büyüdüğü için normal mi?
Tatli bisi yrsen uzanip biraz dinlesen ? Eger hicbir sekilde hareket yoksa ben olsam giderdim beklemem. Gunde min 10 kez oynamasi lazim diyor doktorlar

Back
X