2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben yine ilk aylardaki halime döndüm ☹️
Geceden beri kuyruk sokumu ağrısından sağ bacağımı atamıyorum. Tuvalete zor gidiyorum yatakta dönemiyorum.
Bu sefer yorucu bir şey, ters bir hareket de yapmadım.
Moralim bozuldu.

Ben yine ilk aylardaki halime döndüm ☹️
Geceden beri kuyruk sokumu ağrısından sağ bacağımı atamıyorum. Tuvalete zor gidiyorum yatakta dönemiyorum.
Bu sefer yorucu bir şey, ters bir hareket de yapmadım.
Moralim bozuldu.

Ay bende böyle bir gece geçirdim ,ama takip ettim yürüyüşe gidince yaşıyorum bunu dün ağrıdan kıvrım kıvrım kıvrandim kalcam belim vajinanın iç tarafları bugün daha iyiyim ağrım var ama dün gibi değil .😢

Ay bende böyle bir gece geçirdim ,ama takip ettim yürüyüşe gidince yaşıyorum bunu dün ağrıdan kıvrım kıvrım kıvrandim kalcam belim vajinanın iç tarafları bugün daha iyiyim ağrım var ama dün gibi değil .😢

Bacağımı oynatınca acıyor. Yan yatarken de pek konforlu değil.
Bu hafta zorlama yat dinlen demişti. Hiç iş yapmadım. Dün toplam 1 km yürümedim bile. 500 metre anneme gittim, 3 saat sonra 500 metre geri döndüm.

Kemiğin üstüne mi oturdum da acıttım
bilmiyorum.
Yüz üstü yatsam rahatlayacağım o da mümkün değil.

Kızlar hastaneye götüreceğiniz takımların altına başka alt koydunuz mu?
Ben hep patikli almışım, e patikli altın içine patikli giyilmez, tek kat yeterli mi sizce hastanede?
ben 5 li takımın içine kruvaze çapraz zıbınlar var ya uzun kollu ondan koydum altına başka bir patikli alt daha koydum e çorap da var
yani bebek hem altta hem üstte 2 kat giyinmiş olacak aldığım nohut battaniye çok kalın değil ona çok sarmalamadan örterim diye düşündüm 🙄

Kızlar hastaneye götüreceğiniz takımların altına başka alt koydunuz mu?
Ben hep patikli almışım, e patikli altın içine patikli giyilmez, tek kat yeterli mi sizce hastanede?
Kiz nie giyilmesin 🤔 ben oglumda bazi seyler oyle denk geliyordu direk ciplak alt patikliyi giydiriyordum yerlestirerek corap giydirip uzerine patikli tulum giydiriyordum mesela

T tulperde

Canım bende patikli aldım ama içten çorap giydirip üstüne patikliyi giydirmelerini söyleyecem hatta belki bir corap ya da patikte en üstten giydiririm o şekilde hazırladım hastane çıkışlarıni da ince iclikte var hem patikli pantolon hem iç gömlek hepsini koydum içine
Kış bebesinden korkuyorum ya ben kendimde normalde çok kalın giyinen insan değilim ama

Bugun doktora gittim tam 31 haftalık bebeğim 1kilo 650gram haftasıyla uyumlu dedi yanlız bacak boyu biraz kısa dedi ama onemsemedi de araştırınca öyle önemsiz gibi biseyde gelmedi bana böyle bişey yaşayan varmı aranızda yarın bide özele gidicem bakalım o ne dicek

Bugun doktora gittim tam 31 haftalık bebeğim 1kilo 650gram haftasıyla uyumlu dedi yanlız bacak boyu biraz kısa dedi ama onemsemedi de araştırınca öyle önemsiz gibi biseyde gelmedi bana böyle bişey yaşayan varmı aranızda yarın bide özele gidicem bakalım o ne dicek
Kaç hafta gerilik varmış, pozisyon kaynaklı olabiliyor bazen, her kontrolde ve gittikçe gerilik artıyorsa ciddi bi durum olabiliyor benim bildiğim. Benim 32 haftalık gittiğimde 30 haftalık çıkmıştı bacak boyu. Doktor bi şey demiyor ben orda görüyorum ölçerken, demek ki önemli değil diye düşünmüştüm. 33 de gittiğimdeyse 34 haftalık çıktı 🙂 birkaç hafta oynamalar olabiliyor, anca doğunca görürüz kaç cm olduğunu ki benim hastanem doğunca boyunu da ölçmüyor 😂 ilk doktor kontrolünde 3-4 günlükken çocuk doktoru ölçüp değerlendiriyor boyunu.

Kızlar kaç tane çıtçıtlı atlet aldınız yenidoğan? Bende tam 6 takım yenidoğan var bide extra 5 alt, 5 atlet daha var. Yeterli mi? Hemen büyüyorlar kalsın istemiyorum.

Kızlar kaç tane çıtçıtlı atlet aldınız yenidoğan? Bende tam 6 takım yenidoğan var bide extra 5 alt, 5 atlet daha var. Yeterli mi? Hemen büyüyorlar kalsın istemiyorum.

3 tane yenidoğan çıtçıtlı aldım. Kalıbı küçük gibi. 5 tane falan 0-3 ay var.4-5 tane de 3-6 ay var.
Yenidoğan takımım da 2 tane o da çok değil. Büyük büyük giydireceğim çocuğa

Kaç hafta gerilik varmış, pozisyon kaynaklı olabiliyor bazen, her kontrolde ve gittikçe gerilik artıyorsa ciddi bi durum olabiliyor benim bildiğim. Benim 32 haftalık gittiğimde 30 haftalık çıkmıştı bacak boyu. Doktor bi şey demiyor ben orda görüyorum ölçerken, demek ki önemli değil diye düşünmüştüm. 33 de gittiğimdeyse 34 haftalık çıktı 🙂 birkaç hafta oynamalar olabiliyor, anca doğunca görürüz kaç cm olduğunu ki benim hastanem doğunca boyunu da ölçmüyor 😂 ilk doktor kontrolünde 3-4 günlükken çocuk doktoru ölçüp değerlendiriyor boyunu.
Kaç haftalık gerilik demedi de sadece bacak boyu biraz kısa dedi onemsemedi hatta 1ay sonra kontrole gel dedi doktora biseyde sorulmuyo tersliyo insanı bundan sonra devlete gitmem her devlet hastanesi aynı değildir belki ama bana hep burnu havada doktorlar denk geliyo şans İste

Back
X