2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bugun doktora gittim tam 31 haftalık bebeğim 1kilo 650gram haftasıyla uyumlu dedi yanlız bacak boyu biraz kısa dedi ama onemsemedi de araştırınca öyle önemsiz gibi biseyde gelmedi bana böyle bişey yaşayan varmı aranızda yarın bide özele gidicem bakalım o ne dicek

Aşırı fark çıkmadıkça endişe etme cihaz ölçüm yapıyor sonuçta yanlış çıkma ihtimali yüksek bir de pozisyon da yanlış ölçüme sebep oluyor .
Kızlar kaç tane çıtçıtlı atlet aldınız yenidoğan? Bende tam 6 takım yenidoğan var bide extra 5 alt, 5 atlet daha var. Yeterli mi? Hemen büyüyorlar kalsın istemiyorum.

Bende 0-3 ay 6 tane, 3-6 ay 6 tane aldım şimdilik.Alt takımlarda keza aynı şekilde yeni doğanı hastane çıkışı hariç almadım .Hastane çıkışı da 5-6 tane kadar oldu herhalde 2 tane ben aldım ,abiden kalan var arkadaşım da verdi .Bence yeterli sendeki de giydiremeden büyüyorlar zaten .Baktın ki yetmiyor ekleme yaparsın

Kızımdan kalan sayısız zıbın var ama hangisi kaç ay asla ayırt edemiyorum çünkü bir şey alır almaz etiketini kesme huyum var 🙈 küçükten büyüğe doğru sıraladım dolabında artık öyle bir çözüm buldum.
Hatta oğlana aldığım tulumlarda bile 0-3 ay mı 3 ay mı 1-3 mü onlar bile karıştı gitti.
Bi aldığım 3 tane 5li set yenidoğan onu biliyorum.

Aşırı fark çıkmadıkça endişe etme cihaz ölçüm yapıyor sonuçta yanlış çıkma ihtimali yüksek bir de pozisyon da yanlış ölçüme sebep oluyor .

Bende 0-3 ay 6 tane, 3-6 ay 6 tane aldım şimdilik.Alt takımlarda keza aynı şekilde yeni doğanı hastane çıkışı hariç almadım .Hastane çıkışı da 5-6 tane kadar oldu herhalde 2 tane ben aldım ,abiden kalan var arkadaşım da verdi .Bence yeterli sendeki de giydiremeden büyüyorlar zaten .Baktın ki yetmiyor ekleme yaparsın
Teşekkür ederim yorumun için içimi rahatlattın biraz peki kilo iyimi sizce

Ben de böyle patiksizlerin altına patikli pantolon giydiriyorum normalde ama şu an alt üst takımların hepsini patikli almışım. Sanırım tek alt yeterli olur zaten battaniyeye sarılı oluyorlar ilk günler.
Acaba patiklinin içine patiksiz mi giydirsek. Bende var öyle patiksizlerden. Abartıp bebeği de bunaltmak istemiyorum. Geçen doğum katına çıktım. Yenidoğan bebekleri koymuşlar yan yana hepsi çıplaktı. Bir bez iki çorap öyle takılıyorlardı 😁 Demek ki o kadar üşünecek bir ortam yok. Ya da o an bana öyle mi denk geldiler bilmiyorum.

Kaç haftalık gerilik demedi de sadece bacak boyu biraz kısa dedi onemsemedi hatta 1ay sonra kontrole gel dedi doktora biseyde sorulmuyo tersliyo insanı bundan sonra devlete gitmem her devlet hastanesi aynı değildir belki ama bana hep burnu havada doktorlar denk geliyo şans İste
Hastane sonuc sisteminde veya e nabizdan olcumler gorulmuyor mu?

Al benden de o kaaa. Hele 2. Cocuk pskolojisi bambaskaymis evde cocugumu birakma dusuncesi kahredio beni kendime dert edincek yer ariyorum resmen 🤦
Öyle düşünme çık o psikolojiden canım hayatı boyu ona can yoldaşı olacak arkadaşını alıp geleceksin inşallah ben hep öyle düşünüyorum hayatta beraber yürüyecekler omuz verecekler birbirlerine biz ana baba olarak öyle büyütmek için elimizden geleni yapacağız herşey güzel olacak inşallah 🙏🏻

Al benden de o kaaa. Hele 2. Cocuk pskolojisi bambaskaymis evde cocugumu birakma dusuncesi kahredio beni kendime dert edincek yer ariyorum resmen 🤦
Ya işte kalbini ikiye bölemiyor insan valla elli türlü tilki geziyor kafamda şöyle olursa ne olur böyle olursa ne olur ekimde ameliyat olduk kadımda erken doğum riskim oldu bi sonra ki level aralıkta artık doğururum ben 😂😂

Öyle düşünme çık o psikolojiden canım hayatı boyu ona can yoldaşı olacak arkadaşını alıp geleceksin inşallah ben hep öyle düşünüyorum hayatta beraber yürüyecekler omuz verecekler birbirlerine biz ana baba olarak öyle büyütmek için elimizden geleni yapacağız herşey güzel olacak inşallah 🙏🏻
İnsallah canim insallah ta insaniz iste ilk dogumda hic kotu seyler gelmezdi aklima simdi zilyon sey geciyor vs. İnsallah hersey cok guzel olacak 🥰🥰

Bir şekilde doğuracağız korkma içimizde kalma şansları yok :KK48: Asıl olay doğurduktan sonra başlayacak :anne:
Valla kucağıma bi alsam annemlerin ikisi de yanımda korkmuyorum ikiz olmasına rağmen bakarız ama işte sağlıkla bi doğsalar küvezde bırakıp gelmekten korkuyorum bide içinde olduğum için işin daha çok korkuyorum akşam hangi hemşire kalacak başında şöyle mi olur böyle mi olur ta oraları düşünüyorum hastane de ki yenidoğan hemşirelerine kadar bilmek de kötü bilmemek mutlulukmuş resmen 🥲

Back
X