2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Gunaydın canlarım
Süslenmek ıcın erken kalktım ama bacagım 3 gundur baya kızarık mora yakın butun keyfim kactı doktora gideyım bari iş cıkısıında
Geçmiş olsunn , niye olmuştur ki acaba gidin mutlaka doktora nedenmiş merak ettim

Günaydınlar. Ben de yıkadım utuledim çantaya konulacak.Bir de biberon emzik sağma makinesinin aparatları dezenfekte edilecek.Bir de perdeleri yıkayıp astirirsam hazirim

Ben de hazırlamadım bebek deterjanım yolda patlamış e bebek yenisini gonderecekti ama daha gelmedi. Gelse ne olur ne olmaz diye hazırlayacağım insaAlalh. Her gün e bebeğe söylenip dururum. Zaten bu yüzden mıdır nedir rüyamda bebegimi görüyorum kıyafetini değiştiricem giydirecek kıyafet bulamıyorum çocuğuma. Temiz değil diye düşünüyorum Psikolojim bozuldu.

Günaydın.
Bebişinkiler hazır ben çıplak gezsem de olur
Bir şey bulurlar bana giydirecek

Canım herkes bişey diyor. Ben yine herhalde korse takicam gibi göbeğim kalsın istemiyorum

Uyanmadınız mı obaaaa
Günaydınnnn

Hakaret sayarım lütfen sabah 6:00 da tek gözü kapalı halde Netflix izliyorduk uşaaamla oda sancili zahar uyuyamıyoruz ana oğul

Neyse ki erkek anasiyim şimdilik taramadan çıkıyoruz 7 sene sonra naparim bilmiyorum çokta şeyyapmiyim Allah'ım kinamiyorum affet

Gunaydin kizlar
Bu evin daginikligindan tam anlamiyla bihhhhhtimm bihhhtimmmmm
Gun boyu topluyorum aksam genelde esim ve oglum sagolsun market alisverisi vs oluo bi sekil de heryer birbirine giriyor enerjim kalmio gece toplayamiyorum sabah sar basa simsir tarak huni var mi huni takicam
Bugun annem gelio cok sukur ama onunda isyan edip kacmasindan korkuyorum o gelmedende toplayip supurmek silmek istiyorum 5 kamyon yukuyle laf eder duzensizsin de boyle olurmuda tamam hamilesin de kocan yapsinda oglana ogret ayy tamam tamam sustum

Bizim de öyle yetmiyor eşim annemin evde ( üst kat ) çalışıyor .Oğlan okuldan gelince ananeye kaçıyor ,hem bizim ev hem annemin ev dagiliyor bizi küçükken salonunda oturtmayan ,misafir odası olan ,her daim temizlenip kapısı kilitlenen odalardan her daim dağınık salonlara anam resmen çağ atladı oturamadan eskidi o koltuklar şimdi oğlan üstlerinde zıplıyor bize niye böyle yapmadın diyorum torun başka napayım diyor ben böyle olmam başlarım toruna tombalağa Allah'ım yine kinamadim sen içimi biliyorsun

Bugün çok iş yapıp hiç bir iş yapmadan günü bitirecekmisim gibi bir his var ama dur bakalım önce kahvaltiliklari topliyip möge aplayi izliyim sonrası spontan gelişir zannımca
Kahvaltiliklar dedinde senelerdir tek hayalim her urunun plastik olmasini hayal ederim kagit masa ottusu flan boyle ortuyle buzucen hoppp cope tek adimda mis gibi heryer

Kizlar yarin bime gelecek duzenleyicileri gordunuz mu bence fiaytlari oldukca makul kacirmayin derim. T tulperde senin aldigin organizerdende var hoca minarede ben bimin kapisinda olcakmisim gibi görünüyor

Kaç TL mis ki trendyoldan aldiydim dün geldi bir de onlara bakayım fazla organizer göz cikarmaz bir yer organize eder espri için sooriyy ama ben güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…