2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben 10 gundur delirdim o yuzden.. her seyi denedim. tek care su burun acici caydanliklar.. icine bir toz koyuyosun suyla, hafif deniz tuzu gibi bisi oluyo. biraz igrenc ama zor degil inanilmaz aciyor burnu. Yeniden dogmus gibi. Aksam sabah yap bana dua edersin. Ben bunun mucidine ediyorum.

Eklentiler

• 20211203_134549.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 57
Kafamı yastıga koydugum an dahada beter nefes alamıyorum ya denicem.

Kızlar karnım taş gibi. Ara ara alt taraftan bir ağrı giriyor. Üst taraf bildiğiniz taş. Normal mi acaba ?

Kafamı yastıga koydugum an dahada beter nefes alamıyorum ya denicem.
Ayniydim tam 10 gundur. Berbat bisi. Inan baska care bulamadim. Bu kesin cozum. Her zamanda kullanican bisi. Bizim evde duruyodu senelerdir yuzune bakmiyodum useniyodum. Caresizlikten denedim meter care buymus. Kafani yan cevir lavabonun icinde, agzin acik olacak ki ordan nefes alacaksin. Birkac saniye o solution burun deliginden akacak. Sonra birak ve sumkur.. sonra tekrar.. sonra diger deligi.. sonrasi cennet..

Sankin sakin nefes al uzan. Farkli bir sey yiyip ictin mi? Tansiyonu vs tetikleyecek. Bir de esini veya birini ara ki seni 10 dakkqda bir yoklasinlar. Allah korusun nolur nolmaz
Yok canım farklı birşey yiyip içmedim . Şükür biraz iyi oldu atışlar normale dönüyor balkona çıktım soğuk soğuk iyi geldi ama karnım hala sert

Kahveyi narkozu kolay atmak ıcın dıyorlar ama zatten yenı dogan bebek hep uykusuz oluyorkotu tecrubenden sonra isabet olmus canım dıger yerını bırakman ben memnun kalamadııgım kotu muamele gorrduugum doktorları sıkayet edıyorum dönüş oluyor gercekten.

Kızlar kızlar kalbim küt küt atıyor oturduğum yerde birden basladı karnimda taş gibi korkmalı miyimm

Tansiyon oynamış olabilir gebelikte hafif taşikardi durumu olabilir dinlenmeye çalış tansiyon aleti varsa düzenli takibini yapmak lazım bu aralar

Ya ben de bazen birine sarsam da sinirimi stresimi atsam diyorum ama eşim garibim hiç açık vermiyor durduk yere de saramam yazık kıyamam

Gözünün üstünde kaşının olması bile bahane bence diyo ki uzun uzun cümle kuruyosun haksız da olsan haklı gibi oluyorsun işim bu ikizler kadınıyim ayol ben

Bu kocaların geri iadesi yok mu

iade etmeyelim stres attıriyorlar iyi oluyor

Baskasinin kazik kadar cocugunu resmen evlat ediniyoruz azicik ceksinler nazimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…