Ben 10 gundur delirdim o yuzden.. her seyi denedim. tek care su burun acici caydanliklar.. icine bir toz koyuyosun suyla, hafif deniz tuzu gibi bisi oluyo. biraz igrenc ama zor degil inanilmaz aciyor burnu. Yeniden dogmus gibi. Aksam sabah yap bana dua edersin. Ben bunun mucidine ediyorum.
Sankin sakin nefes al uzan. Farkli bir sey yiyip ictin mi? Tansiyonu vs tetikleyecek. Bir de esini veya birini ara ki seni 10 dakkqda bir yoklasinlar. Allah korusun nolur nolmaz
Ben 10 gundur delirdim o yuzden.. her seyi denedim. tek care su burun acici caydanliklar.. icine bir toz koyuyosun suyla, hafif deniz tuzu gibi bisi oluyo. biraz igrenc ama zor degil inanilmaz aciyor burnu. Yeniden dogmus gibi. Aksam sabah yap bana dua edersin. Ben bunun mucidine ediyorum.
Ayniydim tam 10 gundur. Berbat bisi. Inan baska care bulamadim. Bu kesin cozum. Her zamanda kullanican bisi. Bizim evde duruyodu senelerdir yuzune bakmiyodum useniyodum. Caresizlikten denedim meter care buymus. Kafani yan cevir lavabonun icinde, agzin acik olacak ki ordan nefes alacaksin. Birkac saniye o solution burun deliginden akacak. Sonra birak ve sumkur.. sonra tekrar.. sonra diger deligi.. sonrasi cennet..
Sankin sakin nefes al uzan. Farkli bir sey yiyip ictin mi? Tansiyonu vs tetikleyecek. Bir de esini veya birini ara ki seni 10 dakkqda bir yoklasinlar. Allah korusun nolur nolmaz
Birde bugun doktora gittim saf ben unuttum sölemeyi ya nefes skntısını neyse hafif sancılar varmıs haftaya nst dedi artk haftalık çağirdi nst ayrı ücret verenler varmıs ben vermıyorum onada şaşirdim özelde ayrı ücretmi veriliyor dedim hatta kendi doktoruma özele gitmeye devam devlet hastanesindeki doktorun dedıklerınden sonra parasina başlarım dedim birdaha gitmedim sezeryan kesınleşti artk banada gün verirler yakında sezeryan yapan arkadaşlardan biraz yardım istiyorum öneri varsa aramızda yardımcı olursa sevınırım kahve götürün falan dıyorlar bebege geçerse sabahlar olmasın olmıyim sonra
Gözünün üstünde kaşının olması bile bahane bence diyo ki uzun uzun cümle kuruyosun haksız da olsan haklı gibi oluyorsun işim bu ikizler kadınıyim ayol ben
Tansiyon oynamış olabilir gebelikte hafif taşikardi durumu olabilir dinlenmeye çalış tansiyon aleti varsa düzenli takibini yapmak lazım bu aralar
Gözünün üstünde kaşının olması bile bahane bence diyo ki uzun uzun cümle kuruyosun haksız da olsan haklı gibi oluyorsun işim bu ikizler kadınıyim ayol ben