- 23 Kasım 2008
- 1.117
- 901
- 448
Erkeğe benzettiÖyle mierkek olma ihtimali fazla sanırım erken tahmin ettilerse
2 kızım var hayatınıza renk gelecek dedi
Ama yine de tam haftamızı bekleyeceğiz kesin sonuç için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkeğe benzettiÖyle mierkek olma ihtimali fazla sanırım erken tahmin ettilerse
Bnm kızımda 12haftda yüzde 80kiz dedi gerçekten de kız di çok erken öğrenmiştimÖyle mierkek olma ihtimali fazla sanırım erken tahmin ettilerse
Bozma canım moralini ağrı olur normaldir kendini hazırlıyor doktor öyle demişti bana. Kaç haftalık bilmiyorum ama 7 haftaya kadar gorunmeyebilir de geç döllenme ise gorunmezse sıkma canını. Allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin.Kızlar ben keseyi gördüm kalp atışı için salı günü gideceğim doktora rahmimde çok ağrı vardı bugün o ağrı geçmiş acaba olumsuz bir durum mu oldu diye düşündümMoralim bozuldu biraz
Bence de çok fazla acaba diğer gruplarda nasıl?Ya çok şaşkınım benim daha once ki gebeligimde grupta sadece 1 arkadasin bebeği düşmüştü. Simdi bu grupta ben dahil sayı cok fazla. Kovidde gecirmedim aşı da vurulmadım neden böyle acaba
Ovulasyon testi yapmis miydin? Yumurtlama gününü net biliyor musun? Bir de reglin duzenli miydi yoksa degisken mi?Kizlar ben doktora gittim keseyi bebegimide gordum 5 haftalik kalp atisini duyamam haftaya gel dedi ama ben sekiz haftalik saniyordumkafam cok karisti dogum zamani sordum subat sonu dedi ne sacma cozemedim
MaşallahZaten priliam Dr iştahımı açtı 59 kilo ile hamile kaldım 61 kiloyum şuanda![]()
Ben igne tedavisi olmustum ve ovitrelle vurulmustum o ara regl gunum karismisti zaten normalde duzensizdiOvulasyon testi yapmis miydin? Yumurtlama gününü net biliyor musun? Bir de reglin duzenli miydi yoksa degisken mi?
bu haftadalarda boyle seyler olabilir mi ayy benim ilk gebelik dusuk oldu bundan da cok korkuyorum progestan kullaniyorum.T tulperde beni de listedn silebilirsin..
Bebeğimin kalbi durmuş kürtaj olacağım insan ne diyeceğini bilemiyor inanın o kadar da dikkat ettik ki birşey olmasın diye ama dikkatle ilgili bir durum da değil kızlar kromozom bozukluğu dedi doktor kürtajdan sonra incelenecek. Allah sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..
T tulperde beni de listedn silebilirsin..
Bebeğimin kalbi durmuş kürtaj olacağım insan ne diyeceğini bilemiyor inanın o kadar da dikkat ettik ki birşey olmasın diye ama dikkatle ilgili bir durum da değil kızlar kromozom bozukluğu dedi doktor kürtajdan sonra incelenecek. Allah sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bol su içmek gerekiyor canım bende de eser lokösit çıkmıştı az su tükettiğim içinKızlar ben de gittim tıroıd ıcın 5 haftalıkken 10 du cok yulsektı simdide asırı dusmus bakalım yenı dçtedavı ise yarar ınsallah ama ıdrar sonucunu sımdı gordum lokosıt asırı fazla cok moralım bozuldu nezman dır var enfeksıyon acaba ınsallah bebege zararı olmaz. Gebelıkte sılca bakılması lazımmıs aslında aklınızda olsun![]()
COk gecmis olsun canım kaça düşmüşKızlar ben de gittim tıroıd ıcın 5 haftalıkken 10 du cok yulsektı simdide asırı dusmus bakalım yenı dçtedavı ise yarar ınsallah ama ıdrar sonucunu sımdı gordum lokosıt asırı fazla cok moralım bozuldu nezman dır var enfeksıyon acaba ınsallah bebege zararı olmaz. Gebelıkte sılca bakılması lazımmıs aslında aklınızda olsun![]()
Cok tesekkur ederım canım, 0.160 a dusmus tsh 3 haftada sımdı dozu degıstırdı ler. Enfeksiyona panık oldum ya kımbılır nezman dır var. Cok su ıcemıyorum ondan sanırımCOk gecmis olsun canım kaça düşmüş
Birsey olmamistir ins gönlünü ferah tut
Hemen ilacını kullan
Benim troidimde yuksekti
Ve
Bende de enfeksiyon çıktı
Tek kullanimlik su tozlardan kullandım kesti hemen
Sonucu yeni gordum kalktım su ıcmeye basladım muhtemelen uyuyamayacam bugunBol su içmek gerekiyor canım bende de eser lokösit çıkmıştı az su tükettiğim için![]()
Oyy cok düşmüş yaCok tesekkur ederım canım, 0.160 a dusmus tsh 3 haftada sımdı dozu degıstırdı ler. Enfeksiyona panık oldum ya kımbılır nezman dır var. Cok su ıcemıyorum ondan sanırım![]()
Bende 1 kılo verdım 3 haftada anladım dustugunu de bukadar beklemiyordum. 75 kullanıyordum 100 kullanınca boyle oldu sımdı 100*4+75*3 gun kullanacam umutluyum duzelecek ınaallahOyy cok düşmüş ya
Kac mg vermisti
Enfeksiyon az cok anlaşılıyor ya
Tahmin edebilirsin aslında
Benimki 50 mg kullanmaya basladigimdan beri bağırsaklarim hareketlenmeye basladi resmen
Resmen çalışmıyormus![]()
Kullanmaya devm ediceksiniz yaniBende 1 kılo verdım 3 haftada anladım dustugunu de bukadar beklemiyordum. 75 kullanıyordum 100 kullanınca boyle oldu sımdı 100*4+75*3 gun kullanacam umutluyum duzelecek ınaallah![]()
Bende de troid sorunu var. 9.2den, 1.6ya dusmustu 3 hafta once. 150 mg kullaniyorum ve son bir haftadir ya ishalim ya da ishal gibiyim. Deger cok mu dustu acaba ben de suphleniyorum. Carpintim fln olmuyor ama kilo verdim, yemek.yiyemiyorum pek gerci ondan da olqbilir. 2 gun sonra kontrolum var yine test olurum da merak ettim siz boyle bir sey yasadiniz mi? @StatusahibiBende 1 kılo verdım 3 haftada anladım dustugunu de bukadar beklemiyordum. 75 kullanıyordum 100 kullanınca boyle oldu sımdı 100*4+75*3 gun kullanacam umutluyum duzelecek ınaallah![]()