- 18 Mayıs 2021
- 622
- 682
- 33
- 34
Nub teorisi var. Nub dedikleri kısma bakıyorlar 11-13. haftalarda belli oluyormus. Nub eger duzse kız, çıkıntılıysa erkek diyorlar. İlk kez birininkini tahmin ettimNeye gore tahmin ediyosunuz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nub teorisi var. Nub dedikleri kısma bakıyorlar 11-13. haftalarda belli oluyormus. Nub eger duzse kız, çıkıntılıysa erkek diyorlar. İlk kez birininkini tahmin ettimNeye gore tahmin ediyosunuz ?
Anladim hadi bakalim. Acemi sansi tutar kesin ilk tahmin. Allah herkesin gonlune gore versinNub teorisi var. Nub dedikleri kısma bakıyorlar 11-13. haftalarda belli oluyormus. Nub eger duzse kız, çıkıntılıysa erkek diyorlar. İlk kez birininkini tahmin ettim![]()
Ayniyim. Ishalim 1 haftador var ama gunde 1 kez oldugu icin cok sorum degil dedi doktro. Benim TSH degerim cok dusmus bence benimki ondanKızlar ben hicbir sey yiyemiyorum ya sabah zorla peynir ekmek yedim biraz bide ishal gibi bişeyim anlamadım
Ay ama ben baktim o fotoda nubunu goremedim bebisinNub teorisi var. Nub dedikleri kısma bakıyorlar 11-13. haftalarda belli oluyormus. Nub eger duzse kız, çıkıntılıysa erkek diyorlar. İlk kez birininkini tahmin ettim![]()
Ben hurafelere inanmama ragmen gidip kestirmek yemiyo acikcasiKizlar peki su " hamileyken sac kesilmez" hurafesine pek inanmasa da uyanlar kimler? Ben onceki hamileligimde hc kestirmedim ama sonu kotu oldu tabi. Dun babama bu hurafeden bahsettm ilk defa duymus cok guldu ben de gulme anneme sor bakalm kestirmis mi dedm ve annem iki hamilelignde de sac kestirmemis. Ustelik normalde hic batil inanci olmamasina ramen bana kestirme bosver dedi:) ben de sastm kaldim. Sanirim kestiremicem. Gerci kestiren birsuru de insan taniyorm yani batil oldugu cok belli ama bilmiorm ya:))
Bilmem ki ben de dogru gördüm mü acabaAy ama ben baktim o fotoda nubunu goremedim bebisin![]()
Acaba tam yerleşme zamanı mı ondan mı oluyor yaMerhaba ben kızıma hamile iken 8haftalıktı sanırım kalça ağrısı başladı doğurduğum an bitti hamileliğim boyunca hemen her gece ağrıdan ağlıyordum öyle kötü durumdaydım. Yatağa yattığımda kalçamda bazen kramp ile birlikte kitlenme oluyordu inanılmaz bir ağrı ne yapsam geçmiyordu bazen 5dk bazen saatlerce sürüyordu sinir sıkışması gibi bir şey hissediyordum çömelince yada klozete oturunca popom boşluğa düşer gibi olduğunda bazen kurtuluyordu o sıkışan yer öyle rahatlıyordum. Yine aynı haftalarda kalçamdaki o noktayı hissetmeye başladım 1 hafta ailemi ziyarete gittim bol bol gezdim fazlasıyla yoruldum döndüğümden beri azcık iş yapayım gece boyu ağrıyor henüz kilitlenme yaşamadım inşaAllah o evreye geçmem diye dua ediyorum. Sebebini çok araştırdım her doktor normal dedi bebek büyüyor baskı yapıyor dedi ama 3gr bebek ne baskı yapacak henüz dediğimde cevap alamadım. Magnezyum ve kalsiyum takviyesi bir tık rahatlatıyordu onuda 4 aydan sonra izin veriyorlar. Rastgele gittiğim bir bayan doktora danıştım bu durumu kendiside hamileydi aynı sorunu yaşadığını sadece hormonların değişmesinin bile etkileyebildiğini söylemişti bende durumu kabullenmiştim. İnşaAllah sizinki o kadar ilerlemez ve bian önce geçer
Ben ilkinde kestirmiştim. Kestirince ne oluyormuş? Batıl inançlarım yok. 9 ay kırık dolu saçlarla dolaşamamKizlar peki su " hamileyken sac kesilmez" hurafesine pek inanmasa da uyanlar kimler? Ben onceki hamileligimde hc kestirmedim ama sonu kotu oldu tabi. Dun babama bu hurafeden bahsettm ilk defa duymus cok guldu ben de gulme anneme sor bakalm kestirmis mi dedm ve annem iki hamilelignde de sac kestirmemis. Ustelik normalde hic batil inanci olmamasina ramen bana kestirme bosver dedi:) ben de sastm kaldim. Sanirim kestiremicem. Gerci kestiren birsuru de insan taniyorm yani batil oldugu cok belli ama bilmiorm ya:))
Ay oyle degil daha da korkunc-omru kisalirmis fln... Sacma sapan seyler uydurup insani heyheylendiriyolar valla. Ben de kirik aldirma disinda kestiremiyorum halbuki ne kadar sacma ama kestirmicemhamileyken saç kestirenin çocuğunun boyu kısa olur muhabbetini diyorsanız En başta daha döllenmede bebeğin boyu kodlanıyor zaten. Sonrasında saç kesilirse dna nın değilmesi lazım o da baya saçma.tabi ben kestirir miyim bilmiyorum ahaahfld
P Positivevibes
Yok bana daha belli olmaz dedi. Bir dahaki sefere öğreneceğim.Bende en son doktora gittiğimde 11 haftalıktım doktor tahminini bile söylemedi banasiz öğrendiniz mi acaba
Benim yengem o hurafe yüzünden saçlarını kestirmedi. Ağustosun sıcağında rapunzel gibi doğuma gitti. Ben çarşamba günü kestireceğim saçlarımı. Öyle şeylere inanmıyorum. Benim saçlarım gür ve çabuk uzuyor. Ocağa kadar insanlıktan çıkarımKizlar peki su " hamileyken sac kesilmez" hurafesine pek inanmasa da uyanlar kimler? Ben onceki hamileligimde hc kestirmedim ama sonu kotu oldu tabi. Dun babama bu hurafeden bahsettm ilk defa duymus cok guldu ben de gulme anneme sor bakalm kestirmis mi dedm ve annem iki hamilelignde de sac kestirmemis. Ustelik normalde hic batil inanci olmamasina ramen bana kestirme bosver dedi:) ben de sastm kaldim. Sanirim kestiremicem. Gerci kestiren birsuru de insan taniyorm yani batil oldugu cok belli ama bilmiorm ya:))
Canım ben ıdrar yolu enfeksıyonu olmustu lokosıt cok cıktı bakteri de vardı monurol dıye tek kullanımlık antibiyotik verdı. Gecmıs olsunKızlar merhaba dün ishalimin 3. Günüydü ve belime çok sancı vuruyordu dün hastaneye gittik 3 serum yedim biri parol diğeri yeşil serum galiba vitamin B12 felandi 3. Neydi bilmiyorum beyazdı tahlil vermiştim sonucum idrar ve kanda enfeksiyon kültür de amip çıktı antibiyotik kullanılacak dedi doktor ve şuan B12 olarak ligine metly
Folik asit diafol
Reflor
Biteral kullanıyorum
Hamileyken amip veya diğerlerine yakalanan var mı?
Ben de oyle dusunuyorum aynen iyi yapmissinBugün saçımı kestirdim kızımda kestirmemiştim doğuma girerken saçlarım kalçama değiyordu eziyet olmuştu bakımı bana bu defa erkenden gittim omuzlarda kestirdim erken olursa hurafeler tutmaz diye düşündüm![]()
Ben ilk öğrendiğimde saçım çok uzadı diye tuttum kestim omuz hizasınaKizlar peki su " hamileyken sac kesilmez" hurafesine pek inanmasa da uyanlar kimler? Ben onceki hamileligimde hc kestirmedim ama sonu kotu oldu tabi. Dun babama bu hurafeden bahsettm ilk defa duymus cok guldu ben de gulme anneme sor bakalm kestirmis mi dedm ve annem iki hamilelignde de sac kestirmemis. Ustelik normalde hic batil inanci olmamasina ramen bana kestirme bosver dedi:) ben de sastm kaldim. Sanirim kestiremicem. Gerci kestiren birsuru de insan taniyorm yani batil oldugu cok belli ama bilmiorm ya:))