- 6 Kasım 2020
- 334
- 158
- 53
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aspirinde bir sorun olacagini ben sanmiyorm cunku kan sulandirici olsun diye hamilelere veriliyor mesela ben her gun coraspin iciyorum. Cok icersen kesede kanama yapabilir diye dikkat etmek gerek tabi sormadan almamak lazim. benim onceki gebeligimde tansiyon ve plasenta problemi oldugu icin ben her gun coraspin aliyorm zaten..
Olabilir canım bebek büyüdüğü için de olabilirmisBana da hormonlardan gibi geliyor. Ama niye geçmez onu bilmiyorum. Benim de sol kasığım sızlıyor. Kist vardı bende bi de doktor önemsiz demişti acaba o mu ağrı yapıyor
Google’a bakarsak düşük proteinli beslenmede kreatin düşük oluyormuş. Bebekle ilgili bir sorun yok gibi.Bugün benden kan ve idrar almışlardı idrarda eser miktarda protein yazıyor birde kreatin düşük kan tahlillerinden anlayan varmı aramızda haftaya gidicem çünkü doktor o zaman çağırdı
Ben bu perşembe değil bi sonraki perşembe / cuma gidicem, 12 bitmiş oluyorBen acaba ne zamana randevu alsam ikili test içinbenimle aynı gün olanlar vardı sanki
ne zamana randevu aldınız canlar? Doktorum 11. Haftan bittikten sonra istediğin gün gelebilirsin demişti 14e bırakma diye de uyarmıştı.
Benide bu cumartesi çağırdı tam 12 hafta bitiyor 13.hafta olmuş oluyorBen bu perşembe değil bi sonraki perşembe / cuma gidicem, 12 bitmiş oluyor
Beni de 12+1de çağırdı ya cuma ya pazartesi gidicem. Cuma randevu saati kalmamış başka çarem yokBenide bu cumartesi çağırdı tam 12 hafta bitiyor 13.hafta olmuş oluyor![]()
Pazartesi gidin bence sıkmayın canınızı iki günden bir şey olmaz ☺11 haftada kontrolüm vardı daha testler için erken olduğunu söyledi doktorum 12 ve 13 haftalarda daha iyi netice alabiliriz bekleyelim dedi.Beni de 12+1de çağırdı ya cuma ya pazartesi gidicem. Cuma randevu saati kalmamış başka çarem yok![]()
ben de aynı durumdayım ne kadar içsem de yetmiyor.Kizlar agzinizda bir kuruluk var mi ya agzim.surekli kuru gibi su icmektek yoruldum bi ferahliyamiyorum
uyku ve halsizliğiniz progestan yüzünden miNasıl ne zmn toparlancaz acaba biz böyle artk enerjim yerine gelsin istiorm uyumaktan halsizlikten günden bsey anlamaz oldum sadece aksma olsun yatayım istiyorum bu hapı da daha nereye kadar içeceğim bilmiorm
Bnde normal diye biliyorum sonuçta rahim büyüyor bebek büyüyor normaldir sanirim
Ne güzel şu bile içemez oldum artk önceden nasil içerdim şimdi ağzıma surmuyorum midemin bulanmasina
hayırlı olsun canım kaç artı kaçta gittin doktorun tahminde bulunduBen de ikili test için gittim bugün. Ultrason görüntüleri iyi çıktı sorun yok. Kan verdim bir hafta içinde ararız sonuç için dediler.
Folik asiti bırakıyorum onun yerine;
Innate pronatal diye bi takviye
D vit günde 9 damla
Bir de ferrum tablet verdi.
Bir de yüzde 51 erkek dedi doktor![]()
benim de oğlum sürekli kucak istiyor düşük tehlikem var ama alıyorum bazı anlarda mecburen gerekiyorSelam, kızlar birşey soracağım. Oğlum 14 kg ve bu ara hasta kucağıma gelmek istiyor. Doktora sordum alma tüm hamilelik boyunca düşük ve erken doğum sebebi dedisiz napıyosunuz iki çocuklu anneler
12+0 canım.hayırlı olsun canım kaç artı kaçta gittin doktorun tahminde bulundu
Doktora gittiniz mi? Kanamanız durdu muİyi akşamlar kızlar pek giremiyorum.
mide bulantılarım ve kusmalarım başladı . Artık ben doğurana kadar böyle devam .
mutfaktan kendi evimden tiksindim .
Hiç birşey yapasım yok . Heleki yemek
umarım sizler iyisiniz .
Benim de 15 nisan son adet tarihim 9 hafta bitti hatta 10 da bitmek üzere 9+4 şu an. Senin daha geç olabilir. İkili test 12-14.haftalar arası yapılıyorSelamlar bir sorum olacak. Ben son adet tarihimi 15 Nisan diye hatırlıyorum emin değilim. Ama doktor 8 hafta bitti dedi. Sanırım 9 hafta içindeyim. Benim gibi olan varsa yazabilir mi? İkili test hangi haftada yapılıyor?
Bende de ayniiAyın sonunda olmak zormuş, siz ikili testlere başladınız, ben daha kalp atışı duyacağım diye bekliyorum![]()
Tam olarak 1 subat görünüyor bende aradayim subat annelerinde daha yeni kese gören var burada herkes cinsiyet tahminine gecmis hem on görüşlü hemde geçmişe çok yakınız iki topik arasında gidip geliyorum mecburenAyın sonunda olmak zormuş, siz ikili testlere başladınız, ben daha kalp atışı duyacağım diye bekliyorum![]()