Ben Bugün lierac a başladım sabahlarında mustela kullanıyorumArkdşlar çatlak kremlerini kullanmaya ne zaman başlamak lazım bilgnz var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Bugün lierac a başladım sabahlarında mustela kullanıyorumArkdşlar çatlak kremlerini kullanmaya ne zaman başlamak lazım bilgnz var mı
Lierac çeşitleri var mı? Normal krem mi yoksa serum mu kullanıyorsunuz ?Ben Bugün lierac a başladım sabahlarında mustela kullanıyorum![]()
Jel olanı aldım canım ben kreme benziyor dışı ama içi jel sürünce ilk yağlı gibi duruyor 5 dakika sonra kayboluyor pompa gibi olanı değilde kapaklı zaten çatlaklar için diye yazıyor üstündeLierac çeşitleri var mı? Normal krem mi yoksa serum mu kullanıyorsunuz ?
Çok kıskandım ben uyuyabilenleri. Hayatımdaki başka sıkıntılatdan dolayı huzursuzum, uykuya dalamıyorum, eğer uyku arasında uyanırsam tekrar dalamıyorum, sabah 7den erken uyanıyorumKızlar uyku durumlarınız nasıl? Ben 14. Haftama girdim ama hala uykumdan bişey eksilmiş değil.. gün içinde yine uyukluyorum özellikle akşam saatlerindeuyuşuk hissediyorum bazen
Çatlak kremlerinin haftasını bilmiyorum ama cildi nemli tutmak önemli çatlakları önlemek için o nedenle Hindistan cevizi yağı kullanımı faydalı olabilir en baştanArkdşlar çatlak kremlerini kullanmaya ne zaman başlamak lazım bilgnz var mı
Bende bunu alsam mı diye düşünüyordum. Eczaneden mi aldın?Jel olanı aldım canım ben kreme benziyor dışı ama içi jel sürünce ilk yağlı gibi duruyor 5 dakika sonra kayboluyor pompa gibi olanı değilde kapaklı zaten çatlaklar için diye yazıyor üstünde
İnternetten aldı eşim zaten pahalı bir ürün eczane de ekstra pahalı satıyorlar daha yeni başladığım için şöyle iyi diyemiyorum ama yorumları çok güzeldi ürünün birde yağlı his bırakmaması hoşuma gitti kıyafete sürülmüyorBende bunu alsam mı diye düşünüyordum. Eczaneden mi aldın?
Merhaba, catlak kremini 14. Haftada kullanmaya basladım. Ben Weleda catlak yağı aldım , tamamen organik, ve hayvanlar üzerinde test yapmayan bir marka oldugu için. Günde bir defa sürüyorum öyle dedikleri gibi sabah akşam yapabilen varsa bravo vallaArkdşlar çatlak kremlerini kullanmaya ne zaman başlamak lazım bilgnz var mı
Bende başladı iştahsızlık cnm ya hiç birşey yemek istemiyorum15. Hafta da olup da iştahsız olan var mı hala, bu sıcaklarda cok zorluyor , öğle yemeği vakti geldikçe tiksintim artıyor. Birseyler yiyorum da zar zor , şöyle iştahla yemek ne zaman yicez .
Bir ara daha iyiydi tekrar yemeğe karşı isteksizlik basladı, kahvaltıyı yapıyorum sonrasında ite kaka hep meyvelerle ve sütle desteklemeye calışıyorum. Ara öğünlerde kiraz karpuz şeftali ama yemekte çok az yiyorum zaten her seyi yemeğe başlamadım henüz.Bende başladı iştahsızlık cnm ya hiç birşey yemek istemiyorum![]()
Zor oluyor gerçekten de umarım benimde o kadar uzun sürmez..Bir ara daha iyiydi tekrar yemeğe karşı isteksizlik basladı, kahvaltıyı yapıyorum sonrasında ite kaka hep meyvelerle ve sütle desteklemeye calışıyorum. Ara öğünlerde kiraz karpuz şeftali ama yemekte çok az yiyorum zaten her seyi yemeğe başlamadım henüz.
Canim peli düzene girdi yazmışsın. Düzene girdiği halde de hap kullanmaya devam ediliyo dimi.Canım 3 haftada en fazla ayda bir kontrole gel dedıler bana sureklı ıhtuyac degısebılır dedı dr. Tsh 5 haftalıkken 10 du sonra ılac duzenledıler asırıı dustu bu sefer de bugun gıttım ancak duzene gıtmıs. Tıroıd cok onemlı hamılelıkteı