- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 923
Daha hiç alışverişe çıkmadım fikrim değişir belkisarı, beyaz, gri tonları daha tatlı duruyor minnoşlarda.
Evet görünce öyle güzel şeyler rengine bakmıyosun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha hiç alışverişe çıkmadım fikrim değişir belkisarı, beyaz, gri tonları daha tatlı duruyor minnoşlarda.
Annem çikolata kisti sebebiyle sol yumurtasını aldırmak zorunda kalmışBen de size cinsiyet tahmini sorayım. Hamile olmayı beklemediğim için doktora gitmiştim o da bu ay sağdan yumurtlamışsın demişti. Az araştırdım sağdan yumurtlanınca erkek olabilir yazıyor. Ama ben hayatımda ilk defa tatlıya bu kadar uzağım, habire tuzlu yemek istiyorum, günde 2 ayran içiyorum :) kız mı bu bıdık erkek mi ne dersiniz?
Aah ah bu gergin bekleyisler bitse de saglikla kucagimiza alip giydirsek o beyazlari grileri. Bence de o renkler cok tatli. Ilk bebegimi kaybedince daha fazla icimde kaldi. Tam da 20. Haftada plasenta sorunumu ogrenmistim, cuma kontrolum var 16+3 olucam kismetse. 20ye az kaldi, gerginligim artiyor. Insallah bu sefer her sey yolundadir. Su pembeli mavili grili tulumlari hayal etmek bile korkutuyor beni..Evet görünce öyle güzel şeyler rengine bakmıyosun![]()
Benim duyduğum a göre tatlı yiyen kız tuzlu yiyen erkek diyorlar bilmem ne kadar doğruBen de size cinsiyet tahmini sorayım. Hamile olmayı beklemediğim için doktora gitmiştim o da bu ay sağdan yumurtlamışsın demişti. Az araştırdım sağdan yumurtlanınca erkek olabilir yazıyor. Ama ben hayatımda ilk defa tatlıya bu kadar uzağım, habire tuzlu yemek istiyorum, günde 2 ayran içiyorum :) kız mı bu bıdık erkek mi ne dersiniz?
İyi bare cinsiyetini öğrensek de rahatlasak hepimizBebeğin boyuna göre hesaplıyorlar doktordan doktora bile değişiyor bu ölçüm cihaza bağlı da değişiyor çok da önemli değil![]()
BEn ilk gebeliğimde soldan yumurtladım ve oğlum olduBen de size cinsiyet tahmini sorayım. Hamile olmayı beklemediğim için doktora gitmiştim o da bu ay sağdan yumurtlamışsın demişti. Az araştırdım sağdan yumurtlanınca erkek olabilir yazıyor. Ama ben hayatımda ilk defa tatlıya bu kadar uzağım, habire tuzlu yemek istiyorum, günde 2 ayran içiyorum :) kız mı bu bıdık erkek mi ne dersiniz?
Aah ah bu gergin bekleyisler bitse de saglikla kucagimiza alip giydirsek o beyazlari grileri. Bence de o renkler cok tatli. Ilk bebegimi kaybedince daha fazla icimde kaldi. Tam da 20. Haftada plasenta sorunumu ogrenmistim, cuma kontrolum var 16+3 olucam kismetse. 20ye az kaldi, gerginligim artiyor. Insallah bu sefer her sey yolundadir. Su pembeli mavili grili tulumlari hayal etmek bile korkutuyor beni..
sağı solu bilmem ama ben oğluma hamileyken günde 2 litreye yakın ayran içiyodumBen de size cinsiyet tahmini sorayım. Hamile olmayı beklemediğim için doktora gitmiştim o da bu ay sağdan yumurtlamışsın demişti. Az araştırdım sağdan yumurtlanınca erkek olabilir yazıyor. Ama ben hayatımda ilk defa tatlıya bu kadar uzağım, habire tuzlu yemek istiyorum, günde 2 ayran içiyorum :) kız mı bu bıdık erkek mi ne dersiniz?
Kızlar size çok saçma ama bir o kadar da taktığım birşey danışmak istiyorum. Saç kesimi hakkında ne düşünüyorsunuz?![]()
Ben de daha once burda yazmistm ilk bebegimde 7 ay kestirmedm bebegin omru 5 gun oldu oyuzden smdi direk kestirdimKızlar size çok saçma ama bir o kadar da taktığım birşey danışmak istiyorum. Saç kesimi hakkında ne düşünüyorsunuz?![]()
Canım bence değişmez. Benm değişmedi yaniKızlar şimdi doktordan çıktım çok tuhaf hissediyorum doktor %85 erkek ama 15 gün sonra tekrar gel cinsiyete bakcaz gördüm değişmez ama net görelim dedi degişirmi değişmez mi bilmiyorumda.
Kızlar şimdi doktordan çıktım çok tuhaf hissediyorum doktor %85 erkek ama 15 gün sonra tekrar gel cinsiyete bakcaz gördüm değişmez ama net görelim dedi degişirmi değişmez mi bilmiyorumda.
Canım bence değişmezKızlar şimdi doktordan çıktım çok tuhaf hissediyorum doktor %85 erkek ama 15 gün sonra tekrar gel cinsiyete bakcaz gördüm değişmez ama net görelim dedi degişirmi değişmez mi bilmiyorumda.
Ya çok heyecanlıyım söylemek istiyorum herkes merak ediyor zaten herkesin tahmini erkekti eşimle doktor aynı anda gördü ama eşim sonra söylemeyelim 15 gün sonra gelin söylerim dedi doktor değişmez ama yinede hazırlık yapmayın belki değişir diyince eşimde söylemeyelim ama gördüm ya flan diyor söylesek mi söylemesek mi bilemedik resmen aşırı heyecan yaptık.Canım bence değişmez. Benm değişmedi yani![]()
Söyle gitsin zaten 14. haftadasın. Ben 12. Haftadan öğrenmiştim söylemedim 14.haftada %85diyince Söyledim dayanamadımYa çok heyecanlıyım söylemek istiyorum herkes merak ediyor zaten herkesin tahmini erkekti eşimle doktor aynı anda gördü ama eşim sonra söylemeyelim 15 gün sonra gelin söylerim dedi doktor değişmez ama yinede hazırlık yapmayın belki değişir diyince eşimde söylemeyelim ama gördüm ya flan diyor söylesek mi söylemesek mi bilemedik resmen aşırı heyecan yaptık.
Bende cumartesi yaptıracağım canım AFP testiniKızlar merhaba. Bugün kontrolden çıktım. doktor hala kız demeye devam ediyor. Bebiş 4 gün önden gidiyordu şimdi 1 hafta öne geçmiş. 241 gr çıktı bebişin kilosu haftam normalde 17+2 olması lazım ama ultrasonda 18+3 gözüktü. Bu hafta için kilo için ne diyorsunuz? bu arada doktor afp testi istedi bende kan verdim sanırım 3 lü test demek oluyor sanırım
Soyle gitsin ya sonra dr fikrini degistirirse de degisti dersin nolucakYa çok heyecanlıyım söylemek istiyorum herkes merak ediyor zaten herkesin tahmini erkekti eşimle doktor aynı anda gördü ama eşim sonra söylemeyelim 15 gün sonra gelin söylerim dedi doktor değişmez ama yinede hazırlık yapmayın belki değişir diyince eşimde söylemeyelim ama gördüm ya flan diyor söylesek mi söylemesek mi bilemedik resmen aşırı heyecan yaptık.