Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet süper olur .Benim cinsiyet belli değil ama ben bakmaya başladım çoktan .İlk kizimda 6 ay karar verememistim .Doğmak üzere bulmuştum .İsim konusu çok zor gerçekten
Karar verenler yazarsa fikir olur tam bir çıkmaz![]()
Canım bir de bu var .Yaa bak sen yaramaza
Nubu belli olmuyor canım burda.. babannem gibi konuşacak olursam göstermiyorsa kızdır![]()
Kız gibi geldi sanki canım ama emin olamadım yine de. Daha önce de tahmin etmiş miydim hiç senin için?Canım bir de bu var .![]()
Canım İkra Meyra var o erkek demişti sana sormamistim sanırım .Kız gibi geldi sanki canım ama emin olamadım yine de. Daha önce de tahmin etmiş miydim hiç senin için?
Hayırlısı olsun canım doktorun hiç mi tahmini yok, bir sonraki kontrolde belli olur artık herhaldeCanım İkra Meyra var o erkek demişti sana sormamistim sanırım .
Canım arastirmaya gitmiştim acil den akıntım olmuştu orda doktor cihaz kalitesiz tahminim var ama emin değilim o yüzden söylemek istemiyorum dedi ben de ısrar etmedim .Bir başka doktor da bacağını acmiyor goremiyorum ama kıza benziyor dedi canım .Artık hayırlısı olsun .Benim kizimda da böyle olmuştu geç öğrenmiştim .Ona da bu haftalarda doktor erkeğe benziyor demişti sonra kız demişti .Hayırlısı olsun canım doktorun hiç mi tahmini yok, bir sonraki kontrolde belli olur artık herhalde
Ne gibi şikayet olması gerekiyor?Canım senin ikiz olduğu için her kontrolde bakıyordur, tek gebelikte genelde su gelmezse ya da başka bir şikayet yoksa bakmıyorlar servikse
Sana serklaj önerdi mi peki doktor?
Karar verenler yazarsa fikir olur tam bir çıkmaz![]()
Göktuğ çok güzelmiş .Hayırlısı ile gelsin inşallah .Ne gibi şikayet olması gerekiyor?
Biz düşündük Göktuğ veya Eymene sıcağız şuan![]()
Amin inşallah cümlemizin ki hayırlı ve sağlıkla gelsinGöktuğ çok güzelmiş .Hayırlısı ile gelsin inşallah .![]()
Gecmis olsun bildigim kadariyla doktor bebegin iyi kesede kanama yok demisti. Aylarca ustune gorenler oluyo 4 ay adet gordugu icin hamileligi 5.ayda tesaduf ogrenen bile tanidim. Evet kanama tedirgin eder haklisin ama cok alisilmadik bor durum da degil uzme kendini. Isin nasil ofis isi mi?Arkadaşlar artık psikolojik olarak savaş veriyorum. 2 haftadır geçmeyen kahverengi akıntım var. Progestan iğne kullandım 5 gün boyunca artık kalkmıyor popom. Geneden geçmiyor. Evet iğne azalttı ama kesmedi. Çok az geliyor.Rengi de açıldı. Ama sürekli kontrol halindeyim. Bu hafta rapor aldım işe gitmedim. Pazartesi iş başı yapmam gerekiyor. Ne yapabilirim? Neden oluyodur?
Aynen alttan muayene ettiyse ona bakmistir ztn muhtemelnNasıl bakılıyor vajinal ultrasonla mı?
Durun daha biz varız ögrenmeyenHayırlı olsun kızlar
Neredeyse herkes öğrendi artık cinsiyeti..
Sırada isim düşünmek var![]()
Ayın sonunda olunca demekDurun daha biz varız ögrenmeyen![]()
Kesede kanama alanı olunca mı korkmak gerekiyor?İşim banka işi gişedeyim. Atmye para yüklemek biraz sıkıntı olabiliyo kasetleri indir kaldır. Onada yardım alırım artık.Teşekkür ederim tesellin içinGecmis olsun bildigim kadariyla doktor bebegin iyi kesede kanama yok demisti. Aylarca ustune gorenler oluyo 4 ay adet gordugu icin hamileligi 5.ayda tesaduf ogrenen bile tanidim. Evet kanama tedirgin eder haklisin ama cok alisilmadik bor durum da degil uzme kendini. Isin nasil ofis isi mi?
Kesede kanama alanı yoksa enfeksiyon falan da geçirmiyorsan hormonlardan dolayı da kahverengi akıntı olabiliyormuş.Kesede kanama alanı olunca mı korkmak gerekiyor?İşim banka işi gişedeyim. Atmye para yüklemek biraz sıkıntı olabiliyo kasetleri indir kaldır. Onada yardım alırım artık.Teşekkür ederim tesellin için![]()
Teşekkür ederimKesede kanama alanı yoksa enfeksiyon falan da geçirmiyorsan hormonlardan dolayı da kahverengi akıntı olabiliyormuş.