Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yaAyın sonunda olunca demek![]()
Benim epey çıktı son 2 haftada, herkesin çok farklı Oluyor ama mesela benimle aynı haftada olan bir tanıdığımın çok çok daha büyük bana göreKızlar karinlariniz dışardan belli oluyormu ? Ben hissediyorum büyüdüğünü ama dışardan belli olmuyor sanki.
Benim cıktı 6 aylık gibiyimKızlar karinlariniz dışardan belli oluyormu ? Ben hissediyorum büyüdüğünü ama dışardan belli olmuyor sanki.
Valla insanlar bi acaib emin ol kız olsaydıda on tane kulp takarlardıKv m bugün erkek olucağını yakınlarına söylemiş, yengesi ona demis ki; erkek iyi ama bi kızın yerini tutmaz falan.. insanların ağzı neden bi acayip.. yani bi çenelerini tutamıyolar. Hala erkek-kız ayrımı illa bi kıyas durumu söz konusu gıcık oldum![]()
Ben de bir iki kere hissettigimi düşündüm, bugun doktora sordum daha erken dedi ilk hamilelik olduğu için. 20. Haftadan sonra baslarsin gissetmeye yavas yavas dedi.Kızlar bebek hareketi hisseden var mı bilmiyorum ama ben 16.haftamdan beri hissediyordum, özellikle bayramda coşmuştu, kelebek kanatları gibi bazen de atar damar gibiydi. Ama 3 gündür eski coşkulu hareketleri hissedemiyorum. Çok fazla böbreğime baskı yapıyordu, artık idrar yapamamaya başlamıştım. Böbrek bölgeme elim ile bastırdım ve oraya bir daha baskı olmadı. Ama bu sefer de hareket yokCanım sıkıldı böyle hareketsiz 3 gün geçer mi.
BendeBenim cıktı 6 aylık gibiyim![]()
Kızlar karinlariniz dışardan belli oluyormu ? Ben hissediyorum büyüdüğünü ama dışardan belli olmuyor sanki.
Bugun mesajini okudum ama cevap yazamadım gerçekten cok sinir bozucularKIZLAR ÇOK ACİL bilgisi olan yazabilir mi
Çat kapı misafir gelmeye karar vermiş ben kaç aydır düşük tehlikesiyle yatıyorum eşim elinden geldiğince yapmaya çalışıyor fakat bana ne temizlige gelecek nede yardıma gelecek kimse yok. Eşimin ailesi ise Allah’a emanet ne halden anlarlar ne başka birşeyde kızımdada aynılardı, birde gelir laf sayarlar bugün gelmeye karar vermişler akşama bende sinirlendim bilmiyorlar mı durumu diye eşimle tartıştım çocugum aşırı dağınık ve her gün arkasından toplamama rağmen yetişemiyorum. Bugünde bunu öğrenince sinirlendim temizlige giriştim sanırım biraz fazlaca ağır kaldırdım farkında olmadan şuan kanamam yok ama belimde ve kasıgımda agrı ve yanma başladı idrar yolu yanması gibi sizce birşey olur mu
MasallahBenim küçük pilates topunu koymuş gibi oldu. Zaten kocamanmış, 220 gr 20 cm.
Aynen oyle her durumda diycek bi cevapları var. Cok bilmislerValla insanlar bi acaib emin ol kız olsaydıda on tane kulp takarlardısağlıcakla gelsin bebisin ins
![]()
Benim belli oluyor .Bu hamileliğimde karnım hemen çıktı .6 aylık gibi sanki .Kızlar karinlariniz dışardan belli oluyormu ? Ben hissediyorum büyüdüğünü ama dışardan belli olmuyor sanki.
Canım herkes her şeyi der dur daha doğumdan sonra neler neler diceklerAynen oyle her durumda diycek bi cevapları var. Cok bilmisler
Cok sağol canım hepimziinki inşallah![]()
Benim de belli oluyor karnım. Artık anlaşılıyorKızlar karinlariniz dışardan belli oluyormu ? Ben hissediyorum büyüdüğünü ama dışardan belli olmuyor sanki.
Maşallah kuzuyaBenim küçük pilates topunu koymuş gibi oldu. Zaten kocamanmış, 220 gr 20 cm.
Kesinlikle baby, daha yeni başlıyor partyhard umursamazlığa alışsam iyi olurCanım herkes her şeyi der dur daha doğumdan sonra neler neler dicekler
En güzeli yok saymak, duymazdan gelmek, hiç takmamak![]()
Benim kendi göbeğimle birleşince artık anlaşılıyorKızlar karinlariniz dışardan belli oluyormu ? Ben hissediyorum büyüdüğünü ama dışardan belli olmuyor sanki.
Neden kendinizi hırpalıyorsunuz ki? Ben normalde eşimin ailesine özenirim ama artık haberli gelseler bile popomu devirip yatıyorum, mutfak dağınıksa dağınık bırakıyorum. Hele geçen geldiler toz içindeydi salon. Bence bırakın herşeyi istediğini desin isteyen siz hamilesiniz şuanda en çok dinlenmeyi hakedensinizKIZLAR ÇOK ACİL bilgisi olan yazabilir mi
Çat kapı misafir gelmeye karar vermiş ben kaç aydır düşük tehlikesiyle yatıyorum eşim elinden geldiğince yapmaya çalışıyor fakat bana ne temizlige gelecek nede yardıma gelecek kimse yok. Eşimin ailesi ise Allah’a emanet ne halden anlarlar ne başka birşeyde kızımdada aynılardı, birde gelir laf sayarlar bugün gelmeye karar vermişler akşama bende sinirlendim bilmiyorlar mı durumu diye eşimle tartıştım çocugum aşırı dağınık ve her gün arkasından toplamama rağmen yetişemiyorum. Bugünde bunu öğrenince sinirlendim temizlige giriştim sanırım biraz fazlaca ağır kaldırdım farkında olmadan şuan kanamam yok ama belimde ve kasıgımda agrı ve yanma başladı idrar yolu yanması gibi sizce birşey olur mu
Kız olursa nehir bilgin, erkek olursa da Yusuf Kaanİsim konusu çok zor gerçekten
Karar verenler yazarsa fikir olur tam bir çıkmaz![]()