- 1 Haziran 2018
- 5.339
- 16.491
- 248
Çok güzel isimler inci ipek ve idil favorimŞu an listemde olan isimler
Eliz
İnci
İdil
İpek
Ayyüce
Bilge
Eylül
Başka ekleme yapmazsak bunlardan birini tercih edecez biz de :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel isimler inci ipek ve idil favorimŞu an listemde olan isimler
Eliz
İnci
İdil
İpek
Ayyüce
Bilge
Eylül
Başka ekleme yapmazsak bunlardan birini tercih edecez biz de :)
Up up up daha fazla erkek bebiş ismi istiyoruzgözünüz aydın. Ela, Rüya, Defne, Duru, Selin
Kıza çok sayarım ben de erkekte kararsızım siz de bana öneride bulunabilirsiniz=)
Yaş riski sadece yüksekti. Totelde benim de düşük. Ancak ilk sonucuma bakan doktor ultrasonla bile bakmadan çok yüksek risk kanla bakılan testi yaptırmalısın dedi. Sonra prof asistanı ve ve prof ikisi de ultrasonda bebeğin sağlıklı olduğunu ancak yaştan dolayı testi yine de önerdi. Ama öncesinde perinotolojide. detaylı ultrason denildi. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Cok gecmis olsun dr ne önerdi
Benim yasim 35
Yas riskim yuksekti benimde
Kombine risk totalde dusuk çıkmıştı gecmis mesajlarmda rapor vardi
Dorun olmaz değil mi artık herşeye sorgulayarak yapıyoruz hamilelikteNane yağı sürün burun ucunuza. Yastığınıza da damlatın biraz. Hemen etki ediyor bende
Çok güzel isimler inci ipek ve idil favorimidil’i kardesimin ismi diye demiyorum
inci de anneannemin
![]()
Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım.KiZlar Dr dan geldim çok şükür herşey yolunda 197 Gr olmuş bebeğim ve Dr %80 kız dedi kızım oluyorçok şükür Rabbime...
Bitkisel yağ sonuçta ne olacak :) ben kullanıyorum benim de tıkanıyor gece burnum çok azı bile yetiyor zatenDorun olmaz değil mi artık herşeye sorgulayarak yapıyoruz hamilelikte![]()
Benim ilki 38+5 ikinci tam 40 hafta üçüncü 39haftada doğduKızlar normal doğum kaçıncı haftada olur 39.40.41 tecrübeli olanlar yazabilir mi?
Canım ilk sonuc ikinci sonucYaş riski sadece yüksekti. Totelde benim de düşük. Ancak ilk sonucuma bakan doktor ultrasonla bile bakmadan çok yüksek risk kanla bakılan testi yaptırmalısın dedi. Sonra prof asistanı ve ve prof ikisi de ultrasonda bebeğin sağlıklı olduğunu ancak yaştan dolayı testi yine de önerdi. Ama öncesinde perinotolojide. detaylı ultrason denildi. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Allah yardımcınız olsun yangın bolgesinde olanlaraÇok gergin, agresifim. Pazartesi günü perinatologa gideceğim 4 hafta sonra. Hamilelikle ilgili hiç bir emarem yok, bu hamilelik de sağlıksız diye çok korkuyorum.
Hava çok sıcak, datçadayız yangınlar var, kül yağıyor. Doktor için 9 saat yol gideceğiz onun için de gerginim. Bir de 5 yaşındaki kızım hiç susmuyor, sürekli konuşup sürekli soru soruyor, zihnim acayip yoruldu. Sıcak yüzünden uykusuzluk cabası. Negatif akıyor yani üzerimden.
çok gerginim doktor olumsuz bir şey diyecek diye. Korkudan 10gün önce başka doktora gidemedim ya kötü bir şey derse diye.
Suni sanciyla doğumumu saymazsam kızım 40+4 te dogmustu bal küpüm benim annesini üzmediKızlar normal doğum kaçıncı haftada olur 39.40.41 tecrübeli olanlar yazabilir mi?
Ayrıntılı ultrason için extra ücret alınıyor mu arkadaşlar? Kendi doktorum ben yapıyorum dedi de muayene ücreti harici ödeme yapıyor muyuz acaba?
Merhaba kızlar henüz erkenmi soru bılmıuorum ama ilk gebeliğim normal doğum yapan hamiş anneler kolay normal doğum için neleri önerirsiniz doktorlar ilişkiyi ve squat dıyor siz neleri öneriyorsunuz ?
Bende 2 kızımı 40 haftanın içinde sancım gelerek yaptım erkek bebekler geç gelir derler ama belli olmuyor o işler sanırımSuni sanciyla doğumumu saymazsam kızım 40+4 te dogmustu bal küpüm benim annesini üzmedi![]()
Çok gergin, agresifim. Pazartesi günü perinatologa gideceğim 4 hafta sonra. Hamilelikle ilgili hiç bir emarem yok, bu hamilelik de sağlıksız diye çok korkuyorum.
Hava çok sıcak, datçadayız yangınlar var, kül yağıyor. Doktor için 9 saat yol gideceğiz onun için de gerginim. Bir de 5 yaşındaki kızım hiç susmuyor, sürekli konuşup sürekli soru soruyor, zihnim acayip yoruldu. Sıcak yüzünden uykusuzluk cabası. Negatif akıyor yani üzerimden.
çok gerginim doktor olumsuz bir şey diyecek diye. Korkudan 10gün önce başka doktora gidemedim ya kötü bir şey derse diye.