- 1 Haziran 2018
- 5.339
- 16.491
- 248
Kafalarına göre takılıyolar her zaman yüz vermiyolarAy dün yazmıştım ama benim ki geçen hafta baya haraketliydi ya bu hafta tık yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafalarına göre takılıyolar her zaman yüz vermiyolarAy dün yazmıştım ama benim ki geçen hafta baya haraketliydi ya bu hafta tık yok![]()
Ay dün yazmıştım ama benim ki geçen hafta baya haraketliydi ya bu hafta tık yok![]()
Evet geçen hafta hiç durmuyodu artık dursun diye kalkıp oturuyodum sen öyle yapar mısın al simdi de hiç ses yokBu haftalarda pek yüz vermiyolarbir gün akşama kadar kıpır kıpır bir gün ses yok
![]()
Ben balyaj yaptırdım valla pişman da değilim:) Dip boya fln bilmiyorm ama çok şükür hala beyazım çıkmadıBir de bu süreçte saçını boyatan var mı kızlar?
d vitamini ve demir ilacı bana da vermedi doktorum. Ay sonu kontrolüm de. Yarın aşıya gittiğimde sorarım bendeBugün gittim sağlık ocağına boşa gittim erken randewu verilmiş 18 haftada. Sonra yapılıyor asi dedi haftaya veya sonraki hafta gel dedi ve bu demir ilacını sordum sağlık ocağına 12.haftadan sonra başlaman gerekiyordu dedi d vitamini ve demir ilacı verdi bana kadın dogumcum da izinde başlasam mi bilemedim
O bir oğlak çünküHissedenler hep sırt üstü yatarken hissetmişler bence diğer türlü hissetmek zor. Benim bebe zaten çok aktif bi bebe değildi son kontrolde ağırdan alıyordu ben daha da geç hissedebilirim galiba![]()
Benim beyazım çooktu 16 hafta bitimin de bitkiselle boyadım artık dayanamadım inş kötü bişey yapmamışımdırBen balyaj yaptırdım valla pişman da değilim:) Dip boya fln bilmiyorm ama çok şükür hala beyazım çıkmadı
Ben hic boyatmadım öğrendiğimden beri. Doğuma 1 ay kala falan boyatmayı düşünüyorum fotolarda kezbanus gibi çıkmıyım diyeBir de bu süreçte saçını boyatan var mı kızlar?
3 aydan sonra boyatılıyor diye duydum çoğu yerden. Hem de bitkiselmiş korkulcak bi durum yok benceBenim beyazım çooktu 16 hafta bitimin de bitkiselle boyadım artık dayanamadım inş kötü bişey yapmamışımdır
Dmi ya valla beyazım olmasa boyatmazdım ama artık bekleyemedim3 aydan sonra boyatılıyor diye duydum çoğu yerden. Hem de bitkiselmiş korkulcak bi durum yok bence
yok cnm hele bitkiselle boyadıysan hiçbişey olmaz. Ben çok o konularda pimpirik yapmıyorum bence bir seferlik tenine bir süre değmiş olan madde bebeğe zarar veremez ancak zararlı maddenin devamlı kullanılmasıyla zarar oluşur diye düşünüyorum. Mesela her gün kullandığım serum nemlendirici fln içeriğine bakıyorum ama tek sefer sürdüğüm boyadan balyajdan çok pimpiriklenmiyorum. Öyle o kdr sıkıntılı bir durum olsa doktorlar önden uyarırlardı zaten aman sakın tek sefer bile kullanma derlerdiBenim beyazım çooktu 16 hafta bitimin de bitkiselle boyadım artık dayanamadım inş kötü bişey yapmamışımdır
Ben bu haftasonunda boyadım bitkisel içerikli boya ile. Doktor, spina bifida testi için kan aldıktan sonra boyatabilirsin demişti,onu bekledim, yani 19. Haftada boyadım.Bir de bu süreçte saçını boyatan var mı kızlar?
Bir de bu süreçte saçını boyatan var mı kızlar?
Ahaha çok doğru ya rahat batmasın bi zahmet dimiYavaş yavaş azalıp bitmesi lazim zaten .Bu haftalar hamileliğin balayı diyorlar yani en rahat ettiğimiz dönem son 3 ay ve ilk 3 ay daha zor .Premsesligin tadını çıkar rheabebiş iyidir merak etme .
Benim bi düşüğüm var öncesinde onda bulantılarım birden kesilmişti erken dönemdi tabi ama yine de korkusu kalmış işteSelaammbence artık bulantıların son bulması normal olan. Zaten 2.trimestrda cogu doktor bulantılar iyiden iyiye azalır hatta kalmaz diyor. Benim de baya baya azaldı diyebilirm. Endişe edicek bisey yok keyfini sürün
![]()
Her tarafından akıyor oğlaklık çocuğumunO bir oğlak çünkü![]()
hadi ya oğlaklar üşengeç midir? Ben de hiç sevmem üşengeçliği=( Kesin kavga edicez ilerdeO bir oğlak çünkü![]()
Ben ilk asimi son adetimden 7gun sonra olmustum. Ikinci asimi da 13+2de oldum. Ikisinde de kol agrisi disinda bir yan etki yasamadim. Ikinci dozu olmadan once 3 doktora sordum ucu de ol dedi.Covid aşısı olan var mı hanımlar kaçıncı haftanızda oldunuz? Aktif çalısıyorum. Artık insanlar maske takmıyor sağolsunlar risk faktörüm çok yüksekcovid olmaktan cok korkuyorum cunkü bebeğe ciddi zararlarını duydum aşının ne yapacagıda belli değil bana fikir olarak yardımcı olur musunuz doktorum 3.aydan sonra biontek ol dedi bünyem alerjik ne yaşarım bilmiyorum doktorlar o kadar rahat ki en fazla 1 saat fazla durursun aşı odasında birsey olmaz dedi
15+3 deyim