Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım trendyolda hamile külodu diye arat çıkıyor 15-20 lira ama hiç kullanmadığım için kalitesi hakkında bi şey diyemem. Ama kullanıcı yorumları var.Hanımlar uygun fiyata L beden hamile külodu gören benimle link paylaşsın lütfen :) (renk farketmez)
Rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimize. Herkesin bi derdi var. Hamd olsun bebişle alakalı bir derdim yok ama bu İstanbulda ev bulma işinin bu kadar zor olacağını düşünemedim. Anam ağladı tabiri caizse. Ve halâ bulamadım eşimin çalıştığı ilçe belli oldu Adam işe gidip geliyor ama Avrupa yakasındayız adam kadıköye git gel yapıyor. Oda yoruldu. Ben bedenen ruhen yoruldum
. Kafa dolu olunca Uyku düzeni diye bişeyde kalmadı. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Hamileyiz dua edin edin bana uygun kiralık ev bulabileyim içime sinen
.
Benimde içime iyi sonuç alacaksın diye doğuyor :)Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Evet içim rahatladı biraz inşallah amniyosentezden sonra daha da rahatlarım.![]()
Benimde kardeşim süt alıp mayalıyor öyle yiyorum, hazır olanlar midemi ekşitiyor sanki. Normalde daha sağlıklı mayalayıp yemek, ne zararı varmış ki?kızlar aklıma takılan birşey var. hamilelikte kalsiyum bol bol almamız lazım. ben hamilelik öncesi yoğurdu açık süt alıp kaynatıp yapıyordum. ama hamilelikte çiğ sütle yapılan yoğurt önerilmiyor. o yüzden yoğurt yiyemez oldum. zaten hazır yoğurtları hiç sevmem. pastörüze sütlerdede günlük bulmam zor oluyor. bulduğumdada yoğurdu tutturamıyorum. aslında yoğurdu çok seven biriyim. ama bu akıl karışıklığından dolayı yoğurt yapamıyorum.
sizler yoğurt işini nasıl yapıyorsunuz?
ikisini de aç karnına mı alıyorsunuz? ben demiri aç alamıyorumben demir ilacıyla tiroid ilacı arasına 2 saat koyuyorum. internette öyle görmüştüm.
Bende bu hafta hissetmeye başladım. Pıt pıt damar atması gibi bir his sanki, daha sık yaptığında bebek olduğunu anladımGaz mı bebek hareketi mi halen çözümleyemediğim bir döngüdeyim![]()
İnşaAllah sağlıklıdırlar… siz nasıl ayırt ediyorsunuzz?
çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede sorunsuzca atlatırsınız sen de bebeğin de... aşı olmuş muydun merak ettim?Malesef hala aynıyım öksürdükçe bebeğimden endişe duyuyorum aşağı baskı yapıyor gibi oluyor
ay eşim yay erkeği, çapkın değildir ama inanılmaz rahattır sülalesi raatSezaryen olunca sanırım 38 haftalarda falan oluyomuş. Ya da erken gelmek isteyedebilir pıtırcık tabi.
Benimkinin tam zamanında geliceği gibi bir his var içimde
Yay erkegi capkın olurmuş yazık kızlara![]()
canım sağlık ocağı doktoru canlı aşılar arası 1 ay beklenir tetanoz canlı değil beklemene gerek yok dediKızlar ben hem bionteck olacağım hem tetanoz sıralamayı nasıl yapmam gerekiyor, önce hangisini olmalıyım, araları kaç gün olmalı?
Bugün asm'de kan ve idrar verdim hemen tetanoz da yapalım dediler ama istemedim yarın amniyosentez olacağım için bugün aşı olmamam gerekiyor zaten ateş ihtimali olduğundan.
sana bişey diyim mi hemşire arkadaşlar grupta beni yanlış anlamasın ama, aşı olurken 4 profesörden görüş aldım (üçü kadın doğum biri beyin cerrah tanıdık) hepsi ama hepsi kesinlikle ol derken, aile hekimliğindeki hemşirem, eltim (hemşire), kuzenim hemşire, ayyyyy sakın olmaaa nolduğu belli değilll daha cok erkennn şeklinde tepkiler verdiler istisnasızSevindim hiçbir sıkıntınızın olmamasına15+3 de bende biontek oldum ama bende şiddetli baş ağrısı ve uyku yaptı. Cuma günü oldum bütün haftasonu yataktaydım diyebilirim. Şükür şimdi bir sıkıntım kalmadı. Doktorum olacaksın hemde direk söylüyorum biontek dedi klinikte hamile hemşire vardı o olmuştu biraz cesaret verdi sadece alerjik bünyem olduğu için acilde tuttular beni o kadar. Aşı yapan hemşireler ama emin misin sordun mu erken daha diye psikolojimi bozup ağlaya ağlaya inşallah bebeğime birsey olmaz diye diye aşı oldum orası ayrı buhran
beni unutamamışlardır emimimm
![]()
Yaaa katılıyorum vallaa,ay eşim yay erkeği, çapkın değildir ama inanılmaz rahattır sülalesi raathiiiç bişeyi kolay kolay kafaya takmaz hayat yaylara güzel keike ben de yay olaydımmm