2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
ben de doğuma kdr çalışıcam gibi duruyo bi mani olmazsa ama snrasnda 40 günden daha fazla değil mi iznin 16 hafta diye biliyorum toplam. 37de bıraksan 39da doğursan doğumdan sonra 14 haftan oluyor. Ben üzerine de biraz koyarım inşallah en azından ek gıdaya geçene kdr çalışmam gibi düşünüyorum
bizim kendi iş yerimiz olduğundan 40 mız çıktıktan sonra başlayacağız. bebekte iş yerinin yanında babannemiz var ona gelecek. bende 2 saate bir gidip emzireceğim.

maalesef benim patronum eşim o yüzden sürede eklemiyor :)))) 40 gün yeter diyor. hatta elinden gelse 20 gün yapacakta en azından lohusalığım bitsin değil mi:)) şükür bebekte iş yerinin yanında olacağından çok sıkıntı olmuyor. ama bu aralar ağırlaştığımdan biraz dinlenesim var galiba.
Yasal hakkımı vermezsen seni sikayet ederim sgk ya de 🤣🤣🤣🤣🤣

Eger dayanabilecegin bir durumsa yaptirma derim... Ama yok agrim vb var diosan doktorunda onay veriyorsa yaptir canim
Benimde on disim sallaniyor ama agri sizi bisi yok et cekildi nerdeyse kok gorunuyor ama sabrediyorum
Aslında doğumdan sonraya kadar dayanabilirim ama diş malum ne kadar beklersen kurtarılması o kadar zor oluyor.

Su olsun aksin islerin hayde breeee 🤣🤣

Bende dun aksam kendi kiyafetlerimide koydum esim beynimi yedi ne olur ne olmaz die. Otururken bildigin yalanci sanci yasadim ilk kez esimin odu koptu 🤣🤣 yukarda kasilma ve belden asagiya dogru sanci bir kac sn surdu ve gecti bidaha olmadi sukur onun ustunede durmadi hadi hadi ben paniklerim koyamam diye.
Buu arada cift bavuldan vazgectim tek buyuk boy olarak kaldi zaten hersey posetli ne nerde esim biliyor hepsini annemde haftaya gelecek artik onada tembihlerim gosteririm diye dusundum

Eyvallah yoldaşsu beni de eşim dürtüyor hazirlayalim diye otur hazırla dedim ne acelen var sanki 😂😂😂 sabah baktım leğene renk renk ayırmış yine de bak sen diyor başlattı bir işi mecbur tamamlayacüz 😂😂🤓 orta boy valiz aldım inşallah sigarim sigmazsam da sırt cantasina koyarım ama ev yakın bisiy olursa alır gelir evden beyim olacak adam 😍😍

Eyvallah yoldaşsu beni de eşim dürtüyor hazirlayalim diye otur hazırla dedim ne acelen var sanki 😂😂😂 sabah baktım leğene renk renk ayırmış yine de bak sen diyor başlattı bir işi mecbur tamamlayacüz 😂😂🤓 orta boy valiz aldım inşallah sigarim sigmazsam da sırt cantasina koyarım ama ev yakın bisiy olursa alır gelir evden beyim olacak adam 😍😍
Ayyy kiz bende sanki baska sehire gidiorum gibi davraniyorum 🤣🤣🤣🤣🤣

Yasal hakkımı vermezsen seni sikayet ederim sgk ya de 🤣🤣🤣🤣🤣
evet çok doğru diyorsun. doğum öncesi zorlamayayım ama lohusa kafasıyla dediğini yapabilirim duruma göre :))
zaten bu aralar ona, çocuğuma devamlı sinirlenip bağırıyorum. son haftalar artık hiç birşeye sabrım kalmadı sanırım. yine kocam bir şekilde anlıyor da 4 yaşındaki çocuğa sinirleniyorum sonrada vicdan yapıyorum. bu aralar kendimi komple toprağa basıp elektriğimi çıkarasım var :))

evet çok doğru diyorsun. doğum öncesi zorlamayayım ama lohusa kafasıyla dediğini yapabilirim duruma göre :))
zaten bu aralar ona, çocuğuma devamlı sinirlenip bağırıyorum. son haftalar artık hiç birşeye sabrım kalmadı sanırım. yine kocam bir şekilde anlıyor da 4 yaşındaki çocuğa sinirleniyorum sonrada vicdan yapıyorum. bu aralar kendimi komple toprağa basıp elektriğimi çıkarasım var :))
Gecen sift zipliyor die cocuguma vurdum sonra ahlama krizi sabaha kadar... Ertesi gun kendime ve ogluma soz verdim suan bisi oldugunda derin derin nefes alip asla sesimi bile yukseltmemeye calisiyorum.gercwkten gergin hissediyorum durduk yere hemde. Herseye aliniyrm yanlis anliyorum vs vs

Kızlar 3.trimesterda diş tedavisi yaptıran var mı?
Dişçimi aradım doktordan izin kağıdı alman gerekiyor dedi, doktorumu aradım veririm yaptırabilirsin diyor ama tedirgin oluyorum yine de.

Kızlar 3.trimesterda diş tedavisi yaptıran var mı?
Dişçimi aradım doktordan izin kağıdı alman gerekiyor dedi, doktorumu aradım veririm yaptırabilirsin diyor ama tedirgin oluyorum yine de.🙄
Ben 6. Ayim da gitmiştim devlet Hastanesi'ne ama işlem yapmadı. Son aylarına girmişsin riske girmek istemem dedi. Bir şey olur sebebini bu sanırsınız demişti 😄 ben de bir şey yaptırmadım ciktim

ahh ahh bende çalışamaz raporu alıp vermek çok isterdim. son 5 haftamı evde ayaklarımı uzatıp yatarak geçirmek isterdim. ama maalesef doğuma kadar full çalışma:))) artık 40 günlük lohusa iznimi bekliyorum. o zaman belki uzatır yatarım bebk müsaade ederse :))
Allah kolaylık versin. Zorlanıyor insan ağırlaştıkça 😇

Canım niye boşlukta hissediyorsun kendini . Yat yuvarlan işte ne güzel :KK76: 1 ay sonra bugünlerini ararsın bak :KK48:
Bana da öyle geliyor ararım gibi 😂

Kızlar bugün ilk nst’ye girdim. Herşey olağan çıktı, ki bugün çok karnım ve belim ağrımasına rağmen adet olur gibi. Doğuma hazırlık sancıları bu haftalarda beklenilen birşeydir dedi doktorum. Bebeğim kilosu 2350, boyu 49 cm dedi doktor. Kafa yine bedene göre ilerde gidiyor, ince uzun olacağını belirtti tekrardan. Ben bişey merak ediyorum, bebeğin ultrasonda hep burnu falan bir garip çok iri ve kemerli çıkıyor bir bebeğe göre, bizim ailede öyle doğan burun yoktur yani 😅 ultrasondaki gibi mi doğuyor bebekler??😅
Artık 2 hafta sonra çağırdı, yine nst ve ultrason olacak

maalesef benim patronum eşim o yüzden sürede eklemiyor :)))) 40 gün yeter diyor. hatta elinden gelse 20 gün yapacakta en azından lohusalığım bitsin değil mi:)) şükür bebekte iş yerinin yanında olacağından çok sıkıntı olmuyor. ama bu aralar ağırlaştığımdan biraz dinlenesim var galiba.
Esin gaddarmis cnm benm patronum babam valla sesi cikmio🥰 yine de tam baslamasam da arada sirada gider gelirim heralde ilk 6 ay fln.. ama benim evle is arasinda baya trafik var istanbul trafigi burdan oraya 40 dk fln suruyo yapamam onu. Bebegi is yerine getirsem de ayri eziyet. Bakalim nasi bi duzen oturtcaz

Gecen sift zipliyor die cocuguma vurdum sonra ahlama krizi sabaha kadar... Ertesi gun kendime ve ogluma soz verdim suan bisi oldugunda derin derin nefes alip asla sesimi bile yukseltmemeye calisiyorum.gercwkten gergin hissediyorum durduk yere hemde. Herseye aliniyrm yanlis anliyorum vs vs
öff bende çok sinirleniyorum. bide sağolsun oğlumda da bu aralar inatçılık ve birşeyi ısraralama var. iyice geriliyorum. bir şeyi 3. ye bağırarak söylüyorum. 4 yaşında çocuğa okuldan ödev veriyorlar oda doğal olarak dikkati dağınık ödev yaparken herşeyle oynuyor. sandalyeye oturmuyor bir bağırdım çocuk put oldu. hemen gevşedim öptüm falanda çocuk normale döndü. işte çocuk diyip kendimizi gevşetmemiz lazım ama olmuyor. bende bugün karar aldım çocuk için hareketlerime dikkat edeceğim. nefes alıp 10 kadar sayacağım:)

Esin gaddarmis cnm benm patronum babam valla sesi cikmio🥰 yine de tam baslamasam da arada sirada gider gelirim heralde ilk 6 ay fln.. ama benim evle is arasinda baya trafik var istanbul trafigi burdan oraya 40 dk fln suruyo yapamam onu. Bebegi is yerine getirsem de ayri eziyet. Bakalim nasi bi duzen oturtcaz
işte baba farklı :))) şaka bir yana iş ile ev arası10-15 dk araba ile. birde dediğim gibi babannemiz iş yerimizin yanında olduğundan sorun olmuyor. aksi halde bende bu kadar erken başlamazdım.

Ay ne tatli esleriniz var benm esim tek bir hazirligin farkinda degil dun ilk kez bebek kiyafetlerini yikadiktan sonra ona astirdm olaya cok uzak, ne kdr kucuk bunlar fln diyo. Ne hastane cantasindqn haberi var ne biseyden

Ay ne tatli esleriniz var benm esim tek bir hazirligin farkinda degil dun ilk kez bebek kiyafetlerini yikadiktan sonra ona astirdm olaya cok uzak, ne kdr kucuk bunlar fln diyo. Ne hastane cantasindqn haberi var ne biseyden
İşte tecrübeyle alakalı. Benimki de ilkinde hiçbir şeyden haberi yoktu şimdi kendisi hatırlıyo şunu bunu aldın mı diye 😂

Ben yine eşime takılmış durumdayım. Aklıma da sonradan geliyor. İlk etapta pek rahatsız etmiyor. Doğurana kadar umarım kovmam ben bu adamı 😀

Dün akşam bir şey yap dedim. Maç varmış, bir pazarım var sonra yapıyım dedi. Ben de herkesin bir Pazar’ı var. Haftada bir geliyor Pazar dedim.
Sana 5 aydır Pazar dedi. 5 aydır tatil yapıyormuşum.
Şimdi kızdım şaka yapmış takılmış bana.

Hormonlar iyice yükseldi herhalde 😀

ben de doğuma kdr çalışıcam gibi duruyo bi mani olmazsa ama snrasnda 40 günden daha fazla değil mi iznin 16 hafta diye biliyorum toplam. 37de bıraksan 39da doğursan doğumdan sonra 14 haftan oluyor. Ben üzerine de biraz koyarım inşallah en azından ek gıdaya geçene kdr çalışmam gibi düşünüyorum
Şimdi biz 32 den sonra çalışmayanşar diyelim ki 38 de doğum oldu, 10 hafta mı iznimiz oluyor sonrası için? Yoksa yine 8 mi

Bende de bu aralar duygusallık var nedensizce ağlayasım geliyor. Geçen akşam eşim noldu biri bir şey mi dedi söylesene diyor 😂 dedim hormonlardan galiba. Doğum iznine de çıktım, alışamadım henüz evde olmaya işe gidesim var 🤣

Back
X