2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende tek olsaydı saldım çayıra yapacaktım ama ikiz olunca tekrar hamile kalırsam psikolojim bozulur heralde komple toplayın alın sezeryandan sonra ne varsa diyesim var doktora 😂😂😂 şaka bi yana emzireceğim için hap iğne vs kullanmam ama spiral prezervatif düşünüyorum

3 aylık iğneyi doktora sormadım ama bende pek uzağım ona, tavsiye etmem kimseye
O iğneleri vaktiyle bende araştırmıştım
Hatta bilegin altına takılan cubuklar var
Deri altı implantı
Bilmiyorum vücuda bir horman veriyor nihayetinde
Esim karşı çıktı
Benimde icime hic sinmedi
En mantıklısı sprial ama ondan da ben nedense tirsiyorum
He olacağı varsa yine oluyor
Cevremde tüplerini baglatanlarin bile oldu😬
Benide bir korku sardı
Allah isteyenlere versin🙂

Konuşursan en erken ne zaman takıyorlar spirali, kısa bir işlem mi bilgi verirsin bize de
Bilgim kadariyla adetin 3. Gunu takiliyor ve kisacik bir islem asm bile takıyor ama pandemi sebebi ile takmadiklarini duydum. Bi yerlisi var bir ozeli . Yine konusunca yada bilgi edinince soylerim

İyi iyi bende cok kazıklanmadım o zaman😬
Filesiz yapamam ben
Direkt fileli set aldım
Soğuk oluyor bebe üşüyor diye düşünenlerde olmustu ama
Benim elimden kayiveriyor bebe, daha oncekilerde denemistim
Kendim yıkıyorum cogu zaman çünkü
Ben de filesiz yıkayamam. Fileli bile tek başıma yıkayamıyorum zaten. Birimiz tutuyor birimiz yıkıyor. Anca ayakta durmaya başladığında duşakabinde tek başıma yıkamaya başlamıştım.

Kizlarrrr uzun süre giremedim. Büyüdük şaka Maka doğum yaklaşıyor ve bende çok büyük panik korku var.sanirim tecrübesizlik. Ne yapacağımi bilmiyorum düşündükçe korku sarıyor içimi siz nasıl hissediyorsunuz 😑

Ben ilk zamanlar 2 ay Yasmin kullanmıştım bana yaramadı . Çok fazla kuruluk oluyor du bide mantar yaptı bıraktım. Senelerdir prezervatif kullanıyoruz en iyi koruyucu diyebilirim ve en temizi. Yine öyle devam etmeyi düşünüyorum

İyi iyi bende cok kazıklanmadım o zaman😬
Filesiz yapamam ben
Direkt fileli set aldım
Soğuk oluyor bebe üşüyor diye düşünenlerde olmustu ama
Benim elimden kayiveriyor bebe, daha oncekilerde denemistim
Kendim yıkıyorum cogu zaman çünkü
Evet filelide üşütüyormyş öyle diyorlar ama bu köpüklülerde o daha az yaşanıyormuş, düz filelerde üşütme oluuormuş

Kizlarrrr uzun süre giremedim. Büyüdük şaka Maka doğum yaklaşıyor ve bende çok büyük panik korku var.sanirim tecrübesizlik. Ne yapacağımi bilmiyorum düşündükçe korku sarıyor içimi siz nasıl hissediyorsunuz 😑
Benim ikinci ben bile ayni duygulari paylasiyorum. Boyle hissetmen normal ama derecesi onemli. asiri bir kaygi durumun varsa doktoruna belirtebilirsin.

Benim ikinci ben bile ayni duygulari paylasiyorum. Boyle hissetmen normal ama derecesi onemli. asiri bir kaygi durumun varsa doktoruna belirtebilirsin.

Heyecanlanmak normal değil mi?
Şaka gibi 1 ay sonra doğurmaya başlayacağız.
Ben hala inanamıyorum.
Bazen hamile olduğumu unutuyorum ama göbeğimden fazla uzun sürmüyor hatırlaması😀
43 gün kalmış. Erken doğdu desek tam bir ayım kaldı. Korkuyla karışık heyecan neyle karşılaşacağımı bilememe var.

Katlanan küvete hiç su koyup denediniz mi kızlar, yorumlarda görünce ben denedim biraz su sızdırıyor. Ama normal küvetlere de tıpa koymuşlar onlarda akıtıyordur diye çok önemsemedim. Bu tıpa işi nerden çıktı sanki olmasa da olurdu 😄
Ben almıştım iade suresi gecmeden dusakabine koyup denedik ve akıttığını görünce iade ettim. O yuzden tıpasız kuvet almayi düşünüyorum. Katlanmasa da napalim en azindan akitma korkum olmaz

Abiden kalan tıpalı küvet var bir de ayaklık var hiç akıtma filan yaşamadık ,ayakliktayken altına kova koyup boşaltıyoduk yıkaması rahat oluyor ayaklik tavsiye ederim.File hiç kullanmadım tek basima da yıkadığım oldu zaten oturmaya başlayınca küvette oturarak yikanabiliyor büyüdükce yıkamak daha keyifli cup cup her tarafa su atıyor 😂😂😂

Back
X