- 20 Temmuz 2021
- 84
- 170
- 8
- 34
Anladım canım demekki çok önemli bişey değil , bekleyelim bakalım sonraki kontrolü ,Benim ki de şal yapmış kordonu canım doktorum pek üstünde durmadı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım demekki çok önemli bişey değil , bekleyelim bakalım sonraki kontrolü ,Benim ki de şal yapmış kordonu canım doktorum pek üstünde durmadı
1000 lik izotonik progesteron bide nidilat yapılıyor . Nidilat sonrasında da devam ediyor ben günde 3 kere alıyorum bu hafta hiç ağrım çıkmadı doğuma yalın zamana kadar kullanacakmışımSancı çıkınca ne yapılıyor peki? İlaç mı veriyorlar ?
Artı ciğer geliştirici 2x2 12 saat araylaSancı çıkınca ne yapılıyor peki? İlaç mı veriyorlar ?
Pompayı benim de aklıma düşürdünüz. Çok pahalılar. Manuel Avent baktım otomatiklerle aynı fiyatta.
Sütü boşaltmak lazım diyorlar ben de anlamadım öyle bol bol süt olacak mı ilk günden
1- ikili olduğu için lansinoh aldım ilk doğumda çok memnundumKızlarr alışverişim başlamışken hemen size sorularımı sorayım
1. Göğüs pompası hangi marka alayım? Lansinoh, mamajoo veya kiwi mi? Yoksa hiç bu markalarla bakmayıp direkt Philips avent mi alsam?
2. Yatak olarak yataş marka falan mı aldınız yoksa direkt ebebek te satılan markalar mı?
3. Bebek arabası.. cybex leri çok beğeniyorum ama çok pahalı.. hafif olsun istiyorum bagaja sığsın ama aynı zamanda cybex ler kadar içi rahat olsun istiyorum ama o kadar para vermekte istemiyorum![]()
Hadi gozun aydinHuhu pert bir şekilde geldim sayfalari okuyamadım inşallah kaçırdığım bir şey yoktur .
Yıkama ütüleme yerleştirme kulpları takma işlemi bitti valizin bir kismini hazırladım pijamalarim kuruyunca onları atacam içine bir de bebek için bez pişik kremi bez filan alınca onları koyayim valiz kenarda duruyor aklima geleni atarım gari ama çok yorucu oldu ya yarına sarkmasını dedim çünkü ev toz içinde kaldı yarın süpürmek istiyorum bi
Hadi gozun aydinHuhu pert bir şekilde geldim sayfalari okuyamadım inşallah kaçırdığım bir şey yoktur .
Yıkama ütüleme yerleştirme kulpları takma işlemi bitti valizin bir kismini hazırladım pijamalarim kuruyunca onları atacam içine bir de bebek için bez pişik kremi bez filan alınca onları koyayim valiz kenarda duruyor aklima geleni atarım gari ama çok yorucu oldu ya yarına sarkmasını dedim çünkü ev toz içinde kaldı yarın süpürmek istiyorum bi
Hadi gozun aydinkacirmis olabilecegin sanirim mrch nin sancisi varmis serum takmislardi ama epey oldu son akibeti bilmiyoruz
Klavyeler de kafamız gibiyse demek pırıl pırılUygulama kasiyor bazen kac kere alinti yapiyorum boylebenim klavye hatalarimdan error verior uygulama bile
![]()
Bende almadım çalışmıyorum evdeyim nasılsa diye ihtiyaç durumuna göre bakacağım ucuz birşey değil sonuçta alıpta kullanamamak varBen sütü neden sağmak gerekiyor hala anlamış değilim. Acaba yanlış mı yaptım kızımda.sadece başlarda sütüm gelsin diye sağdım onun dışında hep emzirdim hiç sağma ihtiyacım olmadı ve hiç mastit olmadım acaba sütüm mü azdı anca mı yetti bebeğime.
Bir de işe döndüğümde sağmaya başlamıştım ama kızım biberona alışık olmadığı için ben işteyken içmemiş sütümü, bardakla, kaşıkla bile içmemiş. Ama neyse ki 9 aylıktı ek gıda yeterli geliyordu, sabah okula gitmeden emziriyordum ben gelinceye kadar ek gıda alıyordu eve gelince de hemen emziriyordum.
Benim oglum mesela hep memedeydi ama bosaltamiyordu sanirim memeyi yada bana oyle geliyordu memeler tas gibi olup cok aciyordu sagdikca rahatliyordum ilk zamanlar . Sonra 4 aylikken ise basladim ve duzenli sagmaya basladim bana pompa hep ihtiyac oldu yaniBen sütü neden sağmak gerekiyor hala anlamış değilim. Acaba yanlış mı yaptım kızımda.sadece başlarda sütüm gelsin diye sağdım onun dışında hep emzirdim hiç sağma ihtiyacım olmadı ve hiç mastit olmadım acaba sütüm mü azdı anca mı yetti bebeğime.
Bir de işe döndüğümde sağmaya başlamıştım ama kızım biberona alışık olmadığı için ben işteyken içmemiş sütümü, bardakla, kaşıkla bile içmemiş. Ama neyse ki 9 aylıktı ek gıda yeterli geliyordu, sabah okula gitmeden emziriyordum ben gelinceye kadar ek gıda alıyordu eve gelince de hemen emziriyordum.
1 numara alma ya direk 2 den basla bence. Zaten genelde 3 3.5 doguyorlar hemen de kilo almaya basliyorlar o sebeble 1 cok manidar olmuyor benceŞimdi gençler 1 numara bezden kaç adetli olanı almalıyım ? Elimde patlamasini istemiyorum . Sleepy bionatural alacam en küçük 32 liydi galiba.192 olan çok fazla geldi bana ,siz kaçar adetli aldınız ?
Midene mi baski yapıyor acabaKizlar yan yatarken veya bazı durumlarda otururken midesi anlık bulanan var mı? Bir anda midem bulanıyor ama ayağa kalktığımda duzeliyor.