2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar birley soracağım bu philips avent göğüs kalkanını kaynatsak olurmu? Yada sıcak su içinde bekletmek yeterli olurmu ki? Daha önce nasıl yapıyordum hatırlamıyorum.onuda doğum çantama koyayım dedim.

Huhu pert bir şekilde geldim sayfalari okuyamadım inşallah kaçırdığım bir şey yoktur .

Yıkama ütüleme yerleştirme kulpları takma işlemi bitti valizin bir kismini hazırladım pijamalarim kuruyunca onları atacam içine bir de bebek için bez pişik kremi bez filan alınca onları koyayim valiz kenarda duruyor aklima geleni atarım gari ama çok yorucu oldu ya yarına sarkmasını dedim çünkü ev toz içinde kaldı yarın süpürmek istiyorum bi

Pompayı benim de aklıma düşürdünüz. Çok pahalılar. Manuel Avent baktım otomatiklerle aynı fiyatta.
Sütü boşaltmak lazım diyorlar ben de anlamadım öyle bol bol süt olacak mı ilk günden

Ya bence çok aciliyeti olan bir şey değil ilk günden süt o kadar bola bol gelmiyor.Bebek doymuş olsa bile sık sık emzirmek icap ediyor çünkü çabuk doyduğu gibi çabuk acıkıyor,o nedenle süt anca bebeğe yetecek kadar oluyor.Ben işe başlamaya yakın süt stoğu yaptım ki çok ta iyi oranda sütüm vardı ama anca oğlana yetti .Bebeğin emip memeyi boşaltması ile pompanin boşaltması ayni oranda olmuyor .Ek gıdaya geçince bir memeyi emer diğerini sağardım.

Marka model konusuna gelince ,markaya para vermeyin süt olursa her türlü makina iş görüyor ister manuel ister otomatik .Süt durumuna bakıp ona göre almak mantıklı belki bebeğe anca yetecek sağmak için yeterli gelmeyecek .

Kızlarr alışverişim başlamışken hemen size sorularımı sorayım
1. Göğüs pompası hangi marka alayım? Lansinoh, mamajoo veya kiwi mi? Yoksa hiç bu markalarla bakmayıp direkt Philips avent mi alsam?
2. Yatak olarak yataş marka falan mı aldınız yoksa direkt ebebek te satılan markalar mı?
3. Bebek arabası.. cybex leri çok beğeniyorum ama çok pahalı.. hafif olsun istiyorum bagaja sığsın ama aynı zamanda cybex ler kadar içi rahat olsun istiyorum ama o kadar para vermekte istemiyorum😓😓
1- ikili olduğu için lansinoh aldım ilk doğumda çok memnundum
2-yatak yatal kraft 80*130 ebatında her markada yoktu zaten
3-bebek arabası kuzenimizden kraft travel geldi daha sonra joie baston aldık
bebeğiniz bebek arabasını sevmezse o para sizi üzebilir

Huhu pert bir şekilde geldim sayfalari okuyamadım inşallah kaçırdığım bir şey yoktur .

Yıkama ütüleme yerleştirme kulpları takma işlemi bitti valizin bir kismini hazırladım pijamalarim kuruyunca onları atacam içine bir de bebek için bez pişik kremi bez filan alınca onları koyayim valiz kenarda duruyor aklima geleni atarım gari ama çok yorucu oldu ya yarına sarkmasını dedim çünkü ev toz içinde kaldı yarın süpürmek istiyorum bi
Hadi gozun aydin 🥰🥰 kacirmis olabilecegin sanirim mrch nin sancisi varmis serum takmislardi ama epey oldu son akibeti bilmiyoruz

Hadi gozun aydin 🥰🥰 kacirmis olabilecegin sanirim mrch nin sancisi varmis serum takmislardi ama epey oldu son akibeti bilmiyoruz

Aa hadi bakalım inşallah güzel haberler gelir 🙏
Uygulama kasiyor bazen kac kere alinti yapiyorum boyle 🤭🤭 benim klavye hatalarimdan error verior uygulama bile 🤣🤣
Klavyeler de kafamız gibiyse demek pırıl pırıl 😂😂😂

Ben sütü neden sağmak gerekiyor hala anlamış değilim. Acaba yanlış mı yaptım kızımda. 🤔 sadece başlarda sütüm gelsin diye sağdım onun dışında hep emzirdim hiç sağma ihtiyacım olmadı ve hiç mastit olmadım acaba sütüm mü azdı anca mı yetti bebeğime.
Bir de işe döndüğümde sağmaya başlamıştım ama kızım biberona alışık olmadığı için ben işteyken içmemiş sütümü, bardakla, kaşıkla bile içmemiş. Ama neyse ki 9 aylıktı ek gıda yeterli geliyordu, sabah okula gitmeden emziriyordum ben gelinceye kadar ek gıda alıyordu eve gelince de hemen emziriyordum.

Ben sütü neden sağmak gerekiyor hala anlamış değilim. Acaba yanlış mı yaptım kızımda. 🤔 sadece başlarda sütüm gelsin diye sağdım onun dışında hep emzirdim hiç sağma ihtiyacım olmadı ve hiç mastit olmadım acaba sütüm mü azdı anca mı yetti bebeğime.
Bir de işe döndüğümde sağmaya başlamıştım ama kızım biberona alışık olmadığı için ben işteyken içmemiş sütümü, bardakla, kaşıkla bile içmemiş. Ama neyse ki 9 aylıktı ek gıda yeterli geliyordu, sabah okula gitmeden emziriyordum ben gelinceye kadar ek gıda alıyordu eve gelince de hemen emziriyordum.
Bende almadım çalışmıyorum evdeyim nasılsa diye ihtiyaç durumuna göre bakacağım ucuz birşey değil sonuçta alıpta kullanamamak var

Şimdi gençler 1 numara bezden kaç adetli olanı almalıyım ? Elimde patlamasini istemiyorum . Sleepy bionatural alacam en küçük 32 liydi galiba.192 olan çok fazla geldi bana ,siz kaçar adetli aldınız ?

Benim oglum mesela hep memedeydi ama bosaltamiyordu sanirim memeyi yada bana oyle geliyordu memeler tas gibi olup cok aciyordu sagdikca rahatliyordum ilk zamanlar . Sonra 4 aylikken ise basladim ve duzenli sagmaya basladim bana pompa hep ihtiyac oldu yani

Şimdi gençler 1 numara bezden kaç adetli olanı almalıyım ? Elimde patlamasini istemiyorum . Sleepy bionatural alacam en küçük 32 liydi galiba.192 olan çok fazla geldi bana ,siz kaçar adetli aldınız ?
1 numara alma ya direk 2 den basla bence. Zaten genelde 3 3.5 doguyorlar hemen de kilo almaya basliyorlar o sebeble 1 cok manidar olmuyor bence

Kizlar yan yatarken veya bazı durumlarda otururken midesi anlık bulanan var mı? Bir anda midem bulanıyor ama ayağa kalktığımda duzeliyor.

Back
X