2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Geçmiş olsun Allah şifa versin. Ben ilk kez 15.günde ayağa kalkabilmiştim 18. Günde filan kendimi iyi hissetmeye başlamıştım benimki deltaydı umarım benim gibi olma bian önce atlatırsınız
Teşekkürler. İnşallah çabuk atlattırım. Sana da çok geçmiş olsun çok uzun sürmüş valla.

Merhaba kızlar hepinize teşekkür ederim. Bugün özelden sonra oranın yönlendirmesiyle eğitim araştırmaya gittim. Özel yatmalısın diyerek yönlendirmişti. Malesef tansiyonum hep 130-90 gitti. Nst kan idrar hep tekrarladı. Kanda karaciğer değerlerim yine bozuk çıktı. İdrar, nst ve ultrasonda sorun yok. İdrarda çıksaydı durum daha da acil olurmuş. Hastane bana ya yatış yapabilirsiniz ya da birkaç gün evde tansiyonu düzenli ölç ve bebek hareketi azalması, bulantı, kusma, bilinç kaynı, baş dönmesinden birini yaşarsan hemen gel, yaşamazsan da birkaç gün donra gel dedi. Gerçekten şaşkınım işe gidip geliyordum hiç bir sorunum yoktu tesadüfen tansiyonuma bakayım diyince gördüm. Eğer 38.haftada olsaydım kesin alırlarmış bu tansiyon nedeniyle, bir de multivitamini kesmemi istediler karaciğerime tekrar bakılacak. Devavit falan karaciğer enzimlerini bozuyormuş öylr dedi eğitim araştırma. Onun dışında sorularınızı hemen yanıtlıyorum süreci merak edenlerinizin hemen

Çok geçmiş olsun tansiyonunuz kaç çıkmıştı idrarda protein mi bakıldı bendede tansiyon takibi yapılıyor. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻

Doktorların ölçtükleri hep aynı oldu 130-90. Benim bir gece ölçtüğüm ise 137-105 oldu hatta bunu söylediğimde nasıl gelmezsin geceden dediler. Küçük tansiyonum sınırda özetle. İdrarda protein bakıldı çıkmadı çok şükür o kısım rahatlatıcı zaten bi nebze

Geçmiş olsun canım tansiyon dışında karın ağrısı da mı yapıyormuş, iyi fark edip gitmişsin doktora erkenden.
Evet canım hiç olmadık bir karın ağrısı gelince merak ettim bir de tansiyon ölçeyim dedim yüksek çıkınca ertesi gün hastaneye gittim hatta o an gitmediğim için Şaşırdılar yani. Karın ağrısı belirtilerden biriymiş

Benim gecen seneki preeklampside tam midemin oralarda bi agri olmusti mide gazi sanmistm bi turlu gecmemisti. Midedeki agriyla birlikte omuzlar ve basa dogru agri, sanki omuzlarinizda agirlik varmis gibi bisey olursa dikkat. Benim de o agrinin aksamina tansiyonum gorulmustu

E esraa92 cnm cok gecmis olsn bildigim kadariyla her tansiyonda hemen bebek alinmiyor ilacla normale donebilir durumun insallah iyi haberlerinizi bekliyoruz
Sizin kaçımcı haftanızda olmuştu? Çok teşekkür ederim. Acaba sizde sezeryana aldılar mı hemen, ben evde takip edeceğim birkaç günlüğüne hastanede yatasım yok :(( bir de odalarda başka kişiler de oluyormuş özellikle bu alanla ilgilenen eğitim araştırmada

Sizin kaçımcı haftanızda olmuştu? Çok teşekkür ederim. Acaba sizde sezeryana aldılar mı hemen, ben evde takip edeceğim birkaç günlüğüne hastanede yatasım yok :KK43:( bir de odalarda başka kişiler de oluyormuş özellikle bu alanla ilgilenen eğitim araştırmada
Beni doktor birakmamisti cnm asagi kafeye bile indirtmemisti ama duzelmistim ilaclarla serumla fln ertesi gun. Yatmistm bi muddet, sonra bnm bebekte ztn sikinti vardi kan akislarnda kordonda, son anda beyine giden damarlarda da ters akim baslayinca almislardi. O olmasa ben daha giderdim. ztn dr ben yattiktan 2 gun snr bndan snr derdim bebek, sen iyi oldn demisti. Bebegi takip edebilmek adina tutuyodu hastanede. Bebekte sikinti olmasa tahminimce 2 gun sonra beni hastaneden de taburcu ederdi

Çok geçmiş olsun. Haftanız Allah'tan ileride. Moralinizi bozmayın bebeğiniz karninizda gelişmiştir. Bir iki hafta daha sabretseniz bu süreci atlatmış olursunuz. Merak ettiğim bir kere mi oldu bu durum yoksa daha önce de olmuş muydu (karın ağrısı ve tansiyon yüksekliği)
Karın ağrısı ilk kez pazartesi gününden beri var kesintisiz. Tansiyonu da bu haftaki ölçümümü dün ilk kez akıl ettim ama daha önceki haftalarda ölçümler gayet iyiydi

Aaa karın ağrısı mı bak bunu duymamıştım benm idrarda protein çıkmıştı ama sonra düzeldi şimdi yine tansiyona bakıyorum ara ara peki bebeğin hareketlernde bi farklılık oldu mu cnm merk etme dualarımız seninle zaten Yaşam sınırına geldi çok şükür bebeğin de atlatrsnz inş
Çok teşekkür ederim, karın ağrısı belirtilerden biri olabiliyormuş, mesela asıl ağrı karaciğermiş ama bize yansımadı karın gibi de olabilirmiş. Karaciğer değerlerim hep fırlamış zaten kan tahlilinde, daha 19 gün önce yaptırdığım tahlillerde hiç bir sorun yokken. Bebek hala hareketli ama eğer hareketlerinde azalma olursa hemen gel dediler

Kizlar hastaneden selamlar ✋ idrar yolu enfeksiyonu ve vajinal enfeksiyon yogunlugu ile geldim. Suan hersey rutin nst de kucuk capli sancilar var ama kan sonuclarini bekliyor doktor ona gore karar vericez dedi
Merhaba kızlar hepinize teşekkür ederim. Bugün özelden sonra oranın yönlendirmesiyle eğitim araştırmaya gittim. Özel yatmalısın diyerek yönlendirmişti. Malesef tansiyonum hep 130-90 gitti. Nst kan idrar hep tekrarladı. Kanda karaciğer değerlerim yine bozuk çıktı. İdrar, nst ve ultrasonda sorun yok. İdrarda çıksaydı durum daha da acil olurmuş. Hastane bana ya yatış yapabilirsiniz ya da birkaç gün evde tansiyonu düzenli ölç ve bebek hareketi azalması, bulantı, kusma, bilinç kaynı, baş dönmesinden birini yaşarsan hemen gel, yaşamazsan da birkaç gün donra gel dedi. Gerçekten şaşkınım işe gidip geliyordum hiç bir sorunum yoktu tesadüfen tansiyonuma bakayım diyince gördüm. Eğer 38.haftada olsaydım kesin alırlarmış bu tansiyon nedeniyle, bir de multivitamini kesmemi istediler karaciğerime tekrar bakılacak. Devavit falan karaciğer enzimlerini bozuyormuş öylr dedi eğitim araştırma. Onun dışında sorularınızı hemen yanıtlıyorum süreci merak edenlerinizin hemen
Kızlar çok geçmiş olsun, az daha sabreder inşallah bebişler sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤲

Back
X