Benimde ilk haftası gözüküyor ama aralık sonu hissediyorum benBirçoğumuz ocağın ilk haftasında doğuracağız sanırımBen de hesaplamalarımı buna göre yapıyorum. İnşallah ocağı beklerler
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde ilk haftası gözüküyor ama aralık sonu hissediyorum benBirçoğumuz ocağın ilk haftasında doğuracağız sanırımBen de hesaplamalarımı buna göre yapıyorum. İnşallah ocağı beklerler
![]()
Aralık ortası başlar bence doğumlar ayy çok heyecanlıBirçoğumuz ocağın ilk haftasında doğuracağız sanırımBen de hesaplamalarımı buna göre yapıyorum. İnşallah ocağı beklerler
![]()
Göbeğimde çatlak olmadı henüz kaşınmıyor da, lierac sürüyorum akşamlarıKızlar çatlak durumunuz nasıl bende hiç yok kaşıntıda yok hiç bişey de sürmüyorum acaba diyorum karnımmı büyümüyoröyle aşırı büyük değil bana göre karnım normal, genetik değildir annemin çatlak hep karnı.
hhah ben de dün korkutsam mı diyodm:) aslında seviniyorum hıçkırdığında ciğerleri gelişiyo her hıçkırdığında ohh biraz daha açıldı ciğerleri diyorumPeki benim bebeğimi hıçkırık tuttu kendi kendine nasıl geçirecek diye üzülmem![]()
Benim kız her akşam hıçkırıyor, iyi bir şey değil miydi buPeki benim bebeğimi hıçkırık tuttu kendi kendine nasıl geçirecek diye üzülmem![]()
Sezaryene karar verilirse nasıl olur bilmiyorum ama benim içime hep ocak doğuyor. Maksimum 7'si gibi düşünüyorum nedenseBenimde ilk haftası gözüküyor ama aralık sonu hissediyorum ben
Ben tabiki herkese saygi duyuyorum ama hic oyle ay catlamiyim ay manken gibi olayim kafasinda bir kadin degilimEvet yaa son haftada çatlıyormuş bundan sonra yağlı güreşe çıkar gibi yağlanıyım en iyisi
hayde bree
Amnion siviyi yutup yutup rahatliyorlar oyle dusun su veriyormussun gibi hahahahahahahaPeki benim bebeğimi hıçkırık tuttu kendi kendine nasıl geçirecek diye üzülmem![]()
Benim 7 ocakta doğarsa tam 40 haftalık oluyor. Durur mu bilmem bu kızSezaryene karar verilirse nasıl olur bilmiyorum ama benim içime hep ocak doğuyor. Maksimum 7'si gibi düşünüyorum nedenseO da 39+2 oluyor.
hhah ben de dün korkutsam mı diyodm:) aslında seviniyorum hıçkırdığında ciğerleri gelişiyo her hıçkırdığında ohh biraz daha açıldı ciğerleri diyorum
Benim kız her akşam hıçkırıyor, iyi bir şey değil miydi bu![]()
Hani bizler su içiyoruz nefesimizi tutup geçiriyoruz bazen geçiremiyoruz ya o daha küçük bilemez nasıl geçeceğini diye manyak bir düşünce giriyo gece aklıma napayım uyuyamayıncaAmnion siviyi yutup yutup rahatliyorlar oyle dusun su veriyormussun gibi hahahahahahaha
Neden öyle hissediyosun ki?Benim de çarşamba günü kontrolüm var doktor bugün almalıyız acil diyecek gibi geliyor ne alakaysa öyle doğuyor içime Allah korusun![]()
A aaa tobe tobeee kov o dusunceleri kizzz nerden girdi icineee... Evrene guzel msjlar gonderBenim de çarşamba günü kontrolüm var doktor bugün almalıyız acil diyecek gibi geliyor ne alakaysa öyle doğuyor içime Allah korusun![]()
Ben de aynı durumdayım Avent kullanmıştım ne akla hizmetse verdım gelınımıze, sımdı mycey alacam aynı gorunuyor Avent ıle 39 lıra yorumlarda bıraz Kucuuk demısler ama gıdıp bakacam e bebeektePhilips avent göğüs kalkanı hariç başka marka kalkan alan var mı ? Avent 6 parça gönderiyor diğer markalar da öyle mi acaba? İlk doğumda avent aldım ama birine verdim şimdi onu kullanmak istemiyorum fiyatları da yüksek geldi başka marka mi baksam diyorum .
Merak etme o minnaklarin anne karninda bile bilmedikleri tek sey namaz onada seytanlar komaz ( derler bizde )Hani bizler su içiyoruz nefesimizi tutup geçiriyoruz bazen geçiremiyoruz ya o daha küçük bilemez nasıl geçeceğini diye manyak bir düşünce giriyo gece aklıma napayım uyuyamayınca![]()
Neden öyle hissediyosun ki?
Hareketleri yine azaldı acaba suyu mu azaldı iyice. böyle evhamlar yapıyorum yarın da çantamı hazırliyim nolur nolmazA aaa tobe tobeee kov o dusunceleri kizzz nerden girdi icineee... Evrene guzel msjlar gonder
He tabi cantani hazirla herseye hazirlikli ol maddi manevi derler ya o hesap. O ayri ama artik yerleri cok daraldi hareketleri ondanda kisitli unutma... Ah bu annelik ahhh.Hareketleri yine azaldı acaba suyu mu azaldı iyice. böyle evhamlar yapıyorum yarın da çantamı hazırliyim nolur nolmaz![]()
Hamileyken içime ne doğduysa çıktı, ya da içimden ne geçirip istediysem..diyorum hamilelerin duası tutuyorBenim de çarşamba günü kontrolüm var doktor bugün almalıyız acil diyecek gibi geliyor ne alakaysa öyle doğuyor içime Allah korusun![]()
Ben de aynı durumdayım Avent kullanmıştım ne akla hizmetse verdım gelınımıze, sımdı mycey alacam aynı gorunuyor Avent ıle 39 lıra yorumlarda bıraz Kucuuk demısler ama gıdıp bakacam e bebeekte