- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 108
Biz ocak başı olarak çekeriz başı da diğer kızlar acele etmesin![]()
Benim sıramı alabilirler hiç alınmam

hazır değilim.ben de Ocak tan önce gelecekmiş gibi hissediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz ocak başı olarak çekeriz başı da diğer kızlar acele etmesin![]()
Az kaldı da panik atak oldum artık en ufak ağrıda doğurma moduna giriyorumHem ne malum küvezde kalacakları dur bakalım haftan da ileri maşallah bazı hastaneler 35 dolmadıysa hiçbir sorun yoksa bile küveze alıyormuş önlem amaçlı ama senin 35i geçmene ne kalmış ki şurda![]()
Bende öyle yapıyım o zaman çünkü çok çektim yaradan bu sefer yaşamak istemiyorum aynı sorunlarıbildiğim kadarıyla son haftalar günde iki saat kullanılıyor. aldığın firmaya telefonla ya da maille ulaşırsan onlar seni daha iyi aydınlatır ben işk doğumda kullandım meme ucu yarası yaşamadım gümüş kapak sayesinde. doğumdan 1 ay önce lansinoh merheme başlamıştım ama
sağlıkla kavuştunuz ya bunda da vardır bir hayır belki daha sonrasında başka bir komplikasyon olacaktı hiç üzülmeyanlış ölçüm her bebekte olabilir moralini yüksek tut toparlanınca 3 saatte bir sütünü sağıp topladığın sütleri bebeğine gönderirsin
allah analı babalı büyütsün
Canim çok sağol evet vardır bunda da hayır napalim beklicez sağlıklabildiğim kadarıyla son haftalar günde iki saat kullanılıyor. aldığın firmaya telefonla ya da maille ulaşırsan onlar seni daha iyi aydınlatır ben işk doğumda kullandım meme ucu yarası yaşamadım gümüş kapak sayesinde. doğumdan 1 ay önce lansinoh merheme başlamıştım ama
sağlıkla kavuştunuz ya bunda da vardır bir hayır belki daha sonrasında başka bir komplikasyon olacaktı hiç üzülmeyanlış ölçüm her bebekte olabilir moralini yüksek tut toparlanınca 3 saatte bir sütünü sağıp topladığın sütleri bebeğine gönderirsin
allah analı babalı büyütsün
Ama senin suyun da azdı diye hatırlıyorum o da acil bi durum doğum için. Hem hayırlısı böyleymiş sağ salim doğmuş ya çok şükür Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar ben doğum yaptım. Bebeğim beklenen kilodan fazla doğdu 2400gr. Üzüldüm açıkçası yani pek gelişim geriliği göremedim makat geliş olduğu için olculememis net yani biri perinatolog biri 35yillik doktor biri kendi gittiğim tecrubeli yani şu an yenidoğan yoğun bakımda bebeğim biraz solunum sıkıntısı olmuş
Sağlıkla kavuş canım inşallah..Allah yardımcınız olsunKızlar ben doğum yaptım. Bebeğim beklenen kilodan fazla doğdu 2400gr. Üzüldüm açıkçası yani pek gelişim geriliği göremedim makat geliş olduğu için olculememis net yani biri perinatolog biri 35yillik doktor biri kendi gittiğim tecrubeli yani şu an yenidoğan yoğun bakımda bebeğim biraz solunum sıkıntısı olmuş
Evet inşallah şu an tek sıkıntımiz o ya sağlıkla çıksın inşallah kuzumKilosu iyi masaAllah. Solunum sıkıntısını da en kısa zamanda atlatırcihazlar tam olcemiyo zaten olumsuz düşünme bunda da. Vardır bir hayır canım.
Teşekkür ederim canım çok sağolSağlıkla kavuş canım inşallah..Allah yardımcınız olsun
Evet canım sağlık olsun vardır bir hayır çok sağolAma senin suyun da azdı diye hatırlıyorum o da acil bi durum doğum için. Hem hayırlısı böyleymiş sağ salim doğmuş ya çok şükür Allah analı babalı büyütsün inşallah![]()
Ultrason kagidinin altinda olcumleri verdiyse yazabilir. Bir bakin isterseniz. Hastane sonuc sisteminde de yazabilir bir ihtimal.Ultrason kağıdı verdi bana orda yazmazmi
Gozun aydinEvet canım sağlık olsun vardır bir hayır çok sağol
Canım benim şükür dogmus tehlike atlatılmış gözünüz aydın bundan sonra ikinizde iyileşirsinizEvet canım sağlık olsun vardır bir hayır çok sağol
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsünKızlar ben doğum yaptım. Bebeğim beklenen kilodan fazla doğdu 2400gr. Üzüldüm açıkçası yani pek gelişim geriliği göremedim makat geliş olduğu için olculememis net yani biri perinatolog biri 35yillik doktor biri kendi gittiğim tecrubeli yani şu an yenidoğan yoğun bakımda bebeğim biraz solunum sıkıntısı olmuş
Aynen yaa ben ocak girmeden dogurmasam diyorm evde en azindan 1 haftam olsun dogurmadan once aralikta dogarsa is yerinden hastaneye gecicem direk. Kimse de sen ne zaman birakcan isi demio acaba diorm bnlar benm dogumumu daha ileri tarih mi saniyolar cunku erkek milleti, bgn bi baskasi sordu 1 ayim kaldi dedm yine dayim sen ne zaman birakcan demesi kesin son ana kdr gelecegimi dusunuolar. Valla 25 araliktan snr gelmem en azindan 3 4 ocakta dogururm insallah ozamana kdr dururBiz ocak başı olarak çekeriz başı da diğer kızlar acele etmesin![]()
Gozun aydin hemen cikar kuvezden merqk etme insallah allah anali babali buyutsn guzel gunlerde sagliklaKızlar ben doğum yaptım. Bebeğim beklenen kilodan fazla doğdu 2400gr. Üzüldüm açıkçası yani pek gelişim geriliği göremedim makat geliş olduğu için olculememis net yani biri perinatolog biri 35yillik doktor biri kendi gittiğim tecrubeli yani şu an yenidoğan yoğun bakımda bebeğim biraz solunum sıkıntısı olmuş
Çok sağol canımGozun aydinSaglikla kavusun insallah
![]()
Çok sağol canım inşallahCanım benim şükür dogmus tehlike atlatılmış gözünüz aydın bundan sonra ikinizde iyileşirsiniz![]()
Amin canım çok sağol inşallahGözün aydın Allah analı babalı büyütsünumarım tez zamanda kavuşursunuz miniginle
![]()
İnşallah umudumuz o yönde çok teşekkür ederimGozun aydin hemen cikar kuvezden merqk etme insallah allah anali babali buyutsn guzel gunlerde saglikla