- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 38
Hayirli olsn cnm nasi ciktti gelisimi iyi insallah dimiMaşallah size canim. ben de bebeğimi gördüm çok mutlu oldum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsn cnm nasi ciktti gelisimi iyi insallah dimiMaşallah size canim. ben de bebeğimi gördüm çok mutlu oldum![]()
tontiş olmuş maşallah. :)
38+5 gibi gelecek o halde. hayırlısıyla gelsinler.
Çok geçmiş olsun, sıkı beslenin, bol protein meyve yemeye çalışın, benimde eşim pozitif çıktı, bugün 4. Günümüz yarın bende test vericem, oğlum evde oda geceleri ateşleniyo, eşimden korunuyorum ama çocuğu yalnız bırakamıyorum, ateş takibi, terlemesi, benim bir bardak su alacak halim yokken şimdi günde üç öğün yemek hazırlamak çok zorluyor, akşam baktım karnım inmiş resmen, çok ağrım var, erken doğurmaktan korkuyorumsagol canısı
Allahım psikolojikmen çökmeyeyim
Cocuklar okula gidemeyecek
En cok onu kafama takıyorum
Heryerim dökülüyor
Kemiklerim sızlıyor
İlacları kullanmam
Gecen test yaptığımda dr ilac kullanma demisti
O kadar gezdim bisey olmadi
Kac zamandir wvde oturuyorum
Nasıl oldu bu is anlamadım
Oyy maşallah kuzuya hayırlısıyla geln inşallahEvet 2544 Gr olmuş minnakyanaklı olacak dedi
dedim doktor hanım eşimi ve beni görüp çocuğumuzun yanaksiz olmasını düşünmeniz beni üzer
36 da çağırdı tekrar o gün randevu verecek Ocak ayının 5-6-7 si gibi yaparız dedi .Bebek hala yatay duruyor.Eski dikiş yerlerin zayıfmis bebek aşağı indikçe basi yapar ağrın olur dedi velhasıl haberler böyle bundan sonra da fazla hareketli hayatın olmasın dinlen dedi
Çok şükür haftasiyla uyumla. Herşey yolunda dedi doktor sadece yine ultrasonda kasılma görüldü. Bu sebeple progestan kullanmaya devam et dedi canim.Hayirli olsn cnm nasi ciktti gelisimi iyi insallah dimi
Size de çok geçmiş olsun canım.Çok geçmiş olsun, sıkı beslenin, bol protein meyve yemeye çalışın, benimde eşim pozitif çıktı, bugün 4. Günümüz yarın bende test vericem, oğlum evde oda geceleri ateşleniyo, eşimden korunuyorum ama çocuğu yalnız bırakamıyorum, ateş takibi, terlemesi, benim bir bardak su alacak halim yokken şimdi günde üç öğün yemek hazırlamak çok zorluyor, akşam baktım karnım inmiş resmen, çok ağrım var, erken doğurmaktan korkuyorum
Bence yeterli gibi canımŞimdi yavrular çantayı son kez kontrol ettim
3 tam takım hastane çıkışı ( bez dahil )
1 penye battaniye
1 kundak
1 kalın battaniye
20-25 adet 1 numara bez
3 alt açma bezi
1 paket Islak mendil
Pişik kremi
ANNE İCİN;
1 takım gecelik
1 takım pijama
1 sabahlık
1 pijama altı
3 külot
1 emzirme sütyeni
1 kalın hırka
1 meme ucu kremi
10 adet ped
Bunlar şu an valizin içinde olan şeyler eksik fazla gördüğünüz var mı ? Kendim için bir kaç şey daha koyacam ama son dakika olsa da olur rimel eyelinet filan![]()
Terlik yokŞimdi yavrular çantayı son kez kontrol ettim
1 penye battaniye
1 kundak
1 kalın battaniye
20-25 adet 1 numara bez
3 alt açma bezi
1 paket Islak mendil
Pişik kremi
ANNE İCİN;
1 takım gecelik
1 takım pijama
1 sabahlık
1 pijama altı
3 külot
1 emzirme sütyeni
1 kalın hırka
1 meme ucu kremi
10 adet ped
Bunlar şu an valizin içinde olan şeyler eksik fazla gördüğünüz var mı ? Kendim için bir kaç şey daha koyacam ama son dakika olsa da olur rimel eyelinet filan![]()
Çok geçmiş olsun canım, inşallah hemen atlatırsınsagol canısı
Allahım psikolojikmen çökmeyeyim
Cocuklar okula gidemeyecek
En cok onu kafama takıyorum
Heryerim dökülüyor
Kemiklerim sızlıyor
İlacları kullanmam
Gecen test yaptığımda dr ilac kullanma demisti
O kadar gezdim bisey olmadi
Kac zamandir wvde oturuyorum
Nasıl oldu bu is anlamadım
Terlik yok![]()
Bizim hastanede de ziyaretçi yasak. Zaten hastaneye gelmesin kimse demiştim. Yakın zamanda doğuran bir arkadaşımın bebeği yenidoğan virüsüne yakalanmış. Yoğun bakımda kaldı. Doktoru 3 ay kimseyi eve almayacaksın dedi. Bende korktum açıkçası. Bebeği kalabalık ortamdan uzak tutmak ve kimsenin kucağına vermemek lazım. Maskesiz asla zaten. Çünkü o virüsün tedavisi ilacı yokmuşBu arada doktora sordum ziyaretçi durumunu yasak ama hastane bu konuda bir şey yapamıyor ne yazik ki dedi .Lohusa bir kadın,yeni doğmuş bir bebek normal zamanda bile ziyaretini uygun bulmuyorum dedi .Yoğun bakıma gitmek zorunda olan çok bebe olmuş Allah korusun .Yine oda süslüyorlar ama annelerimiz dedi .Velhasıl ben ziyaretin yasak olduğunu söyleyecem odayı da süslemeyi düşünmüyodum zaten kapı süsü ve balon olacak sadece.İkram filan hic bir şey yapmayacam.Günü belli olunca suit odaları var onlardan ayarlamaya çalışacaz.
Ahahah yakalarım böyle
Merve ya
Halbuki ne kadar çok konuşuldu di mi ama nasıl unuttum![]()
Bizim hastanede de ziyaretçi yasak. Zaten hastaneye gelmesin kimse demiştim. Yakın zamanda doğuran bir arkadaşımın bebeği yenidoğan virüsüne yakalanmış. Yoğun bakımda kaldı. Doktoru 3 ay kimseyi eve almayacaksın dedi. Bende korktum açıkçası. Bebeği kalabalık ortamdan uzak tutmak ve kimsenin kucağına vermemek lazım. Maskesiz asla zaten. Çünkü o virüsün tedavisi ilacı yokmuş
Ahahah yakalarım böyle
Şaka bir yana çanta gayet ideal gereksiz birşey yok emzik vermeyi düşünüyorsan onu koy bebiş için çorap senin içinde çorap ve yedek üst yada atlet koy istersen terlemelere karşı
Nö tablet kitap almaAynen ya milletimiz de anlayış yok ki ama ben katiyim bu konuda taviz vermem
Kendime atlet almayacaktım çok sıcak olacak bende ekstra terleyecem ama belki 1 tane eklerim olmadi ,çorap koydum kendime patikte .Bebeye 3 tane koydum resmen tatile gidiyorum gibi tablet ve kulaklığımi kitabımı alsam akşam okur film izler miyim![]()
Yavrucum kendine gogus kalkani veya su gumus kapaklardan alsana. Bak ben kalkanla kurtuldum o acilardan. Gumus kapaklardan da memnun olanlar var. Ilk emzirmeden itibaren tak bak tavsiyeme kulak ver. Kremler tek basina hicbir ise yaramiyor.Şimdi yavrular çantayı son kez kontrol ettim
1 penye battaniye
1 kundak
1 kalın battaniye
20-25 adet 1 numara bez
3 alt açma bezi
1 paket Islak mendil
Pişik kremi
ANNE İCİN;
1 takım gecelik
1 takım pijama
1 sabahlık
1 pijama altı
3 külot
1 emzirme sütyeni
1 kalın hırka
1 meme ucu kremi
10 adet ped
Dogumdan sonra deli gibi terleniyo mutlaka atlet koy cantana canim. Ben ensem sirtim sirilsiklam.uyaniyodum gece bile degistiriyosun.Aynen ya milletimiz de anlayış yok ki ama ben katiyim bu konuda taviz vermem
Kendime atlet almayacaktım çok sıcak olacak bende ekstra terleyecem ama belki 1 tane eklerim olmadi ,çorap koydum kendime patikte .Bebeye 3 tane koydum resmen tatile gidiyorum gibi tablet ve kulaklığımi kitabımı alsam akşam okur film izler miyim![]()
Benim inşallah ilk bebeğim olacağı için çanta konusunda yorum yapamıyorum ama sen sezeryan olacaksın biliyorum ve pijama koymuşsun, giyilebiliyo mu pijama? Ben gecelik sevmem pijama insanıyım normalde ama 2 tane gecelik aldım sadece pijama almadım. sen yazınca bi de pijama alıp koyasım geldi=)Şimdi yavrular çantayı son kez kontrol ettim
1 penye battaniye
1 kundak
1 kalın battaniye
20-25 adet 1 numara bez
3 alt açma bezi
1 paket Islak mendil
Pişik kremi
ANNE İCİN;
1 takım gecelik
1 takım pijama
1 sabahlık
1 pijama altı
3 külot
1 emzirme sütyeni
1 kalın hırka
1 meme ucu kremi
10 adet ped
Yavrucum kendine gogus kalkani veya su gumus kapaklardan alsana. Bak ben kalkanla kurtuldum o acilardan. Gumus kapaklardan da memnun olanlar var. Ilk emzirmeden itibaren tak bak tavsiyeme kulak ver. Kremler tek basina hicbir ise yaramiyor.
Dogumdan sonra deli gibi terleniyo mutlaka atlet koy cantana canim. Ben ensem sirtim sirilsiklam.uyaniyodum gece bile degistiriyosun.