2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Esim agliyordu nerdeyse.🤦🤦 Ne o ne ben henuz doguma hazir degiliz sanirim gercekten korktum. Dogumu birak verdigi bilgi bence korkunc su fazlaliliglyla ilgili 🤦 insallah perinatolog 2 h daha bekleyebiliriz der umudum o yonde. Nst de bi ara kalp atisi 70 68 lere dustu hemen hemsireye yapistim ne oluyor di yy e meger suyum fazla oldugundan bebek daha cabuk kayarmis aletin altindan ondan olurmus. Hayirlisi artik saglikla gelsinde gerisi onemsiz.... Gece son bi bavuluma flan bakayim da yarin ola hayir ola
Canım telaş yapmayın, hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah, sağlıkla gelsin bebiş ❤️🐣

Kizlar evim yakin oldugundan bu gece eve gidiyorum nst sonucu cok kotu cikmadi. Gece herhangi bir anomalikte bekleme hemen gel dedi. ama yarin sabah perinatolog gorup karar verecekmis
Hakkınızda en hayırlısı olsun canım sağ salim bebeğini kucağına al insallah 🥰verilmiş sadakaniz varmış ki erken farkedildi dualarım sizinle

😞 sagol canısı
Allahım psikolojikmen çökmeyeyim
Cocuklar okula gidemeyecek
En cok onu kafama takıyorum
Heryerim dökülüyor
Kemiklerim sızlıyor 😞
İlacları kullanmam
Gecen test yaptığımda dr ilac kullanma demisti
O kadar gezdim bisey olmadi
Kac zamandir wvde oturuyorum
Nasıl oldu bu is anlamadım
Bacım çok geçmiş olsun bende hastayım kemiklerim kırılıyor corona mıyım bilmiyorum doktora gitmedim kendimi karantinaya aldım kan sulandırıcı kullanıyorum zaten bende hiç dışarı çıkmıyorum eşim getirdi desem onda sıkıntı yok gayet iyi

Esim agliyordu nerdeyse.🤦🤦 Ne o ne ben henuz doguma hazir degiliz sanirim gercekten korktum. Dogumu birak verdigi bilgi bence korkunc su fazlaliliglyla ilgili 🤦 insallah perinatolog 2 h daha bekleyebiliriz der umudum o yonde. Nst de bi ara kalp atisi 70 68 lere dustu hemen hemsireye yapistim ne oluyor di yy e meger suyum fazla oldugundan bebek daha cabuk kayarmis aletin altindan ondan olurmus. Hayirlisi artik saglikla gelsinde gerisi onemsiz.... Gece son bi bavuluma flan bakayim da yarin ola hayir ola
Çok şükür ki erken fark edilmiş. Haftan baya ileri umarım sorunsuz kucağına alırsın meleğini.
Bende korktum şimdi son kontrolde benimde suyum biraz fazla çıkmıştı üstelik şeker sorunumda yoktu tatlı yeme meyveyide gündüzleri ye sadece diye uyarmıştı dikkat etmeye çalışıyordum ama böyle bir tehlikeden haberim yoktu. Kontrolüm cuma günü zaman geçmez artık bana.
Rabbim korusun yavrularımızı

Gunaydin guzel hamisler
Kovid olan arkadaşlar
Hic bir ilac kullanmadınız mı acaba?
Pozitif olduktan sonra nasìl bir surec isledi
Eve filan geliyorlar mi
Kan sulandirici kullandiriyolar
Mi acaba?
Çok geçmiş olsun canım zerdecalli süt icmeni tavsiye ederim. Tabi zerdecalli doktoruna sorsan iyi olur. Rabbim bol şifa versin.

Canım çok geçmiş olsun öncelikle olumlu düşün. En önemli şey moral. Haftan ileride zaten endişelenme bebeğin de sen de iyi olursun. C vitamini al, dinlen yorma kendini. Ayrıca erkek bebeklerle ne alakası var sen milletin dediğine bakma. Herkes bir şey söylüyor. Bu hastalık bağışıklılığının ne kadar güçlü olduğuna bakar. Cinsiyetle yaşla şunla bunla alakası yok.
Delta varyantini hamileler ağır geçiriyormuş 😬
Allahim ins bunla gelmis gecmis olur
Haber izledik izleyeceğimiz canım
Cocuklar duyunca izlwdikleri haberlerin etkisine oturup ağladı 😃
İyi olucaz ins
Sabahki psikolojiden çıktım birZ♥️
Cok geçmiş olsun endiselenme insallah hafif atlatırsın moralini ve bağışıklığını güçlü tutmaya çalış

@Statusahibi çok geçmiş olsun canım, inşallah hafif atlatırsın 🤲

Çok geçmiş olsun canım 🥺
Cok teşekkür ederim bacimsularim🥰
Çok geçmiş olsun canım. Ben de 7. Ayda covid geçirdim. Herhangi bir ilaç kullanmadım bol bol dinlendim. Bir de iştahım olmamasına rağmen zorla yemek yedim o beni biraz dinç tutmuştu. Hafif şeylerden mutlaka besinini almanı öneririm. Zencefil kullanmıştım bir de o da iyi gelmişti diye düşünüyorum. Ama asıl önemli tavsiyem; haberleri seyretme. Orada gebelerin covid süreci hakkında illa bir korku salıyorlar. Benim psikolojimi o dönem o haberlee bozmuştu. Hüngür hüngür ağlıyordum bebeğimi göremeyeceğim diye. Aman dikkat.
Cok gecmis olsun canım sizede♥️
Gece yatmadan zencefilli süt iceyim
Öksürük zorluyor biraz bebemle beni
Çok geçmiş olsun, sıkı beslenin, bol protein meyve yemeye çalışın, benimde eşim pozitif çıktı, bugün 4. Günümüz yarın bende test vericem, oğlum evde oda geceleri ateşleniyo, eşimden korunuyorum ama çocuğu yalnız bırakamıyorum, ateş takibi, terlemesi, benim bir bardak su alacak halim yokken şimdi günde üç öğün yemek hazırlamak çok zorluyor, akşam baktım karnım inmiş resmen, çok ağrım var, erken doğurmaktan korkuyorum
Oyyy oyyy benim eşim iyi şükür
İzin aldı o bakıyor sagolsun
Cok cok gecmis olsun canım
Kolauca atlatiriz ins ikimizde 🤲♥️
Çok geçmiş olsun canım, inşallah hemen atlatırsın
Sagol bacimsu
Amin ins 🤲♥️

Kizlar evim yakin oldugundan bu gece eve gidiyorum nst sonucu cok kotu cikmadi. Gece herhangi bir anomalikte bekleme hemen gel dedi. ama yarin sabah perinatolog gorup karar verecekmis
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah güzle haberler alırsın. Olmasa bile haftan ileride burada erken doğum yapıp kucağına bebislerini alanlar var.

Guzel dualariniz icin herbirinize cok tesekkur ederim kizlar 🙏 yarin ola hayir ola diyorum soku attim uzerimden daha sakin ve makul dusunuyorum. Perinatolog bence ski bir diet ve 3 gun takipli sekilde karar verecegine inaniyorum neden bilmiyorum yarin cenem dusmezse bilin ki dogurdum 🤭🤭 sabah 11 e kadar hbr vermis olurum sizlere... Dualarinizi eksik etmeyin 😘😘

Oyy bacımsu
Hadi hayırlısı olsun
Birgun birgundur
Tehlikeli vakitte degilsiniz artık siz
Sağlıcakla gelsin ins
Cok heyecanlı ♥️♥️♥️
Bacım çok geçmiş olsun bende hastayım kemiklerim kırılıyor corona mıyım bilmiyorum doktora gitmedim kendimi karantinaya aldım kan sulandırıcı kullanıyorum zaten bende hiç dışarı çıkmıyorum eşim getirdi desem onda sıkıntı yok gayet iyi
Oyy bacımm
Bende de kimsede sıkıntı yok
Bir haftadir evdeyimde
Birisi bulaştırdı ama köftehoru tespit edemiyorum
Cok gecmis olsun
Sende iyi bak kendine♥️♥️
Çok geçmiş olsun canım zerdecalli süt icmeni tavsiye ederim. Tabi zerdecalli doktoruna sorsan iyi olur. Rabbim bol şifa versin.
Sagol kuzu
İceyim gece dr um zencefil kullanabilirsin demisti

Guzel dualariniz icin herbirinize cok tesekkur ederim kizlar 🙏 yarin ola hayir ola diyorum soku attim uzerimden daha sakin ve makul dusunuyorum. Perinatolog bence ski bir diet ve 3 gun takipli sekilde karar verecegine inaniyorum neden bilmiyorum yarin cenem dusmezse bilin ki dogurdum 🤭🤭 sabah 11 e kadar hbr vermis olurum sizlere... Dualarinizi eksik etmeyin 😘😘

Tüm hazırlıklarını yaptın mı ne olur ne olmaz

Kizlar bende kontrole geldim bebegin kilosunu soylemedi ama suyu fazla ve bebegi 38+ kusur olcuyorum dedi
Suyu fazla oldugundan ani bebek ölumu olabilir nst sonucuna gore doguma alabilirim dedi nst de sira var kalbim agzimda atio 🤦🤦 bebek donmus bu arada nst sonucuna gore suni ile normal dogum planlariz dedi ben şok ben iptal 🤦🤦 yarim saat sonra nst ye giricem
Ay çok üzüldüm inşallah her şey yolundadır. Böyle doğuma gerek kalmaz. Güzel haberlerini bekliyoruz 🙏

Delta varyantini hamileler ağır geçiriyormuş 😬
Allahim ins bunla gelmis gecmis olur
Haber izledik izleyeceğimiz canım
Cocuklar duyunca izlwdikleri haberlerin etkisine oturup ağladı 😃
İyi olucaz ins
Sabahki psikolojiden çıktım birZ♥️

Cok teşekkür ederim bacimsularim🥰

Cok gecmis olsun canım sizede♥️
Gece yatmadan zencefilli süt iceyim
Öksürük zorluyor biraz bebemle beni

Oyyy oyyy benim eşim iyi şükür
İzin aldı o bakıyor sagolsun
Cok cok gecmis olsun canım
Kolauca atlatiriz ins ikimizde 🤲♥️

Sagol bacimsu
Amin ins 🤲♥️
Amin canım inşallah çabucak geçer gider, 🤲

Tüm hazırlıklarını yaptın mı ne olur ne olmaz
Yaptim ama son bi bakis aticam oglumun uyumasini bekliyorum evdeki konusmalar haliyle anliyor epey bi kiskanclik krizinde bavulu acip gorsun istemiyorum daha buyuk krizler cikmamasi icin 🤭🤭
Hic kiskanclik yapmiodu ama cevre sagolsun pabuc dama yok bilmem ne mahvettiler el birligi ile... oglumun zamana ihtiyaci var biraz .duzelir bir an once insallah

Kizlar bende kontrole geldim bebegin kilosunu soylemedi ama suyu fazla ve bebegi 38+ kusur olcuyorum dedi
Suyu fazla oldugundan ani bebek ölumu olabilir nst sonucuna gore doguma alabilirim dedi nst de sira var kalbim agzimda atio 🤦🤦 bebek donmus bu arada nst sonucuna gore suni ile normal dogum planlariz dedi ben şok ben iptal 🤦🤦 yarim saat sonra nst ye giricem
Canım insallah sağ salim alırsınız kucağınıza endişelenmeyin panik yapmayın herşey olacağını varır. 😘😘

Sen nasıl oldun canım, bebek nasıl?
Sütün geldi mi?
Bizim bebek sarılık oldu. Çok yüksek değil ama hastaneden beraber çıkamadık inşallah bu gece taburcu edecekler. Bir de çocuk doktoru bingildagi küçük takip edelim dedi başka bir şey de demedi. İnternetten bakınca,kötü şeyleri okuyunca çok üzüldüm. Biraz biraz gelen sütüm de gitti ama şimdi yine gelmeye başladı. Bebeğe yetmez mama takviyesi yapılıyor ama bugünüme de şükür. Moral bozmak yok kızlar doğumdan sonra süt gerçekten gidiyormuş.

Bizim bebek sarılık oldu. Çok yüksek değil ama hastaneden beraber çıkamadık inşallah bu gece taburcu edecekler. Bir de çocuk doktoru bingildagi küçük takip edelim dedi başka bir şey de demedi. İnternetten bakınca,kötü şeyleri okuyunca çok üzüldüm. Biraz biraz gelen sütüm de gitti ama şimdi yine gelmeye başladı. Bebeğe yetmez mama takviyesi yapılıyor ama bugünüme de şükür. Moral bozmak yok kızlar doğumdan sonra süt gerçekten gidiyormuş.
Oglumun bingildagida erkenden kapandi canim dogdugunda da biraz kucuktu ayni sekilde takip edelim demislerdi hamdolsun skinti olmadi icin biraz ferahlasin diye anlatiyorum. Uzme kendini allahin izni ile hic bisi yoktur 🙏🙏 saglikla bebegine kavus insallahh

Oglumun bingildagida erkenden kapandi canim dogdugunda da biraz kucuktu ayni sekilde takip edelim demislerdi hamdolsun skinti olmadi icin biraz ferahlasin diye anlatiyorum. Uzme kendini allahin izni ile hic bisi yoktur 🙏🙏 saglikla bebegine kavus insallahh
İnşallah. Çok teşekkür ederim. Kötü bir şey olmayacağına inanıyorum artık ama o zaman kesin kötü bir şey var diye çok yiprattim kendimi.

Sen de bozma moralini canım çok duymuşluğum var çevremden yok bıngıldağı küçükmüş yok bıngıldağı erken kapandı falan aylık ölçümlerde baş çevresi düzenli büyüyorsa hiçbir sıkıntı olmaz canım inşallah şimdiden moralini bozma.
Bebeğin çıkınca bol bol emziririsin hatta ten teması yaparak emzir canım gelir sütün merak etme. Benim de 4.gün anca gelmişti ilkinde.

İnşallah. Çok teşekkür ederim. Kötü bir şey olmayacağına inanıyorum artık ama o zaman kesin kötü bir şey var diye çok yiprattim kendimi.
İnternetten arastirinca insan gercekten kotu oluyor cunku insanin burnu aksa kanser olabilirziniz diye ibareler cikiyor hakkaten ben artik bir cok seyi arastirmayi biraktim asabim bozuluyor. Tabikide rndise etmekte cok cok haklisin bize konusmak dile kolay geliyor iste... Tek yapabildigimiz destek teselli yasanilan ornekler vb

Back
X