2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Delta varyantini hamileler ağır geçiriyormuş 😬
Allahim ins bunla gelmis gecmis olur
Haber izledik izleyeceğimiz canım
Cocuklar duyunca izlwdikleri haberlerin etkisine oturup ağladı 😃
İyi olucaz ins
Sabahki psikolojiden çıktım birZ♥️

Cok teşekkür ederim bacimsularim🥰

Cok gecmis olsun canım sizede♥️
Gece yatmadan zencefilli süt iceyim
Öksürük zorluyor biraz bebemle beni

Oyyy oyyy benim eşim iyi şükür
İzin aldı o bakıyor sagolsun
Cok cok gecmis olsun canım
Kolauca atlatiriz ins ikimizde 🤲♥️

Sagol bacimsu
Amin ins 🤲♥️
Cnm yazmistim ama bi arkadasim delta pldu 7 aylikken cok sukur evde atlatti. Bebek de gayet iyi merak etme. Bol dinlen ve sebze meyve tuket. Cok gecmis olsun aglasmayin ayol genc kadinsin merak etme h8cbisi olmaz. Ben haberlerdeki felqket senaryolarini izlemiyorum coktan biraktim haber izlemeyi.. siz de birakin cok rahat.

Yaptim ama son bi bakis aticam oglumun uyumasini bekliyorum evdeki konusmalar haliyle anliyor epey bi kiskanclik krizinde bavulu acip gorsun istemiyorum daha buyuk krizler cikmamasi icin 🤭🤭
Hic kiskanclik yapmiodu ama cevre sagolsun pabuc dama yok bilmem ne mahvettiler el birligi ile... oglumun zamana ihtiyaci var biraz .duzelir bir an once insallah
Ay askolsun ya millet ne bosbogaz. Sen duzeltirsin onun moralini annesi.

İlk gebeliğim olduğu için kaç dakikada bir olduğunu ayırt edemiyorum sanırım ama dediğim gibi biraz daha bekleyip acile gidecegim geçmezse. İnşallah vaktinde ve zamanında doğururuz hepimiz.
Bence de gecmezse git istersen. Biraz sol yanina falan uzan belki iyi gelir

İlk zamanlar zorlanacağız canım yapacak bir şey yok bu konuda, doğaları gereği kıskanacaklar, daha kıskanmayan çocuk görmedim.
Ben çok sevdiği uzun zamandır istediği pahalı bi oyuncak vardı onu aldık, sakladık, doğumda onu vereceğiz kızıma.
Sonra bebek bakımına elinden geldiği kadar ortak etmeye çalışacağım. Ayağında sallamaya hevesleniyor, oyuncak bebek gibi onu yaptırırım 😂
İşte bezini getirir misin kızım, bez değiştirirken ayaklarını tutar mısın kızım gibi basit şeylerle ortak ederim.
Her gece uyurken anlatıyorum, hayaller kuruyoruz bebekle ilgili yapacaklarımızı konuşuyoruz falan.
Görsen, konuşmalarını dinlesen tam bir abla dersin 😂 ama ben farkındayım içten içe fena kıskanıyor.
İnşallah en az hasarla atlatırız bu krizleri :KK43:
Ya sen yazinca aklima geldi yanlis anlama da bu kardesler arasindaki mahremiyet konusunu nasil yapcaz. H8c arastirmadim direk aklima geldi. Cinsiyet farki onemli degil ama bez degistirirken fln gormesi acaba normal mi hic bilemedim. Ister istemez tabi gorur de dogrusu nedir ki..

Ya sen yazinca aklima geldi yanlis anlama da bu kardesler arasindaki mahremiyet konusunu nasil yapcaz. H8c arastirmadim direk aklima geldi. Cinsiyet farki onemli degil ama bez degistirirken fln gormesi acaba normal mi hic bilemedim. Ister istemez tabi gorur de dogrusu nedir ki..
Bez degistirirken gormemesi imkansiz simdi yanina gelmede denmez benimde kafamda bu soru yikarken vs yanina gelmek isteyecek o sebeble mecbur gorecek ancak mesela benim ki suan kiz erkek ayrimini kizlarin pipisi icerde diye biliyor ama nasil olacak bilmiyorum. Mesela benim 3 abimm var ( yas farklarimiz cok ama en kucugu ile 8 12 ve 16 ) annem beni asla yanlarinda degistirmemis altimi. Nasil olacak bilmiyorum

Benim de sen yazınca aklıma geldi canım o kısmı hiç düşünemedim. Erkek yeğenimin bezini değiştirirken dikkat ediyordum ama evde sürekli bunu yapmam gerekecek, zaten kızımın bezini bile uluorta değiştirmezdim farklı bi odaya geçerdim, sanırım kızıma izah edip o şekilde ilerlemek daha doğru olacak ya da sakladıkça sakındıkça daha da merak oluşturabilir mi doğrusunu bi araştırmak lazım.

İlk gebeliğim olduğu için kaç dakikada bir olduğunu ayırt edemiyorum sanırım ama dediğim gibi biraz daha bekleyip acile gidecegim geçmezse. İnşallah vaktinde ve zamanında doğururuz hepimiz.
Canım ciddi bi anormallik hissedince gidin mutlaka
Baktirmanin zarari olmuyor🥰
Cnm yazmistim ama bi arkadasim delta pldu 7 aylikken cok sukur evde atlatti. Bebek de gayet iyi merak etme. Bol dinlen ve sebze meyve tuket. Cok gecmis olsun aglasmayin ayol genc kadinsin merak etme h8cbisi olmaz. Ben haberlerdeki felqket senaryolarini izlemiyorum coktan biraktim haber izlemeyi.. siz de birakin cok rahat.
Valla ya felaket senaryoları 🤦🏼‍♀️
7. Aydan sonra bağışıklık düşüyormuş
Cok dqha dikkat etmek lazim beslenmeye vs
İns bacım bizde iyi olup atlatacağız 🤲

Kizlar hastane cantami yeniden elden gecirdim sayayim eksik bisi varsa akil verin heyecan basti yeniden canta vs yapinca
Bebek icin ;
Biri 10 lu takim ( hastane cikisi denilen) olmak uzere toplam eldivenli corapli bereli agiz mendilli 5 adet takim
İslak medil
Bez ( 2 no 1 paket )
Biberon emzik ( gerekmedikce kullanmayacagim ama bulunsun )
Sac bandi
2 muslim ortu
1 nohut battaniye orta kalinlikta
1 kundak modeli kalin battaniye
Alt acma ortusu
Kendim icin ;
2 gecelik 1 sabahlik
1 sabahlikli pijama takimi
3 cift corap
3 atlet kilot
Depent
İslak mendil
10 lu maske
Kagit havlu
Kolonya
Tarak
Eksik yok gibi sanki 🤔
Allah hepimize agiz tadiyla kullanmayi nasib etsin 🤲🤲

Kizlar hastane cantami yeniden elden gecirdim sayayim eksik bisi varsa akil verin heyecan basti yeniden canta vs yapinca
Bebek icin ;
Biri 10 lu takim ( hastane cikisi denilen) olmak uzere toplam eldivenli corapli bereli agiz mendilli 5 adet takim
İslak medil
Bez ( 2 no 1 paket )
Sac bandi
2 muslim ortu
Alt acma ortusu
Kendim icin ;
2 gecelik 1 sabahlik
3 cift corap
3 atlet kilot
Depent
İslak mendil
10 lu maske
Kagit havlu
Kolonya
Tarak
Eksik yok gibi sanki 🤔
Bak ya sende unutmuşsun hani terlik 🤣🤣

Bebek icin ;
İslak medil
Bez ( 2 no 1 paket )
Sac bandi
2 muslim ortu
Alt acma ortusu
Kendim icin ;
2 gecelik 1 sabahlik
3 cift corap
3 atlet kilot
Depent
İslak mendil
10 lu maske
Kagit havlu
Kolonya
Tarak
Eksik yok gibi sanki 🤔
Bu arada aldıysan göğüs pompası, kalkanı , emzirme sütyeni bunlar eksik gördüklerim bebiş için herşey ideal 🧿❤️
Kız çok heyecanlandim ya bennnn 😍😂

Bu arada aldıysan göğüs pompası, kalkanı , emzirme sütyeni bunlar eksik gördüklerim bebiş için herşey ideal 🧿❤️
Kız çok heyecanlandim ya bennnn 😍😂
Pompam var kararsizim cok ihtiyac olursa gelir alirlar diye dusundum kalkan almadim sutyende takmam gibi dusunuyorum ama koysammi dur yarin eve gelirsem koyayim 🤭🤭

Pompam var kararsizim cok ihtiyac olursa gelir alirlar diye dusundum kalkan almadim sutyende takmam gibi dusunuyorum ama koysammi dur yarin eve gelirsem koyayim 🤭🤭
Ev yakınsa evde bırak ama bulabilecekleri bir yerde hazırda dursun sonra elleri ayakları birbirine dolaşır 😂
Koydum koydum kiz yazmayi unutmusum bavulun en bas kosesinde hemde hahahahahaha hic gulecegim yoktu cok yasa
Terlik kırmızı çizgimiz 😂

Tabi tabi pompanin aparatlarini vs hep kaynattim duzenledim hepsi hazir.
Yanliz uyuyamiyorum resmen ve yarin ezanla kalkacagim nerdeyse 🤭🤭🤭🤭🤭
Allah hayırlı haberlerini versin gelirse de bebiş korkma çok erken değil haftası gayet iyi inşallah sağlıkla kucağına alırsın ❤️ benim uyku durumu günlerdir böyle 4-5 gibi uyuyorum eşim dün sayıklamalarima uyanmis ahh falan diyormusum habire 😂 aşkım ağrın mi var demiş yok demişim sonra 2 dk sonra tekrar başlamışım ahh falan demeye 😂😂😂 uyuyamıyorum uyurken de eziyet görüyorum resmen 🤣🤣

Allah hayırlı haberlerini versin gelirse de bebiş korkma çok erken değil haftası gayet iyi inşallah sağlıkla kucağına alırsın ❤️ benim uyku durumu günlerdir böyle 4-5 gibi uyuyorum eşim dün sayıklamalarima uyanmis ahh falan diyormusum habire 😂 aşkım ağrın mi var demiş yok demişim sonra 2 dk sonra tekrar başlamışım ahh falan demeye 😂😂😂 uyuyamıyorum uyurken de eziyet görüyorum resmen 🤣🤣
Yaniiiii once allaha sonra doktorlara emanet 🤲🤲 iyilikler hepimizle olsun.. hadi beni duygusala baglatma aglarim susturamazsin zor duruyorum zaten 🤭🤭🤭🤭🤭 iyi bende uyumuyorum sohbet edelim bildirim gittikce uyuyanlar delirsin yasasin kotulukkkk 😈😈🤣🤣🤣🤣🤣

Yaniiiii once allaha sonra doktorlara emanet 🤲🤲 iyilikler hepimizle olsun.. hadi beni duygusala baglatma aglarim susturamazsin zor duruyorum zaten 🤭🤭🤭🤭🤭 iyi bende uyumuyorum sohbet edelim bildirim gittikce uyuyanlar delirsin yasasin kotulukkkk 😈😈🤣🤣🤣🤣🤣
Kız yarın doğurursan mumla ararsın uykuyu git yat 1-2 saat dinlen buralar bana emanet 🤣 herkeşler uyurken topice sahip çıkmak lazım sonuçta dimii 🤣🤣🤣

Kız yarın doğurursan mumla ararsın uykuyu git yat 1-2 saat dinlen buralar bana emanet 🤣 herkeşler uyurken topice sahip çıkmak lazım sonuçta dimii 🤣🤣🤣
Saka yapiom kiz yaticam isim de anca bitti ama zerre uykum yok uzaniorum aklima bisi gelio kalkiyorum az sonra da wc seruvenim baslar ne uyursam iste 🤣🤣 sahip cikalim topige 🤣🤣🤣🤣🤣 dede dedecigimmm geldi aklima 🤣🤣 haydi iyi geceler

Back
X