Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kaç tane biooil bitirdim sayamiyorum bide iki lierac bitti o harcamalarıma rağmen catlarsam hakkımı helal etmiyorumKalçalarımı, kasıklarımı, basen bölgelerimi, belimi, göğüslerimi, karnımı çatlama ihtimali olan her yerimi yağlıyorum ben
Henüz yeni çatlağım olmadı, ilkinden kalanlar var.
yok sıkıntı derken mesela 58 de emekli olcamda 58i doldurduğum gün değil nüfusta yazan tarihte emekli olabilcem meselaBen de aralık ortası doğmuşum ocak yazdırmışlar. Bi faydasını da görmedim zararını da. Emeklilikte sıkıntı mı oluyormuş![]()
işte bu benBirde bütün akşam pasta , meyve , bisküvi vs tüketmeme rağmen gece hicbirsey yememiş gibi karnım gurulduyor![]()
Kiloyla derdim sıkıntım yok çok şükür ama doyamıyorum artık gün geçtikçe daha çok aç hissediyorumyok sıkıntı derken mesela 58 de emekli olcamda 58i doldurduğum gün değil nüfusta yazan tarihte emekli olabilcem mesela
işte bu benyemekten sonra tatlı üstüne kuruyemiş üstüne meyve yiyorum
ilkinde 18 kilo aldım bebekle kahvaltı bile yapamıyordum akşam yemeği yemeden uyuduğum günler oldu hepsi gitmişti o sebeple takmıyorum![]()
Ben iki üç haftadır böyleyim. Kahvaltıdan sonra uyuyakalıyorum genelde. Nasıl olduğunu anlamıyorum bileKizlar ben gecen hafta cok enerjiktim iki uc gundur bir agirlik coktu. Kahvqltidan sonra uyuyorum koltukta:/
Bende kaç tane biooil bitirdim sayamiyorum bide iki lierac bitti o harcamalarıma rağmen catlarsam hakkımı helal etmiyorum![]()
Ben 2. Biooili anca bitircem kasintim cok oluyodu bi ara catliyorm sandm ama snr baktm isilik olmisum gbi gobegin etrafinda kucuk noktalar var surmiym bakaym nolcak dedm 2 gun surmedm kasinti tamamen gecti. Simdi bu sefer de catlicam diye korkup yine 2 gun surdm yine kasinti basladiRekor yağlanma da benden
1 biooil 3 liearac bitti. 1 tane de badger bitmek üzere. Bu hafta yeni bir yağ almam lazım. Ama yine de çatlarım kesin. Çünkü cildim kalitesiz hassas ve kuru. En az çatlakla kurtulursam iyi. Çünkü 1 kilo aldığımda bile çatlayan bir yapım var. Pehlivan gibi göbeğimi yağlayıp karnım açık dolaşıyorum evde![]()
Evde aleo veraniz varsa eklem yerlerine sürün atee düşürücü etkisi var bilginiz olsun sarımsaklı zeytinyagi da işe yarayabilir iltihabı kurutur zencefil bal limon yine boğaz enfeksiyonuna et etkili yöntemGunaydın canlarım, kızımın atesi dusmuyor dunden bu yana gece hıc uyuyamadım cocugumun hastalıgına uzulmenın yanısıra bana bulastırmasın dıye strese girdim bir debogazı kotu oksurugu de var baya ama kovıd testı falan yapmadılar hastanede. Vıcdan azabı duyuyorum bır yandan kendımı de duusndugum ıcın. Okula giden cocuk varken kış bebegını hastalıklardan korumak cok zor olacak bellı ki
![]()
3. Biooil bitmek üzere.2 mustela 1 lierac bitti.Arada normal vücut nemlendiriciler de sürdüm.Kapişiriz yağlı güreşteRekor yağlanma da benden
1 biooil 3 liearac bitti. 1 tane de badger bitmek üzere. Bu hafta yeni bir yağ almam lazım. Ama yine de çatlarım kesin. Çünkü cildim kalitesiz hassas ve kuru. En az çatlakla kurtulursam iyi. Çünkü 1 kilo aldığımda bile çatlayan bir yapım var. Pehlivan gibi göbeğimi yağlayıp karnım açık dolaşıyorum evde![]()
Ben 2. Biooili anca bitircem kasintim cok oluyodu bi ara catliyorm sandm ama snr baktm isilik olmisum gbi gobegin etrafinda kucuk noktalar var surmiym bakaym nolcak dedm 2 gun surmedm kasinti tamamen gecti. Simdi bu sefer de catlicam diye korkup yine 2 gun surdm yine kasinti basladi
Ay neden boyle olduk nazarlara mi geldikBen iki üç haftadır böyleyim. Kahvaltıdan sonra uyuyakalıyorum genelde. Nasıl olduğunu anlamıyorum bile![]()
Ayçiçek yağına bulansak en güzel çözüm ama çok pahalı yağlar![]()
Kızlar bu masraflar bitmicek galiba yaa, hastanede giymek için aldığım pijamayı Bi deneyim dedim Allahım düğmeler kapanmıyorbüyük beden almıştım halbuki, şimdi netten başka Bi tane daha aldım
![]()
Doğurduktan sonra olurdu belkiKızlar bu masraflar bitmicek galiba yaa, hastanede giymek için aldığım pijamayı Bi deneyim dedim Allahım düğmeler kapanmıyorbüyük beden almıştım halbuki, şimdi netten başka Bi tane daha aldım
![]()
Ona da alışıyor insan.Ay neden boyle olduk nazarlara mi geldikP Bin tane isim var kafam kalkmiyo. Gece cise kalkmaktan uyumuz cok bolunuyo belki de ondandir.
Kizlar bu arada haftaya yatak, sifonyer vs. geliyor kismetse. Ben cok heycanlaniyorum ya insallah hepimizin cok saglikli ve kolaylikla gecsin dogumu ve lohusaligi guzel guzel tadina varalim bu benim son cocuk Allah`in izniyle :)) Oyuncak bebek gibi oynamak istiyorum onunla, saglikli olsunlar insallah:)
Ilk dogumu olacaklar uykusuz geceler sizi sok etmesin. Gececek merak etmeyin. Ben ilk dogumumda uykusuzluk konusunda cok sabirsiz ve isyankardim sanki bir benim oyleymis gibi ama hayir herkes ayni, simdiden soyleyeyim merak etmeyin her gecen gun daha iyi olacak:)