• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
O kdar uzamasın ne olur. İşe başlıycam Eylül’de iş ile beraber saatler de uzamazsa bittim ben 😂 bide bankada gişedeyim sürekli açık verir dururum. İnşallah gaz sıkıntısı geçer de 3. Ayda rahat rahat uyur

İnşallah ben kendi bebemden örnek verdim ama inan hepsi o kadar farklı ki ,o dönemlerde topik topik dolaşırdım, millet şu kadar bu kadar uyudu derdi benim ki mümkün değil uyumazdi .Bebeğin fitratiyla alakalı sanirim biraz da

Bir gece ansızın kaldır hepsini az bir oyuncak bırak bizim okullu koca dana hala öyle gizlice kaldırıyorum bazılarını oyuncak yanında defter kitap dağınıklığı var ,ama en gıcığı silgi tozu her yerde
Bir de sende dikkat et oğlan kızdan uzak dursa da sen taşıyıcı olacaksın .Gerçi covid oldum ben ama geçmedi çok şükür kızıma maske taktım 3 gün
Geçmiş olsun delikanliya😇
Ana okuluna gidiyor ya bizdede defter etkinlik daginikligi var ama allahtan silgi tozu yok 🤭🤭

Seninde mi uyumuyor? Gazdan öyle ağlamıyor kolik bebek değil ama uyumuyo. Ne zaman düzelir?
Benim de aynen aglamiyo cok, sabaha karsi 5 gibi sonra da 7 gibi sancilanip ikiniyo cikartamazsa aglamaya basliyo. ama gunduz de mesela uyursa birden bi gaz giriyo uyaniyo onu anliyorum uykusundan oluyo
2 gundur gaz damlasini da azalttm bisey degismedi bence. Zaten sise bitmek uzereydi almiyorum yenisini sanirim
Bi de bisey daha duydum deniyorum karnina masaj yapiyoruz ya ayak altina yapmak da etkiliymis gazda

Benimki de öyle çok ağlamıyo ama tamam uyudu diyorum gazdan uyanıyo çıkarıyo kakasını yapıyo ohh rahatladı artık uyur diyorum bu sefer yine uykusu açılıyo hep aynı döngü.
Ayakta gezdirirsem ondan mutlusu yok bütün gün kucağımda
Gece 4-5 saat kesintisiz uyuduğu oluyor ama maşallah

Valla benimde kıyasla oğlum daha zor büyüdü şu an çok rahat bebekliğinin tam tersi oldu .Kız rahat ama bebekligininn tersi olur mu bilmiyorum eyvah eyvah dizini döven emoji 🤣🤣🤣
Ayy benim kızımin varlığı yokluğu belli değildi bebekken mama yiyordu ben o uyanmadan saatini bilir yedirirdim hiç ağlamasına fırsat vermedik şimdi bir canavar on çocuk bir araya gelse herkes bnm kızıma dur yapma aman bsey olacak denir çok fazla hareketli şuan oğlan uyumuyor ağlıyor kendimi üç yaşta sakın olacak diye kandırıyorsun 😀
Hakikaten bu oğlan bebeler neden uyumaz ki uyusa da 5dkya uyanıyo. gazdan uyuyamıyolar sanırım ya bi bitseydi şu gazlı dönem :KK43:
ahh kızım canım kızım bebekliğin ne kolaymış meğer 😂
Esimle oğlan doğduğundan beri biz kızı ne kolay buyutmusuz ne ağlamış ne sancilanmis bezinden bile rahatsız olmazdı kızım kaka yapardı çiş yapardı ben fark etmesem asla aglamazdi bu oğlan aman Allahım hiç susmuyor her şeye aglio hep gazı var kızım şimdi zor çok hareketli çok enerjik firlamalikta var biraz inşallah oğlan ilerde akıllı uslu olur 😀

Ayy kızlar dünden beri oğlum gazlı sancilaniyor gazını çıkartıyor çok kötü kokuyor rahatlıyor beş dakika sonra gene ayni sancı gene kokulu gaz neden kokar bebislerin gazı usuttum mu acaba cocugu

Benimki de öyle çok ağlamıyo ama tamam uyudu diyorum gazdan uyanıyo çıkarıyo kakasını yapıyo ohh rahatladı artık uyur diyorum bu sefer yine uykusu açılıyo hep aynı döngü.
Ayakta gezdirirsem ondan mutlusu yok bütün gün kucağımda
Gece 4-5 saat kesintisiz uyuduğu oluyor ama maşallah
Gece uyusunlarda gündüz bir şekilde hallederiz 😄

Benim de aynen aglamiyo cok, sabaha karsi 5 gibi sonra da 7 gibi sancilanip ikiniyo cikartamazsa aglamaya basliyo. ama gunduz de mesela uyursa birden bi gaz giriyo uyaniyo onu anliyorum uykusundan oluyo
2 gundur gaz damlasini da azalttm bisey degismedi bence. Zaten sise bitmek uzereydi almiyorum yenisini sanirim
Bi de bisey daha duydum deniyorum karnina masaj yapiyoruz ya ayak altina yapmak da etkiliymis gazda
Onuda yapıyorum. Bitsin şu gazı uyuycak inanıyorum 🌞

Gece bazen 2 saatte 1, 3 saatte 1 ve 4 saatte 1 kalkıyor. Her gece farklı farklı. Sanırım 3 aylık olduğunda uyku süresi uzuyor. Aralık annelerinde okumuştum biri 8-9 saat uyuyor yazmıştı. Öyle de çok değil mi anlamadım valla. Göğüslerim çok şişer 😳 1 saattir meme de ve uyuyor bıraksam uyanır , bırakmasını bekliyorum.. gece kısa emiyor
Benim kızda bıraksam uyur o kadar uzun gece uykusuna geçince sabaha kadar uyuyor ama ben max 6 saat sonra emziriyorum. 8-9 saat bırakmak için henüz çok erken

Valla ben de kuru fasulye yedigime bin pişman oldum oğlum dünden beri baya gazlı huzursuz. Demekki kuru fasulye yemek için erkenmis. Normalde de gazı oluyordu ikiniyordu falan ama şimdi okunmasının yanında huzursuzluğu ve sınırlı halı de eklenince🥴

Asm ye goturucem bugun hastane biraz mesafede gidemem tek basima 🤦🤦 alerjik astimo var grip bile cok kotu yapiyor cocugumu
Geçmiş olsun canım. Benim büyük kız hastalandı ve korktuğum oldu bebişe bulaştı neyse ki 2gün burnu gözü aktı genzi doldu ve geçti kızlar iyileşti bana bulaştı tabi şimdi ben sürünüyorum

Back
X