- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 108
Benimde sol gogsum tazyikli gece hep sag veriyorum ama vaktim olmuyor az uyusa evi supureyim diorum mutfaga bakayim derken yok zaman kalmiyor![]()
Ağrı yapar içmediği için. Bırak ev pis kalsın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde sol gogsum tazyikli gece hep sag veriyorum ama vaktim olmuyor az uyusa evi supureyim diorum mutfaga bakayim derken yok zaman kalmiyor![]()
Benim kiz gece boyu emdigi icinAnnem gündüzleri geliyor esim gelene kadar sagolsun o bebekle ilgilenirken ben işlerimi yapıyorum o arada ne kadar sagabilirsem sagiyorum gecede kiz uyuduktan sonra goguslerim sızlayacak mecbur sagiyorum
Tam temiz zaten degil ki
Ağrı yapar içmediği için. Bırak ev pis kalsın.
Tam temiz zaten degil kiwala oldugu kadar yapiyorum gercektende.
Camasiri hic bahsetmiyorum utu dag ist dan ankaraya yol olurSenin çocuk emekleyip ağzına bir şey atmıyorsa boşver kalsın. Bende çocuk olmadığı için saldım.
Ama Çamaşıra yetişilmiyor ki her gün çalışıyor, valla evde en çok yorulan çamaşır makinesi.
Ev tozuna alerjisi var canim o yuzden birazda parcalaniyorum temiz olsun die iste boyle oluncada yetisememe duygusu oluyor haliyle ama gececek insallahSenin çocuk emekleyip ağzına bir şey atmıyorsa boşver kalsın. Bende çocuk olmadığı için saldım.
Ama Çamaşıra yetişilmiyor ki her gün çalışıyor, valla evde en çok yorulan çamaşır makinesi.
sanırım o yüzdenGaz yüzünden savaşıyordur
Aşı olurken mi ağladı sonrasında mı ağlıyor? Bende dayanamam valla babası tutacak artık kolunu bacağını içim acıyor resmenBiraz gülelim. Yavrum aşılarını oldu kucağımda uyuyor. İlk anneliğim diye mi dayanamıyorum acaba ben ağlamasına yoksa çok mu duygusalım.
Off öyle bi 2 saatim olsa keşke gündüzBenim kiz gece boyu emdigi icinyani emme demeyelim emzik niyetine iste... mesela aksam 7 de esim geliyor 7.5 ile 9 arasi oglanla oyun saatleri haliyle kizi alamiyor sonra 9.5 ta oglani uyutmaya giriyorum kiz esimde 10 gibi adaminda perti cikmis oluyor aliyorum kizi genelde memede emzik halinde gece 12 de artik yataga bende uyaniyorum genelde gece 3 gibi daliyor kiz uykuya ama bende bitiyorum haliyle kalkip sagamiyorum. Sabah 11 e kadar uyuyor kiz ben 9 da kalkiyorum 2 saatte evin isi yemek vs derken cogu sey de yarim kaliyor zaten.
Bugun annemin isleri vardi gelemedi yapabildiğim kadarını yapıyorum allahtan yemeğim vardiBenim kiz gece boyu emdigi icinyani emme demeyelim emzik niyetine iste... mesela aksam 7 de esim geliyor 7.5 ile 9 arasi oglanla oyun saatleri haliyle kizi alamiyor sonra 9.5 ta oglani uyutmaya giriyorum kiz esimde 10 gibi adaminda perti cikmis oluyor aliyorum kizi genelde memede emzik halinde gece 12 de artik yataga bende uyaniyorum genelde gece 3 gibi daliyor kiz uykuya ama bende bitiyorum haliyle kalkip sagamiyorum. Sabah 11 e kadar uyuyor kiz ben 9 da kalkiyorum 2 saatte evin isi yemek vs derken cogu sey de yarim kaliyor zaten.
En bi sevdiğim yemeğin olmasıBugun annemin isleri vardi gelemedi yapabildiğim kadarını yapıyorum allahtan yemeğim vardi![]()
Yag surup bi yarim saat kadar beklet sonra tara tararken konaklar taraga gelecek zaten sonra banyo bunu bir kac sefer yaparsan gider konakKızlar bebeğim konak oldu kafasına ne yapsam ki gecse
Ben yaptım çok rahatlattı önce kızdırıyosun asidini çıkartıyosun ama zeytinyağının sonra ılıkken karnına sürüp kaka masajı yap çok rahatlatıyo bemen yapıyoKv gaz için karnını kasıklarını zeytinyağıyla ovalım diyor bi zararı olmaz ama yapasım gelmiyor yine de
Bir defa yaptım.boyle bide kremi varmış kullanan varmı acaba o kreme gerek varmı yağ ile gider miYag surup bi yarim saat kadar beklet sonra tara tararken konaklar taraga gelecek zaten sonra banyo bunu bir kac sefer yaparsan gider konak
Benim oglumun bildigin zeytinyagi ile gitti wala krem flab kullanmadim amannnn herseyi paraya dokmuslerBir defa yaptım.boyle bide kremi varmış kullanan varmı acaba o kreme gerek varmı yağ ile gider mi
Kiz bende gece istiyorum o saatiOff öyle bi 2 saatim olsa keşke gündüz
Akşam bebek uyuyunca hiçbir şey yapasım gelmiyor halbuki ertesi günün yemeğini yapsam rahat ederim ama ben bebek uyuyunca kendi keyfime bakma taraftarıyım![]()
Neler yaşıyorsunuz ki atakta? Gaz sancısı mı tekrarlıyor?Aynı haftada doğum yapmışız. O zaman bizimde atak muhtemelen![]()