- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 923
Ay senin annen ust kattaydi dimi simdi anladm ben 2 ayda 6 kitap meselesini:)
Keyfi ihtiyaclar için annemi kullanmıyorum daha zaruri şeylerde lazım oluyor ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay senin annen ust kattaydi dimi simdi anladm ben 2 ayda 6 kitap meselesini:)
Bilmiyodum böyle olduğunu teşekkür ederimDevlet okullu yarım gün oluyor sabahçı öğlenci şeklinde 3-4-5 yaş anaokuluna 4-5 yaş ilkokullun anasınıfına gidebilir
Uyku tulumuysa gerçek manada örtülmemesi gerekiyo diye biliyorum.. Ben ilk çocuğumsa almıştım sadece zibin üzerine giydirip üzerine ince battaniye örtüyordum o zamanlar soğuk bi evdeydik tog degeride düşüktü.. Lcw den almıştımEtiketi yok. Arkadaşımın çocuğundan kalan tulum. Çok kalın bir şeye benzemiyor. . Uyurken kolu omzu açık kalıyor örttürmüyor diye giydirdim. Üstüne örtüyor musunuz onu merak ettim .
Bende birsey yok cok şükür.Esim de iyi ilk gün sirt ağrısı oldu biraz.ikinci gün ağrısı geçti ateşi çıktı biraz .üçüncü gün o da olmadı.hafif öksürük var şu an.parol iyi geliyor.belirli aralıklarla içsin eşiniz hastalığı atlatana kadarCok gecmis olsn size de. Siz nasilsnz size gecmedi mi esiiniz nasil
Devamli seslenip atesini soruyorm esime 39du en son umarim artmaz daha
Yok canım aksine çok sakin aşıdan sonra koyduğum gibi uyuyoCanım huysuzluk,iştah kaybı, burun tıkanıklığı,nefes almada zorluk,uykuda sıçrama var mı ?
Yok canım aksine çok sakin aşıdan sonra koyduğum gibi uyuyoCanım huysuzluk,iştah kaybı, burun tıkanıklığı,nefes almada zorluk,uykuda sıçrama var mı ?
Bi dönem kızımda da çok kusma oldu sonra geçtiAteşi çıkmadı çok şükür ya ama kusması korkuttu beni hiç bu kadar kusmazdı üşüttü galiba ya
Beş ya ve üzeri çocuğu olan anneler çocuğunuza gece tuvalet olayını nasıl öğretiniz? Ne yazikki hiç sabırlı olamadigim bir durum bu. Normalde esimdeydi bu görev bir gün şehir dışında bu yüzden bu gece strese girdim yine. Nasıl ogretecem ben bu cocuguma
Kızlar kabızlık sorunu yaşayan var mı ne yapabilirim doktora götürsem bi ilaçı fln var mıdır daha 2 aylık bile değiliz
Biz de aynen 3 yaşından beri uğraşıyoruz canim saat kurup kaldırıyoruz. Dediğin gibi sıvı alımını engeleldik birşey vermiyoruz. Ama öyle bir uyuyor ki gerçekten ayilamiyor. Ben zor ayiltip kaldırdım gece.Tuvalet eğitimini 3 yaşını doldurunca vermeye başladık, akşam uyumadan sıvı almasını engelledik bilhassa süt içmedi. O nedenle uykusu bölünmesin diye gece hiç kaldırmadım 1-2 kez altini ıslatıp rahatsiz olunca yapmamaya başladı.
Biz de aynen 3 yaşından beri uğraşıyoruz canim saat kurup kaldırıyoruz. Dediğin gibi sıvı alımını engeleldik birşey vermiyoruz. Ama öyle bir uyuyor ki gerçekten ayilamiyor. Ben zor ayiltip kaldırdım gece.Gündüz çiş olayını çok çabuk cozmustu ama bunda zorlanıyoruz
Bizimki de üç buçuk yaşında geceleri kaldirmazsam altını ıslatıyor su icmeyince ortalığı kaldirio azar azar veriorum bnde mecbur bnm ki altını ıslatsa da rahatsız olmuyor bebekken de olmazdı kakasını yapsın ben fark etmeyeyim asla ağlamaz değiştir demezdi bez olayı çok sıkınti Allah yardımcınız olsunBiz de aynen 3 yaşından beri uğraşıyoruz canim saat kurup kaldırıyoruz. Dediğin gibi sıvı alımını engeleldik birşey vermiyoruz. Ama öyle bir uyuyor ki gerçekten ayilamiyor. Ben zor ayiltip kaldırdım gece.Gündüz çiş olayını çok çabuk cozmustu ama bunda zorlanıyoruz
O çocuktan çocuğa değişiyor cnm gerçekten kaç kez almadım yazdı üstü ıslak öyle uyudu sabaha kadar şimdide ben görmesem asla rahatsız olmuyor bnm kızımın uykusu çok ağır kendini kaldiramiyor bnde çözümü gece çise kaldırmak ta buldumŞimdi hava soğuk gerçi ama hiç kaldirma ,altına bir kaç yapar o ıslaklık rahatsiz edince ya tutar ya da kendi kalkar gece. Uyku bölününce iyice huysuzlaniyorlar.Gece sıvı almıyorsa altına yapma gibi bir durum çok olmaz.Bu tuvalet eğitimi gerçekten onlar için büyük bir olay.
Cnm hic cis yapmadiysa ve uyumayip surekli emmek istiyosa doymuyo olabilir mi. Yuzunun soguk olmasi nisey ifade etmez. Mama denedin miKızlar bebek iki üç gündür çok huzursuz, hiç uyumuyor ve sürekli yemek istiyor. Ben 5. Hafta atağı sanmıştım erken doğduğu için ama dün gece hiç çiş yapmadı ve yüzü çok soğuk. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi? Tam da pazar gününe denk geldi dr izinli, çok gerildim.
Sadece mama günde 1 yapıyor çok ıkınarak ve katıKaç gündür yapmıyor bir de sadece anne sütü mü aliyor