Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar ısıtamıyorsun canımBuzluktan anne sutu cikardim, cozdurdum, isittim. bebegim yarisini icti. Kalani tekrar isitip verebilir miyim?
Buzluktan anne sutu cikardim, cozdurdum, isittim. bebegim yarisini icti. Kalani tekrar isitip verebilir miyim?
Peki oda sicakliginda duruyor su an. O sekilde verbilir miyim? Yazik cok guzel yagli sut cozdurdum, bebek 10 gunlukken sagdigim, kiyamiyorum atmaya.Tekrar ısıtamıyorsun canım
24 saat icinde verebilirsnBuzluktan anne sutu cikardim, cozdurdum, isittim. bebegim yarisini icti. Kalani tekrar isitip verebilir miyim?
Oda sicakliginda da verebilirsnPeki oda sicakliginda duruyor su an. O sekilde verbilir miyim? Yazik cok guzel yagli sut cozdurdum, bebek 10 gunlukken sagdigim, kiyamiyorum atmaya.
Buzluktan çözdürülen süt oda sıcaklığında 1 saat bekleyebilirPeki oda sicakliginda duruyor su an. O sekilde verbilir miyim? Yazik cok guzel yagli sut cozdurdum, bebek 10 gunlukken sagdigim, kiyamiyorum atmaya.
Oda sicakliginda da verebilirsn
Gecenlerde biri burada tablo paylasmisti emzirme danismaninin verdigi. Cozuldukten sonra 24 saat icinde verilebiliyor. Herkes at demis ama ben boyle biliyorum
Kızım da her sabah 06:00-06:15-07:30 ıkınmaktan uyuyamıyor kakasını yapmaya çalışıyor. Kurulu saat gibi her sabah böyle. Bu gece bir de gazını çıkartmama rağmen aynısı oldu. Gece sıkıntı yok biraz kıvranıp uyuyor, sabah olanlar oluyorOğlum bu gece hiç uyuyamadı gazdan saatbaşı uyandı ne zaman bitecek bu gaz sancıları
İyi gibiydi aslında öyle olunca gaz damlasını vermiyordum bir haftadır ama geri başlasam iyi olacak sanırım.
Sabah 7:30 da emzirdim 9:30 da uyuttum sallayarak. Acaba kaçta acıkıp ağlar onu deniyorumgündüz acıkma aralıklarını çözmeye çalışıyorum 2 saatten uzun mu tok duruyor acaba gündüz
Sizde nasıl gündüzArtik uzamis olmasi lazim ama gaz faktoru bu sureci bozabilir.
Sizde nasıl gündüz
Aslında 3-4 saat durabilirler ama sırf açlık için istemiyorlar işte memeyi.Sabah 7:30 da emzirdim 9:30 da uyuttum sallayarak. Acaba kaçta acıkıp ağlar onu deniyorumgündüz acıkma aralıklarını çözmeye çalışıyorum 2 saatten uzun mu tok duruyor acaba gündüz
2 3 saat cok degil mi ztn onun ayakta kalmasi icin? Ben maks 1.5 saat uyanik tutuyorm azcik huysuzlandi mi hemen pispis. Bazen 30 dakka bazen 2 saat uyuyo ama mutlaka uyutuyormGündüz kesintisiz bir saat bile uyumuyor 2-3 saatte bir uyumak istiyor belli yani huzursuzluğundan esniyor esniyor emerken uyuyor yerine koyunca uyanıyor ya da azıcık ses olsun hemen açıyor gözünü çok hassas uykusu
Bence de çok ama uyumuyor işte uyusa keşke.2 3 saat cok degil mi ztn onun ayakta kalmasi icin? Ben maks 1.5 saat uyanik tutuyorm azcik huysuzlandi mi hemen pispis. Bazen 30 dakka bazen 2 saat uyuyo ama mutlaka uyutuyorm
T tulperde bende ayağımda sallarsam uyuyor anca beşikte gündüz yatmıyor. Ya da memede uyuyor. Q Queen of the North Şanslısın uyku konusunda2 3 saat cok degil mi ztn onun ayakta kalmasi icin? Ben maks 1.5 saat uyanik tutuyorm azcik huysuzlandi mi hemen pispis. Bazen 30 dakka bazen 2 saat uyuyo ama mutlaka uyutuyorm