Benimki zati ağlamıyor kendi kendine gegirirse iyi olurAy ben daha 2 kullanıyorum kız daha 5 kilolarda
Zırta pırta ağlamicak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki zati ağlamıyor kendi kendine gegirirse iyi olurAy ben daha 2 kullanıyorum kız daha 5 kilolarda
Zırta pırta ağlamicak
Bgn ben de disardaym arabada hep uyurdu ona guvendm bgn uyumayasi tuttu smdi kayinvalidemde uyutmaya calisiyorm tum gun 15 20 dk uyuyp uyandi hepNaparsınız ne işlersiniz 2 gündür bakamadim gecmisi okuyamadim iyisinizdir insallah .
2 gündür elekçi gibi geziyorum misafirlikte uyuyor cadi kizim![]()
Tedavi uygulayacaklar mı peki canım? Ben yarın kendi doğum yaptığım hastanede bir profa götüreceğim. O da olmazsa İst’da bu konuda ünlenmiş bir isim varmış duymuşsundur sen de, ona gideriz en kötü. İnşallah hallederler de sorun buymuş der önüme bakarım ben de.Bizimki de tam anlamıyla kavrayıp edemiyor. Ağzından kaçıyor meme. Dil bağı var bizde.
Bgn ben de disardaym arabada hep uyurdu ona guvendm bgn uyumayasi tuttu smdi kayinvalidemde uyutmaya calisiyorm tum gun 15 20 dk uyuyp uyandi hep
Canım sen sürekli emmeyle ilgili yazıyorsun dikkatimi çekti. Belkide sen çok bu işi kafanda stres yaptın. O emip bağırma olayları bende sürekli oluyor. Direk sakince memeyi tuttuğu daha nadir. Kusma hakeza zaten daima var. Fışkırtarak olmadığı sürece fazlasını kusuyor. El emme ayına girdiler sürekli ne bulsa emecek. Biraz sakin ol sende kilo alımı normalse emzirme olayını çıkar aklından.Ya kızlar sanırım atak haftasındayızsizler neler yaşamıştınız sürekli emmek istiyo memeyi tutana kadar bas bas bağırıyo emzirip yatırıyorum sanki hiç emmemiş gibi ellerini emiyo ama bi yandan da fazla emdiği için kusuyo ay anlamadım valla çok yoruldum hem fiziksel olarak hem ruhsal olarak.
Benimde öyle yapıyor bazen acaba gürültü mü seviyorlar pusettemi yatmayı seviyorlarDün gittiğim yerde 6 saat uyudu ya saka gibi gece öptü tabi bizi![]()
Canım 2 numara Prima yenidoğanı az önce Şok’tan tanesi 0.78 tlye aldım. Aşırı uygun fiyatı, ihtiyacın varsa bakabilirsin.Ay ben daha 2 kullanıyorum kız daha 5 kilolarda
Zırta pırta ağlamicak
Evet dökülüyo kolumda kalıyo hep değişicek heraldeKizlar sizinde bebelerin saci dokuluyormu
Bnm kizin yastigi sac icinde kaliyor![]()
Tedavi uygulayacaklar mı peki canım? Ben yarın kendi doğum yaptığım hastanede bir profa götüreceğim. O da olmazsa İst’da bu konuda ünlenmiş bir isim varmış duymuşsundur sen de, ona gideriz en kötü. İnşallah hallederler de sorun buymuş der önüme bakarım ben de.
Benimde öyle yapıyor bazen acaba gürültü mü seviyorlar pusettemi yatmayı seviyorlar
Ya ilk ayında normaldi cumartesi 2.ay kontrolüne götürcem de. Aç mı kalıyo acaba diyorum neden sürekli emmek istiyo kendimi sorguluyorum. Teşekkür ederim cevapladığın içinCanım sen sürekli emmeyle ilgili yazıyorsun dikkatimi çekti. Belkide sen çok bu işi kafanda stres yaptın. O emip bağırma olayları bende sürekli oluyor. Direk sakince memeyi tuttuğu daha nadir. Kusma hakeza zaten daima var. Fışkırtarak olmadığı sürece fazlasını kusuyor. El emme ayına girdiler sürekli ne bulsa emecek. Biraz sakin ol sende kilo alımı normalse emzirme olayını çıkar aklından.
Benimki de gece bayilir uyur diye hayal ediyorm ben ama bakalm:)Dün gittiğim yerde 6 saat uyudu ya saka gibi gece öptü tabi bizi![]()
Primanın 3 numarası iz yapmaya başladı ama elimde 144 tane daha var bitsin 4 alırım sanırım onuda baya kullanırızAy ben daha 2 kullanıyorum kız daha 5 kilolarda
Zırta pırta ağlamicak
C curiousteacher ben de aynisiini yazacaktm sana. Yani kilo alimi iyiyse takma kafana doymayan bebek aglar surekli bisey emmesi cok normal benmki bgn mesela emzigi atti agzindan pusetin kemeri agzina degiyodu hemen onu emmeye basladi onu emme emzik em ddiye verdm yok emzik yine istemedi kemer emdi. Elini de emer acikinca oyle bi aglar ki elin ayagina dolanir. Bukdr takma emme olayini. Eger keyfi yerindeyse sikinti yoktur. Kusma olayi benmkinde de cok var bgn belki 2 avuc kustu sabah. Koltuklari fln sildik. Bu da normal reflusu var. Kustuktan snr tekrar acikirsa yine agliyo mikkrdanio ztn. Yani her turlu o sana acligini belli eder merak etmeCanım sen sürekli emmeyle ilgili yazıyorsun dikkatimi çekti. Belkide sen çok bu işi kafanda stres yaptın. O emip bağırma olayları bende sürekli oluyor. Direk sakince memeyi tuttuğu daha nadir. Kusma hakeza zaten daima var. Fışkırtarak olmadığı sürece fazlasını kusuyor. El emme ayına girdiler sürekli ne bulsa emecek. Biraz sakin ol sende kilo alımı normalse emzirme olayını çıkar aklından.
Kafasinin arkasi o surekli yastiga degen yeri kel suan benimkininKizlar sizinde bebelerin saci dokuluyormu
Bnm kizin yastigi sac icinde kaliyor![]()