- 1 Haziran 2018
- 5.339
- 16.488
- 248
Uyanık olup devamlı ağlasa daha mı iyiİyi olur çok mıymıy bana cekmiş biraz uyanık olsun cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyanık olup devamlı ağlasa daha mı iyiİyi olur çok mıymıy bana cekmiş biraz uyanık olsun cnm
İleride de benim gibi sessiz olur diye endişeliyim yoksa uyuması iyi tabi çok sessiz sakin ilerde açılır inşallahUyanık olup devamlı ağlasa daha mı iyibir de uykusu olup uyuyamayan bebekler huysuzlaşır. Şükredin bence
![]()
Benimki de sevmiyo sallanmayı ayağımda sallamayı denedim katıla katıla ağlıyo illaki emerek uyuyacak canı isterse memeyi çıkaracak ağzından ama kucağımda duracak ya da meme ağzında uyuyacak ama kucağımda olacak illa koyunca uyanıyor. Sadece gece uykusunda yatıyor kendi yatağında buna da şükürSallayarak uyumak istemiyor devamlı hareket ediyo elleri kolları bacakları ağlıyor. Kucağıma olunca hafif sarsınca susuyor ayağa kalkarak hoplatmamı istiyor. Ayakta uyuyor yerine koyunca uyanıp bağırıyor ne bu şimdiBeynim aktı
Evet ucuzmuş harbiden bakayım bendeCanım 2 numara Prima yenidoğanı az önce Şok’tan tanesi 0.78 tlye aldım. Aşırı uygun fiyatı, ihtiyacın varsa bakabilirsin.
Arada birer gün bizde de oluyor normalde sakinyazılanları çok takip edemiyorum,
Bebegim 2 gündür cok huysuz. Gazı var kusuyor devamlı emmek istiyor. Ağlayarak uyanıyor uykusu sürekli değil vs. Atak haftası mı bilmiyorum? Sizlerde de bu şekilde mi kızlar?
Ben 4 numara beze gectim artik 7.200 gr oldu 6.5 kg ve üstüne 4 numara iyice geliyor
Hey maşallah anam tosunmu doğurdunuz sizValla bizde şuan 6.800 çıktık evdeki tartıda. İz yapıyor iyi bağlarsam.
Kundak yada hamak dene iyi gelebilirSallayarak uyumak istemiyor devamlı hareket ediyo elleri kolları bacakları ağlıyor. Kucağıma olunca hafif sarsınca susuyor ayağa kalkarak hoplatmamı istiyor. Ayakta uyuyor yerine koyunca uyanıp bağırıyor ne bu şimdiBeynim aktı
Demek ki gazı yok sancısı yok karnı tok ki sakin.. göz teması gülümsemesi agulaması var mı?İleride de benim gibi sessiz olur diye endişeliyim yoksa uyuması iyi tabi çok sessiz sakin ilerde açılır inşallah
Premium care mi?Canım 2 numara Prima yenidoğanı az önce Şok’tan tanesi 0.78 tlye aldım. Aşırı uygun fiyatı, ihtiyacın varsa bakabilirsin.
Uyuyordu ama 2 gündür uykularında problem var. Sanırım atak haftasındayız dediğin gibi. Netten baktım atak günü 84. Güne denk geliyor bizimki 82 günlükBenimki de sevmiyo sallanmayı ayağımda sallamayı denedim katıla katıla ağlıyo illaki emerek uyuyacak canı isterse memeyi çıkaracak ağzından ama kucağımda duracak ya da meme ağzında uyuyacak ama kucağımda olacak illa koyunca uyanıyor. Sadece gece uykusunda yatıyor kendi yatağında buna da şükür
Seninki gece de mi uyumuyor yatağında?
Göz teması var algılama yok ama tuhaf sesler çıkarıyor aaa pa hıı fln gibi 56 günlüğüz doktor 40 ı çıkınca ağlamalar başlar demişti bakalımDemek ki gazı yok sancısı yok karnı tok ki sakin.. göz teması gülümsemesi agulaması var mı?
Gülümseme sadece bi kere fark ettim yeni oyuncağını görünce onun dışında ciddiGöz teması var algılama yok ama tuhaf sesler çıkarıyor aaa pa hıı fln gibi 56 günlüğüz doktor 40 ı çıkınca ağlamalar başlar demişti bakalım![]()
Nasıl yastık kullanıyorsunuz?Kafasinin arkasi o surekli yastiga degen yeri kel suan benimkinin![]()
Benim geçmediCanlar hamilelikte oluşan göbek çizgisi ne zaman geçecek ya? İyileşen geçmeye başlayan var mı?
2 yasa kadar ben yastik kullanmiyorum canim oglumda da kullanmadim yatagi egimli sadeceNasıl yastık kullanıyorsunuz?Blntkbra
Ben lafin gelisi yastigi dedim canimNasıl yastık kullanıyorsunuz?Blntkbra
Evet ucuzmuş harbiden bakayım bende
Arada birer gün bizde de oluyor normalde sakin
Hey maşallah anam tosunmu doğurdunuz siz
Kundak yada hamak dene iyi gelebilir
Yastik kullanmiyorm cnm agiz aliskanligi olmus yataga degen yer demem gerekiyoduNasıl yastık kullanıyorsunuz?Blntkbra
82.günden bildiriyorum, hala geçmediCanlar hamilelikte oluşan göbek çizgisi ne zaman geçecek ya? İyileşen geçmeye başlayan var mı?
Yok kız 2800 doğduEvet ucuzmuş harbiden bakayım bende
Arada birer gün bizde de oluyor normalde sakin
Hey maşallah anam tosunmu doğurdunuz siz
Kundak yada hamak dene iyi gelebilir