- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 923
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem zonguldakta ben teee ığdırdaAnnen uzak mı canım sana? Kaynanan yemek yapamam dediğin için vazgeçmiştirTek başına zor ya, bende tek yapamazdım bu şekilde bile çok bunaldım. Geçiyor bu günler de, yıprandığımızla kalıyoruz. Koca ilgi bekler, bebe ilgi bekler. Kendime bakamıyorum paspal oldum çıktım tipe bak diyorum kendi kendime. Tek kalmadığım halde böyleyim. Allah kolaylık versin
Hahhah uyumuyorsunya ondan ben dıyorum bunda sinyal var ben kıcımı yere koyayım uyanıyırBugün ben de misafirliğe gittim kızlar evde çıt çıksa uyanan bebek orda onca gürültü arasında 3 saat uyudu şaka gibi
Ne yapayım ben hergün misafirliğe mi gideyim![]()
Geçen saçımı topladım oda bir lüks bence banaAnnen uzak mı canım sana? Kaynanan yemek yapamam dediğin için vazgeçmiştirTek başına zor ya, bende tek yapamazdım bu şekilde bile çok bunaldım. Geçiyor bu günler de, yıprandığımızla kalıyoruz. Koca ilgi bekler, bebe ilgi bekler. Kendime bakamıyorum paspal oldum çıktım tipe bak diyorum kendi kendime. Tek kalmadığım halde böyleyim. Allah kolaylık versin
En azından konuşarak anlaşıyorlar, derdini anlatıyorSenin kız minik daha. Rahata alıştın mı o yaştayken![]()
2 yaşında gece uykusu düzene girdi o bile rahatlık benim için, diğer çatışmalarımız artık tuzu biberi :)Senin kız minik daha. Rahata alıştın mı o yaştayken![]()
Devam ediyorum sadece birkaç gündür ipin ucu kaçtı birazBeni yalnız birakmayin ya hu diyet yapiyorduk leslie yapiyorduk ne güzel.Gerci ben diyetisyene basladim leslie bu hafta yok ama bakalim kac kg ile baslayacam yeni haftaya
Bu sefer de neden hiç susmuyor diyorsunEn azından konuşarak anlaşıyorlar, derdini anlatıyor![]()
Bu sefer de neden hiç susmuyor diyorsunodasında yalnızken bile hiç susmuyor erkek bebeleri de böyle olur mu acaba yoksa sadece kızlara özel bi şey mi ki
![]()
Cok zor gercekten tamam bakilir ama arada mola olur covid surecinde annem yemek getirmis olmasina ramen okdr bunaldm ki 15 gundur gidip onlarda kalma hayali kuruyorm. Aile desteksz bakan annelr hepinize ayri hayran oluyorm allah hepinizin bebesine bol uykular versin huzur versin ki siz de guzel guzel dinlenin insallahBiz başami döndük yaa anlamadm sabahtan beri huysuz atak haftasındamı nedir anlamadm sürekli kucak istiyor ağlıyor şimdi uyududa biraz bende dinlenicem Allahım tükendim dıye bagırmak istiyorum eşim yok dün gecede yoktu nöbetçi geldi sabah uyudu adama bana yardım et desem söver heralde uykusuzluktan bı kek atabıldım sadece agzımaneyse umarım bu günler hemen geçer anneme dedmkı anne durmuyor bugun alt kattakı yengem bakıyormuşya cocuga ben nie bakamıuormusum yengemın 20yasında oglu var 2.yi dogurdu yemegi önünde hazır annem degıl kaynanam sanki Allahim bir kişide geçer gececek üzülme demıyor alt kattada sen gibi yeni evli kız var bebegı oldu kendi bakıyor dıyo kıza soruyom anam yemegımı yapıyor dıo en sinir oldugum sey sürekli örnek verılerek beni yıldırdı kaynanam desen bakcan böyle yapcak bısey yok telefonlarını açmıuorum artık buraya gelcekmiş kaynanam oglu için gelcekti büyük ihtimal ben fazla yemek yapamam dedim ramazandada oda dayanamadı şimdi aradi gelemicem dıo neden bıle demedımbir Üzüldüm bir üzüldüm sormayın
![]()
Oglum agzini bantlayacagim dedigim dogrudurBu sefer de neden hiç susmuyor diyorsunodasında yalnızken bile hiç susmuyor erkek bebeleri de böyle olur mu acaba yoksa sadece kızlara özel bi şey mi ki
![]()
Bmmde annemin 2 lafindan biri bakscan kendin istedinBiz başami döndük yaa anlamadm sabahtan beri huysuz atak haftasındamı nedir anlamadm sürekli kucak istiyor ağlıyor şimdi uyududa biraz bende dinlenicem Allahım tükendim dıye bagırmak istiyorum eşim yok dün gecede yoktu nöbetçi geldi sabah uyudu adama bana yardım et desem söver heralde uykusuzluktan bı kek atabıldım sadece agzımaneyse umarım bu günler hemen geçer anneme dedmkı anne durmuyor bugun alt kattakı yengem bakıyormuşya cocuga ben nie bakamıuormusum yengemın 20yasında oglu var 2.yi dogurdu yemegi önünde hazır annem degıl kaynanam sanki Allahim bir kişide geçer gececek üzülme demıyor alt kattada sen gibi yeni evli kız var bebegı oldu kendi bakıyor dıyo kıza soruyom anam yemegımı yapıyor dıo en sinir oldugum sey sürekli örnek verılerek beni yıldırdı kaynanam desen bakcan böyle yapcak bısey yok telefonlarını açmıuorum artık buraya gelcekmiş kaynanam oglu için gelcekti büyük ihtimal ben fazla yemek yapamam dedim ramazandada oda dayanamadı şimdi aradi gelemicem dıo neden bıle demedımbir Üzüldüm bir üzüldüm sormayın
![]()
Aynen bısey isticem istıcek kımsem olmuyor ama zamanla alıştım yapcak bısey yok mecburum mesafe yakın olsa cıkmam onlardan bendeCok zor gercekten tamam bakilir ama arada mola olur covid surecinde annem yemek getirmis olmasina ramen okdr bunaldm ki 15 gundur gidip onlarda kalma hayali kuruyorm. Aile desteksz bakan annelr hepinize ayri hayran oluyorm allah hepinizin bebesine bol uykular versin huzur versin ki siz de guzel guzel dinlenin insallah
O da doğruEn azından konuşarak anlaşıyorlar, derdini anlatıyor![]()
Gece o loş ışıkta bile yüzümü görüp gülmeye başlıyor ya eriyorum şapşik diyorum yüz vermiyim diyorum uykusu açılmasın diye ama dayanamıyorumO da doğrugece gece bakıyor insanın suratına. Ninni söylüyorum kahkaha atıyor. Dün altını değiştireceğim karanlıkta bastı çığlığı ödüm koptu. daha önce ondan çıkmamış bir ses, chucky mübarek
![]()
Ben de öyleyim canım uzaktan bi akrabam bile yok burdaAynen bısey isticem istıcek kımsem olmuyor ama zamanla alıştım yapcak bısey yok mecburum mesafe yakın olsa cıkmam onlardan bendeAllah eksıklıklerını göstermesın gerçekten.
AynennGece o loş ışıkta bile yüzümü görüp gülmeye başlıyor ya eriyorum şapşik diyorum yüz vermiyim diyorum uykusu açılmasın diye ama dayanamıyorum![]()