Canım sen de mi oldun geliştirici iğne? Neden oldun?Bi ciğer geliştirici iğneyi hic sevmedim beni ve bebegimi huzursuz etti. Karnim belim bacaklarimda hafif agri var aksamdan beri hic olmazdi. Doktor bebegin hareketleri yavaslicak korkma dedi yinede tedirginim. Toplanip biyerde kaliyor bebek sanki. Bugün 2. Dozu vurulcaz daha.
Biraz geçti mi canım sancin önceki ağrılarına mi benziyor ayırt edebiliyormusunValla bende doğurduğum gün gezmedeydim gece 12 de dönmüştüm eve 1 de suyum gelmiştiBide bizimki sabırsız ne acelesi varda hemen gelmenin derdinde anlamıyorum her gece 12 de oh be bir gün daha büyüdü neyseki diyorum bu z kuşağı çok fena ya kök söktürmeseler bize bari
Canim benim bebek bayadir tam rahim agzinin üstünde. Birde mide gelisimi yine 1,5 hafta geriden geliyor. Doktorum diyordu ztn duzelmezse 32. Haftanda vurulacaksın ciger gelistirici diye. Dun aksam 2 doz karistirip vurdular. Bu aksamda diger 2 dozu karistirip vurcaklar. Bebegin bir baski yapsa dogum baslar riske atamayiz dedi. Yavaslama bendede var karnim sert ve huzursuzum garip bir gerginlik var. Tuz seker ve yagdan 1 hafta uzak dur dedi. Sekerin 180 i gorebilir yanaklarin kizarabilir korkma dedi. Şifa olur inşaallah canim.Canım sen de mi oldun geliştirici iğne? Neden oldun?
Ben de dün 2. Dozumu oldum bugun bebeğin hareketleri çok yavas. Karnımda da sertlik var . Kortizonlu oldugu için hep şiştim iğneden dolayı. Korkuyorum zaten full yatıyorum
Canim bazen bende boyle düşünüyorum sonrada diyorumki yavrum yeterki saglikla dogsun. Dogduktan sonra saglikli olsun hepsini çekerim. Bu yasadiklarimizin mükafatini bebislerimiz dogduktan sonra alacagiz inşaallah. Rabbim beterinden korusun bunada elhamdulillah diyelimGerçekten öyle tadını çıkara çıkara bi hamilelik yaşayamadım ona üzülüyorum, yine bu günümüze çok şükür. Sürekli teyakkuzda olmak çok yorucu yıpratıcı, hayırlısıyla zamanımızı bi doldursaydıkHepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşadığımıza göre normaldir heralde bu ağrı sızılar
Aynen öyle canım inşallah imtihanlarımız bunlarla kalsın, Allahım beterinden korusun hepimizi bütün bebişleri ve anneleriCanim bazen bende boyle düşünüyorum sonrada diyorumki yavrum yeterki saglikla dogsun. Dogduktan sonra saglikli olsun hepsini çekerim. Bu yasadiklarimizin mükafatini bebislerimiz dogduktan sonra alacagiz inşaallah. Rabbim beterinden korusun bunada elhamdulillah diyelim
Valla yatıyorum bugün paso. Geçmedi ne hikmetse. Randevumda 3 ocakta ama bakalım geçmezse giderim ondan önce. Perşembe günü gittim en son nst de sancı çıkmamıştı serviks 27 mm demişti. Birkaç gün istirahatle geçmezse hafta içi gene gidicem mecbur umarım geçer.. Geçse de yavrumun odasını eşyalarını hazırlasam Allah korusun aksi bi durum olsa herşey etiketli duruyor hiç hazır birşeyi yok çok üzülürümBiraz geçti mi canım sancin önceki ağrılarına mi benziyor ayırt edebiliyormusun
Valla buraya girmeden önce buhrana uğruyorum önce diyorum eyvah bu çocuk gelecek mi ne yapacak elim ayağım karışıyor sonra buraya giriyorum benzer şeyleri okuyunca bi oh be çekiyorum. Ama tabii insanın içi genede tam anlamıyla rahat etmiyor. Birde ben doktorumdan yana biraz hüsrana uğruyorum. Oda şöyle, çok tatlı çok samimi bi kadın tek sıkıntı prof olduğu için her detayı çat çat söylüyor. Yani telkin etmek değil de direkt olacakları ihtimalleri vs çatır çatır sıralıyor bana korkmayacaksam da korkuyorum böyle olunca. Bu saatten sonra doktor da değiştiremem ama prof olması işime gelmedi bi daha profesörlere gitmem her detayı söylemeyiversinler benim kafamın rahatlığı daha önemliGerçekten öyle tadını çıkara çıkara bi hamilelik yaşayamadım ona üzülüyorum, yine bu günümüze çok şükür. Sürekli teyakkuzda olmak çok yorucu yıpratıcı, hayırlısıyla zamanımızı bi doldursaydıkHepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşadığımıza göre normaldir heralde bu ağrı sızılar
Edersin bende aldım bundan ve bu grupta alan bir çok kişi daha var bunu gecelik kardeşliği yaşıcaz doğumlarımızdaGecelik almamıştım ama içimde kalsın da istemiyorum. Sezeryan ile olacak doğumum, bununla rahat eder miyim sizce?
YaaEdersin bende aldım bundan ve bu grupta alan bir çok kişi daha var bunu gecelik kardeşliği yaşıcaz doğumlarımızdaSende al sende de olsun kumaşı da çok rahat
Cnm maddi durumun iyi diye kalmış aklimda bir bayan cagirsan yarim gunde bile halleder sende ucundan yaparsin.Benimde her cumartesi haftası büyüyor cumartesi günlerini çok seviyorum o yüzden.. Allahım vakitlerini doldursun inşallah dün odası geldi tozun içinde duruyorlar yapmam lazım eşyalarını yıkamam ütülemem lazım ama korkuyorum girişmeye öyle duruyor herşey. Yardım edecek kimsem de yok nasıl olacak bilmiyorum o yüzden
Kıyamam ya bisey olmaz canım 2 hafta daha geçse rahat rahat hazirlarsin inşallah kimse yok mu evde yardım eden eşin yikasa yapamaz mıValla yatıyorum bugün paso. Geçmedi ne hikmetse. Randevumda 3 ocakta ama bakalım geçmezse giderim ondan önce. Perşembe günü gittim en son nst de sancı çıkmamıştı serviks 27 mm demişti. Birkaç gün istirahatle geçmezse hafta içi gene gidicem mecbur umarım geçer.. Geçse de yavrumun odasını eşyalarını hazırlasam Allah korusun aksi bi durum olsa herşey etiketli duruyor hiç hazır birşeyi yok çok üzülürüm
Ben de beğendiğim bu geceliği ama omuz kısmı dantel sanırım oralar biraz açık geldi bana, üşürüm gibi geldiEdersin bende aldım bundan ve bu grupta alan bir çok kişi daha var bunu gecelik kardeşliği yaşıcaz doğumlarımızdaSende al sende de olsun kumaşı da çok rahat
Canım maalesef doktorlar duygularımızı çok fazla önemsemiyor olaya hep profesyonel yönden bakıyorlar. Sen progestan kullanıyordun değil mi? %30-%50 oranında önlüyormuş erken doğum riskini, kaldı ki 27 mm çok çok iyi bu haftalar için, hiç canını sıkma bu saatten sonra kısalmaya başlaması olağan zaten, hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz, doktorlar en kötü ihtimali bile söyleyeyim de sonrasında itham altında kalmayayım diye düşünüyor. Kim ne derse desin Allahın yazdığı olacak, inşallah hayırlı güzel yazılar yazmış olsun. Öyle de olacak inşallah derin bir ohh çekicez sağsalim zamanında kuzularımız geldiğindeValla buraya girmeden önce buhrana uğruyorum önce diyorum eyvah bu çocuk gelecek mi ne yapacak elim ayağım karışıyor sonra buraya giriyorum benzer şeyleri okuyunca bi oh be çekiyorum. Ama tabii insanın içi genede tam anlamıyla rahat etmiyor. Birde ben doktorumdan yana biraz hüsrana uğruyorum. Oda şöyle, çok tatlı çok samimi bi kadın tek sıkıntı prof olduğu için her detayı çat çat söylüyor. Yani telkin etmek değil de direkt olacakları ihtimalleri vs çatır çatır sıralıyor bana korkmayacaksam da korkuyorum böyle olunca. Bu saatten sonra doktor da değiştiremem ama prof olması işime gelmedi bi daha profesörlere gitmem her detayı söylemeyiversinler benim kafamın rahatlığı daha önemli
Bence hastaneye giderken giydiğimiz kıyafetler iş görürKızlar çantayı kapattım çok şükür bugün sadece gıda maddeleri kaldı onlarida taze olsun diye daha alıp koymadım hurma kuruyemis zemzem falan koyacağım birde bezi açtım 1 numara küçük geldi gözüme bu kadar kucukmuydu bunlar diye aklıma takıldı çok zor kapattım bu arada çantayı kendime çıkarken kıyafet koymadım birde acaba giderken giydiğim kıyafeti giysem mi yoksa yolda su falan geliverir kirlenir mi hastaneye gidene kadar emin olamadım oğluma oyuncak almıştık kardeşin getirdi diyerek vermeye asla sığmadı o baya büyük elimizde gidecek muhtemelen veya arabanın bagajina atacağım bende durumlar böyle bi heyecan var kac gündür içimde inşallah çok bekletmeden sağlıkla gelir bütün kuzular mis kokularını çekeriz içimize
Surda usumeyen kac kişiyiz kış anneleri olarakBen de beğendiğim bu geceliği ama omuz kısmı dantel sanırım oralar biraz açık geldi bana, üşürüm gibi geldi
Her şey çok kalın ya oğlumda dünyayı koymustum kapanmıştı incecikmis her şey bidaha elime ağırlık yapmak istemiyorum bide çıkışı var bunun bebekle diye bakalım zorda kalırsak hastaneye getirecekler artık bide uzak bize hastane herkese uzak yani anneme evime kvme kime desem zor olurBence hastaneye giderken giydiğimiz kıyafetler iş görürÜzerimize mont da giyeceğiz, leke vs bile olsa gözükmez zaten arabayla gidip gelicez pijamayla bile çıksak olur Ekstra kıyafet koyarsam benim çanta da kapanmayacak o yüzden idare edicem
Bende öyle. Bir anda sancı yaşıyorum korkudan ağlıyorum ağlarken bu gruba giriyorum ohh diyorum Allah'ım bir tek bende değilmiş bu belirtiler. Demekki normal diyorum.Valla buraya girmeden önce buhrana uğruyorum önce diyorum eyvah bu çocuk gelecek mi ne yapacak elim ayağım karışıyor sonra buraya giriyorum benzer şeyleri okuyunca bi oh be çekiyorum. Ama tabii insanın içi genede tam anlamıyla rahat etmiyor. Birde ben doktorumdan yana biraz hüsrana uğruyorum. Oda şöyle, çok tatlı çok samimi bi kadın tek sıkıntı prof olduğu için her detayı çat çat söylüyor. Yani telkin etmek değil de direkt olacakları ihtimalleri vs çatır çatır sıralıyor bana korkmayacaksam da korkuyorum böyle olunca. Bu saatten sonra doktor da değiştiremem ama prof olması işime gelmedi bi daha profesörlere gitmem her detayı söylemeyiversinler benim kafamın rahatlığı daha önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?