2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ya kızlar belim gene çok ağrımaya başladı, sanki sol kasığıma da vuruyor yürürken. Annem ablam tüm ailem neredeyse karantinada nolur doğurmayayım ya korkuyorum gene ben. Neden oluyor bu anlamıyorum sürekli sürekli. Korkudan uyuyamıyorum

Sagol cnm. Hayır olmadı. 27. Haftada yaptırmıştım. Suan 32 haftam bitti. Su ana kadar başka sıkıntı olmadi çok şükür.

Kızlar bunlarda kızımla benim giyceklerimiz. Rabbim ikimizede giymeyi nasip etsin inşaallah. Ektsra Bir pijama takimi daha almayi düşünüyorum.
gule gule giyin anali kızlı
Şu hastane çıkışını oglusuma tulum bakarken görmüş aşık olmustum
Kizimada hep burdan giydirmiştim
O kadar kaliteli oluyorki
Sağlıcakla giysin minik hanım

Kar yağıyor kar yağıyor lapa lapa kar yağıyor
Oğluma yeğenlerime bebek kar yağacak ondan sonra gelecek diye anlatmistik nasil heyecanliyim bugün oğlum çok istiyordu kar oynamayı bakalım eve alabilecekmiyjm dışarıdan cocuk sesleri geliyor çok güzel her yer

Günaydın kızlar, bana gün aymadı yine, kac kere Uyandım tuvalete için sayamadim hic rahat uyuyamıyorum artık ya
Bende ağrıdan uyuyamadım, keşke tuvalet ihtiyacım için uyuyamasaydım bunada şükür canım dertlerin böyle dertler olsun

Herkese günaydın ve geçmişler olsun. Ben de bu gün adet sancısı gibi bir sancı çekiyorum belimden ağrı hiç çıkmıyor sanki damarlarım sıkılmış gibi. Hiç ısınamıyorum.
Heh işte ben dün geceden beri ölüyorum eşime masaj yaptırdım bütün gece bana mısın demedi. Masaj aleti var çalıştırcam radyasyon vs bişey salar belki zararlıdır diye çalıştıramıyorum kafayı yicem. Benim tam kuyruk sökümü dedikleri yer varya orası ağrıyor kesip atıcam imkanım olsa orayı

Aynen ya. Sanki birkaç kişi tutmuş çekiştiriyo

Ayni agri var bendede 2 gündür ikinci cocuk diye mi bu kadar ağır geciyir hamilelik anlamadim. Ilk cocukda 33+0 da ankarada geziyormuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…