2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar 1 haftadır evdeydim çok bunalmistim. Hastane çantasına hipp mama koyayım nolur nolmaz diye avmye gittim ama galiba çok kilo aldığım için bacaklarım beni tasiyamiyor önceden fırıl fırıl AVM'de dönen ben bugün resmen bir katı iki kez oturarak döndüm eve geldim şuan eşim yemek yapayım diye gözümün içine bakıyor ama yok kalkamıyorum

Canjm saglikli bir sekilde olsunda inan hepsi olur takilma ilk bebegindi galiba bende ilkte cok sorun yapıyordum herseyi ama dpgunca anladim ki bebek sadece annenin kojusunu guvenini iatiyor gerisi oluyor birsekilde

Arkadaşlar enox kan sulandırıcı iğne kullanıyorum, doktorum doğuma kadar devam dedi ama ben daha önceden biraktiriyorlar diye biliyorum, kullanan veya tecrübesi olan var mi

İnstagramda falan görüyorum liste paylaşıyor çanta hazırlayanlar, refakatçi için pijama-kişisel bakım malzemeleri koymuşlar. Nasıl sığdırmışlar bunları Ben kendimin ve bebeğinkileri zor sığdırıyorum eşime pijama vs koymayacağım valla üzerindekilerle uyusun zaten amaç refakat etmek uyumaya fırsat da olmaz

Birde benim gibi elleri şişip acıyan var mı acaba ya parmaklarım dolma gibi oldu elimi yumruk yapamıyorum tuzlu yağlı yedim ondan mi acaba
Tuzdan dolayı olmuştur canım zaten son haftalarda vücudumuz su tutma eğiliminde oluyor, ekstra tuzlu yağlı yiyince daha da etkiliyor. Bol bol su içip ayaklarının altına yastık koyarak uzanmaya çalış, duştan çıkarken de ayaklarına soğuk su tut dolaşım için

Cnm maddi durumun iyi diye kalmış aklimda bir bayan cagirsan yarim gunde bile halleder sende ucundan yaparsin.
Çağırdım canım ama doğum temizliğine gelecekler ocağın ilk haftası gibi, ondan önce gelemiyorlar başkalarınıda alamıyorum güvenip o arada bi aksilik yaşarım diye de korkuyorum işte

Evet canım kullanıyorum neredeyse başından beri hamileliğimin.. biz elimizden geleni yapıyoruz anneler olarak, umarım dediğin gibi hepsi vaktiyle zamanıyla gelirler

Canjm saglikli bir sekilde olsunda inan hepsi olur takilma ilk bebegindi galiba bende ilkte cok sorun yapıyordum herseyi ama dpgunca anladim ki bebek sadece annenin kojusunu guvenini iatiyor gerisi oluyor birsekilde
Hayır ikinci benim, ben tez canlı biriyim elimde değil gamsızlık yapayım diyorum olmuyor gene kendimi bişeylerin içinde buluyorum. Eksik yarım olan şeyler beni çok rahatsız eder mutlaka tamamlanmış ve hazır olmalı. Kova Burcu özelliklerinden biri çocuklarınızın çoğu muhtemelen bu özellikle doğacaklar söyliyim

Kıyafetlerimiz hazır odamız hazır sayılır çantaya yerleştirme kaldı sadece Onuda haftaiçi yaptım mı süs ve ikramlık işim kalıcak sadece Gece kalkıp kalkıp bakıyorum onu yatağın içinde hayal etmesi bile çok heyecanlı.sanki ilk kez anne olacak gibiyim .kaçıncıyı doğurursan doğur herbirinin heyecanı farklı oluyor galiba

Eklentiler

• 172437A5-8383-434D-9B14-0AC5653C5244.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 78
Ay şahane olmuş güle güle yatsın kuzucuk

Aa kızlar ne sorucam size ya, ana kucağı gibi bi salıncak aldınız mı? Evin diğer odalarında vs oyalamak için? Aldıysanız memnun musunuz güzel geldi mi paylaşır mısınız benimle acaba

Arkadaşlar enox kan sulandırıcı iğne kullanıyorum, doktorum doğuma kadar devam dedi ama ben daha önceden biraktiriyorlar diye biliyorum, kullanan veya tecrübesi olan var mi
Ben de kullanıyorum oksapar 4000. Geçenlerde konuşuldu bu konu yine, benim gittiğim 2 domtordan biri doğuma kadar kullanacaksın dedi, biri de 36. Haftada bırakabilirsin dedi. Herkese farklı farklı şeyler söylenmiş anladığım kadarıyla, ney bir bilgi yok canım. Sanırım herkes doktoru ne söylerse onu uygulayacak

Benm de öyle yanaklarım kıpkırımızı oldu. Ama tuz şekerden uzak dur denmedi. Dikkat edeyim sağol canım.

Teşekkür ederim bakalım ben de bırakırım büyük ihtimalle tehlikeye atamam yani aklımda şüphe kalır

Aa kızlar ne sorucam size ya, ana kucağı gibi bi salıncak aldınız mı? Evin diğer odalarında vs oyalamak için? Aldıysanız memnun musunuz güzel geldi mi paylaşır mısınız benimle acaba
Ben moms alacağım Ocak da ikinci el de çok güzel kutulu bile var arkadaşlarım çok kullandı memnunlarda işi biten sattı tekrar

Oh iyi yapmışsın cnm benimde bi kac eksik kaldi oğlum sut sagma mak biberonunu kaybetti onu almam lazim , göğüs kalkani siparisim kargoda.
Süt sağma mak aldin mi yanina.
Birde oyuncak ne aldin cnm , bizim oğlan play douh barbekü seti istedi bu aksam siparis vericem insallah haftaici gelir
Bu gidişle bebelerin hepsi oğlak olacak gibi
Masallah ne güzel olmuş sağlıkla gelsin kuzucuk.
Benim de ikinci çocuk ilkinden daha heyecanliyim içim içime sığmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…