- 4 Haziran 2021
- 958
- 2.469
- 28
Gobek bağı ayrintili 40adet 40 tl bnde bunda slepy aldimKızlar çantayı kapattım çok şükür bugün sadece gıda maddeleri kaldı onlarida taze olsun diye daha alıp koymadım hurma kuruyemis zemzem falan koyacağım birde bezi açtım 1 numara küçük geldi gözüme bu kadar kucukmuydu bunlar diye aklıma takıldı çok zor kapattım bu arada çantayı kendime çıkarken kıyafet koymadım birde acaba giderken giydiğim kıyafeti giysem mi yoksa yolda su falan geliverir kirlenir mi hastaneye gidene kadar emin olamadım oğluma oyuncak almıştık kardeşin getirdi diyerek vermeye asla sığmadı o baya büyük elimizde gidecek muhtemelen veya arabanın bagajina atacağım bende durumlar böyle bi heyecan var kac gündür içimde inşallah çok bekletmeden sağlıkla gelir bütün kuzular mis kokularını çekeriz içimize
Ben hamile kaldigimdan beri ayni sekilde. Pedle rahat edemiyorum. Gunde dort bes kere camasir degistiriyorum. Kokusuz ve seffaf. Doktorum normal oldugunu soyledi. İkincidede su fazlaligindan erken dogurdugum icin bende su siziyor diye cok korkuyodum ama alistim artik oram hep islakHanımlar tecrübeli anneler, suyu gelen oldumu daha önce ki gebeliklerinde? Nasıl bir kıvamı var kokusu vs nasıl? Sabah beri koyduğum peçeteler ıslak . Vajinamda ıslaklık var sürekli. Çok korkuyorum suyummu sızıyor diye. Kokusu yok berrak renkte yapışkan gibi de sanki ama tam emin olamıyorum yapışkanlığndan
sleepynin 1 numarası çok küçük diyorlar ama ilk 1 hafta kullanıt bence iri bile olsa bebekKızlar çantayı kapattım çok şükür bugün sadece gıda maddeleri kaldı onlarida taze olsun diye daha alıp koymadım hurma kuruyemis zemzem falan koyacağım birde bezi açtım 1 numara küçük geldi gözüme bu kadar kucukmuydu bunlar diye aklıma takıldı çok zor kapattım bu arada çantayı kendime çıkarken kıyafet koymadım birde acaba giderken giydiğim kıyafeti giysem mi yoksa yolda su falan geliverir kirlenir mi hastaneye gidene kadar emin olamadım oğluma oyuncak almıştık kardeşin getirdi diyerek vermeye asla sığmadı o baya büyük elimizde gidecek muhtemelen veya arabanın bagajina atacağım bende durumlar böyle bi heyecan var kac gündür içimde inşallah çok bekletmeden sağlıkla gelir bütün kuzular mis kokularını çekeriz içimize
Ayy inşallah bizde de öyle olur hemen gideriz evimizeSlm kizlar yasadiklarinizin hepsi bende de var. Hatta dun gece kesin doguracagimi bile düşündüm. Bunlar son aylarimizda normal demekki hepimiz ayni oldugumuza göreBirde ciger gelistiriciden korkmayin cok sukur onun sayesine oglum kuveze alinmadi. 32.haftada dogdu bir gece kaldik hastanede sabahina ciktik. Mutlaka yapilmasi gerekiyosa yaptirin bebeginizin saglikli nefes alabilmesi icin
Bende sleepy bio natural aldım 1 numara 192 tane . 2 numara da 192 tane.Kızlar çantayı kapattım çok şükür bugün sadece gıda maddeleri kaldı onlarida taze olsun diye daha alıp koymadım hurma kuruyemis zemzem falan koyacağım birde bezi açtım 1 numara küçük geldi gözüme bu kadar kucukmuydu bunlar diye aklıma takıldı çok zor kapattım bu arada çantayı kendime çıkarken kıyafet koymadım birde acaba giderken giydiğim kıyafeti giysem mi yoksa yolda su falan geliverir kirlenir mi hastaneye gidene kadar emin olamadım oğluma oyuncak almıştık kardeşin getirdi diyerek vermeye asla sığmadı o baya büyük elimizde gidecek muhtemelen veya arabanın bagajina atacağım bende durumlar böyle bi heyecan var kac gündür içimde inşallah çok bekletmeden sağlıkla gelir bütün kuzular mis kokularını çekeriz içimize
Bende küçük diye 40li aldim 1 paket geri kalanlar 2 ve 3 numara aldim.sleepynin 1 numarası çok küçük diyorlar ama ilk 1 hafta kullanıt bence iri bile olsa bebek
Al canım ilk gördükleri anda vermek çok etkili oluyormuş bakalım hee elimizden geleni yapalım daAyy canim bende alacağım kizima kardesinden ne istiyorsun dedim bebek ve boya kalemi getirsin dedialayimda koyuyum diyorum çantaya
Bunda göbek bağı ayrıntısı var mı canım ay hiç farketmedim ne kadar cahilim ben göbeği düşene kadar hiç bakamadım aslında bebeğime ilkinde kuvozdeydi o konuda çok tecrübem yok göbeği düşmüştü bakımını ben yapmaya başladığımda basta bezini bağlamak zor ama gerçekten ilk gün bacaklarını hiç acmiyordu kivrikti sürekliGobek bağı ayrintili 40adet 40 tl bnde bunda slepy aldim
Bilemedim küçücük geldi unutmusum galiba her şeyi dedimsleepynin 1 numarası çok küçük diyorlar ama ilk 1 hafta kullanıt bence iri bile olsa bebek
Bende 190li aldım canım 2 5 kilo arası diyor aslinda da erkek çocuklarında cis çok çıkıyor dışına bakalım bide kilolu olursa karaborsada satışa çıkarırızBende sleepy bio natural aldım 1 numara 192 tane . 2 numara da 192 tane.
Küçük ama ilk 1 ay çok sık bez değiştirilir diye kendimi avutuyorum umarım ziyan olmaz.
Çok iyi fikir bende tülbent alayim diyordum ama bu tarz bakıyorum hemenBen bunu aldim kapali oldugum icin
ayyynıı babam ve o da kovaHayır ikinci benim, ben tez canlı biriyim elimde değil gamsızlık yapayım diyorum olmuyor gene kendimi bişeylerin içinde buluyorum. Eksik yarım olan şeyler beni çok rahatsız eder mutlaka tamamlanmış ve hazır olmalı. Kova Burcu özelliklerinden biri çocuklarınızın çoğu muhtemelen bu özellikle doğacaklar söyliyim
Cok cesidi var canim. Benim aldigim icinde 40adet var tanesi 1liraya geliyo. Gobek bagi ayrintili yaziyo uzerinde. Zaten bez koyuyorsun yada mendil göbüşüne bezle temas ettirmiyosun. Kremi var sürüyorsun mikrop almasin diye. İlk oglumu kayinnam tuzlu suda yikamis ben uyurken 15gunde düsmedi gobegi. İkinci ogluma karistirtmadim yikamadim ben sildim sadece üçüncü gün düstü su gormedigi icin. Dustukten iki gun sonra yikadim. Bunuda yikamicam göbegi düsene kadarBunda göbek bağı ayrıntısı var mı canım ay hiç farketmedim ne kadar cahilim ben göbeği düşene kadar hiç bakamadım aslında bebeğime ilkinde kuvozdeydi o konuda çok tecrübem yok göbeği düşmüştü bakımını ben yapmaya başladığımda basta bezini bağlamak zor ama gerçekten ilk gün bacaklarını hiç acmiyordu kivrikti sürekli
çok sıkıntılı canım bir karar verseniz üstünüzde yük kalkacak. aklında isim var mı seninçok güzel bi kapı süsü bldum kendimce ama isim yok ortada
ilk cocukta kavga gürültü olmuştu , bunda da isimler içimize sinmiyo
ve bir araya gelip kesin bir dille konuşamıyoruz beyfendi ile,
çok iyi fikir canımKizlar ilk oğlumdaki kapi susundeki pleksi Harfleri söküp, bu bebeğin adını yapistircam pleksi harflerle foto cekiminde kullanicam 29 tlye aldim harflerinifoto cekiminden sonra ikisinin ismini yapistircam odalarina koyucam insallah.
Makrome anahtarlik yaptirdim, linaarts diye bir sayfadan memnun kaldim cnm.kızlar ya daha önce de sordum ama cevap alamadım. hediyelik neler yaptırdınız yaptıracaksınız. memnun kaldıgınız duydugunuz sayfa ya da satıcı var mı. bu hafta halletmek istiyorum bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?